Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@baghira a neni simousek pretransformovanej markysek? ty brdo tak manzel nejen ze je vydelecne cinnej on je to jeste takovej kanour ![]()
Já teda tipuju, že @simoušek přitáhnul domů takový výzo, že ji rodiče posílaj na nějakej doučovací tábor, aby na konci prázdnin ty opravky z češtiny zvládla a nemusela do pomocný, pardon praktický školy. Jinak si její projev vysvětlit neumím. ![]()
@Camael nebud zavistiva nebo se s tebou nebude kamaradit a neuvidis fotku z Floridy ![]()
Simoušku, stáhla sis už nějakou fotku z netu? Hoď jí sem, ať ti můžeme závidět…No, já si teda myslím, že tohle by nezachránil ani Chocholoušek
.
@Aluse
Tipuju, že ji neuvidíme nikdo, protože se díky neustávajícímu úklidu nebude stíhat připojit na net. ![]()
Tak já prolítla pár diskuzí, kde Simoušek přispěl nebo založil. V jedné neumí vyjít s mateřskou, pak ji chlap nedávaá prachy, pak ji asi zahejbá, pač je to divný, pak zas mají 7× sex za 24 hodin, pak zas je osamělá matka, co má chlapa od rána do večera v práci, pak je pracháč, má miliony ale vydelá 80 litru mesicne.
No prostě kecy, kecy, kecy, bůh ví, co je pravda ![]()
@Aluse píše:
@jazminka27 teda ta ma ale pestrej zivot
Tak pestrej, až si to nemůže zapamatovat ![]()
@Petruše80 nema cas treba na manzilka jdou dvojnasobny choutky mimo domov ![]()
@Petruše80 ale taky sem se tesila a ted nic
http://www.bestpage.cz/…es/s8232.gif
Holky, vždyť tam je chvíli, tipuju, že zatím probíhá úklid vily po příjezdu. Víte, jakej tam musí bejt po tý době nepřítomnosti binčus? Na to nestačí těch jejich 8 hodin denně.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat