Dovolená s tchánovci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13119
14.6.11 21:25

a to já bych jela klidně. V chorvatsku bych mimi vrazila tchánovcům a užívala si moře. Večer bychom s manželem mohli někam vyrazit… užili bychom si. Zkus to, třeba to bude nejlepší dovolená, kterou zažiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
14.6.11 21:27
ynax píše:
a to já bych jela klidně. V chorvatsku bych mimi vrazila tchánovcům a užívala si moře. Večer bychom s manželem mohli někam vyrazit… užili bychom si. Zkus to, třeba to bude nejlepší dovolená, kterou zažiješ.

No, to je další možnost :palec: - udělat si líbánky a využít babi a dědu!!
To bych tenkrát na té naší dovče využila hned. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
14.6.11 21:33

My jsme byli na dovolené s tchánama na posledních 2 dovolených. Měli svůj bungalow, na pláži jsme měli lehátka dál od sebe a společný stůl v restauraci mi teda nevadil. Večer jsme společně poseděli u vína a sem tam si vzali dceru k sobě, aby jsme měli čas i pro sebe.
Myslím, že na dovolené s tchánama není nic strašného. I vlastní rodiče by ti tak vadili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
14.6.11 21:38
berusa.m píše:
My jsme byli na dovolené s tchánama na posledních 2 dovolených. Měli svůj bungalow, na pláži jsme měli lehátka dál od sebe a společný stůl v restauraci mi teda nevadil. Večer jsme společně poseděli u vína a sem tam si vzali dceru k sobě, aby jsme měli čas i pro sebe.
Myslím, že na dovolené s tchánama není nic strašného. I vlastní rodiče by ti tak vadili?

Ono asi taky jde o to- nevím jestli to tu bylo zmíněno?- jak budou všichni bydlet- já mám svou tchýni moc ráda, je bezva, ale mimčo, cizí prostředí, jeden apartmán s jednou kuchyní a koupelnou by mi taky asi vadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
14.6.11 21:42

Tak nejsou to už malé děti, takže soukromí je snad samozřejmostí. Zakladatelko, zkus na tom vidět pozitiva. Myslíš, že si dáš s manželem romantickou večeři, když sebou budete mít mimi? Tcháni se postarají a vy se budete chvilku věnovat sami sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 21:51

Každý bychom samozřejmě měla svůj apartmán…jen se obávám, že bychom si od nich moc neodpočinuli, oni jsou zvyklí dělat pořád někomu společnost, takže ta představa, že by měli lehátka dál od nás a já si četla knížku mi přijde úsměvná :-D
S mými rodiči by mi to nevadilo, prostě to jsou rodiče, když se mi něco nelíbí můžu jim to říct na férovku, tchýni prostě spoustu věcí říct nedokážu. Je pravda, že bych mohla dát malou na hlídání a užít si večer, ale tchýně se do hlídání moc nehrne, takhle malou vidí jednou za měsíc a ani s ní nechce jít sama ven s kočárem, takže tohle u nás taky nehrozí..

• Citovat
  • Upravit
7887
14.6.11 22:13
Anonymní píše:
Každý bychom samozřejmě měla svůj apartmán…jen se obávám, že bychom si od nich moc neodpočinuli, oni jsou zvyklí dělat pořád někomu společnost, takže ta představa, že by měli lehátka dál od nás a já si četla knížku mi přijde úsměvná :-D
S mými rodiči by mi to nevadilo, prostě to jsou rodiče, když se mi něco nelíbí můžu jim to říct na férovku, tchýni prostě spoustu věcí říct nedokážu. Je pravda, že bych mohla dát malou na hlídání a užít si večer, ale tchýně se do hlídání moc nehrne, takhle malou vidí jednou za měsíc a ani s ní nechce jít sama ven s kočárem, takže tohle u nás taky nehrozí..

jo tak to je aupair na nic, takze by vam jeste delali spolecnost a nejaka romantika ve dvou nic, vyprdla bych se na to. Muj syn kdyz mel jet loni na vanoce ke tchyni tak dostal teplotu a vecer se vratil tatka a byl fit, tchyne nemohla pochopit proc jsme ho neprivezli do jejich vydrholce nemocneho, to jen by the way, u nas nic nechapou… tak doufam, ze u vas je to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.6.11 22:20

Když ty bys jela se svými rodiči, tak přítel snad může vzít svoje rodiče, ne? Myslím, že tu dovolenou přežiješ, zvlášť když máte každý svůj apartmán. Snad není těžký zařídit si na dovolený svůj program, ne? Stačí otevřít pusu a říct to narovinu. Ale rušit celou dovolenou mi přijde nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
14.6.11 22:26

Vy pojedete ve 4rech a jeste s prckem jednim autem? to mate neco vetsiho? Protoze pokud je vzadu sedacka tak se dva lide do auta nevejdou nebo vejdou, ale jako sardinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
15.6.11 06:55

Jani, :mavam:
Já jsem jela nedávno s dvěma sedačkama 9-18 v nové kia a měla jsem místa dost, některá auta mají vzadu 3 plnohodnotné sedačky.
Nicméně název diskuse mě pobavil, zvlášť když tu vidím tebe :lol: Taky bych dovolenou s tchýní nedala :-D

Ale k zakladatelce, pokud se necítíš, tak bych tu dovolenou zrušila, lepší než se tam trápit a hádat a čtyřměsíčnímu bude mnohem líp doma než se pařit na dlouhé cestě autem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5077
15.6.11 10:00

Ahoj,
abych řekla pravdu, tak s takhle malým prtětem bych k moři nejela ani omylem. Děti snad do 2let nemají chodit na sluníčko. Do roka určitě. Zkus to uhrát na tohle. Jinak s tchány na dovolenou taky nee. Všichni v jednom autě, pořád je mít v zádech, starat se o mimi, manžela a ještě tchány s tím, že vám stejně nepomůžou. To je dovolená za trest a ani chvilka klidu. Co takhle, že by to zakázala doktorka? Na to by mohli slyšet, ne?
U nás tchýně zkoušela něco podobného a mě polil ledový pot, při představě, že hlídám dvě děti, ji a starám se o všechny aniž by mi někdo pomohl nebo pohlídal děti. Oni se do toho hlídání bez nás taky nehrnou a už vůbec je nenapadne, že bychom chtěli být spolu s mužem sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.11 10:14
Myslím, že to nakonec příteli vysvětlím, že malá by z toho stejně nic neměla, neužije si to, já budu co dvě hodiny lítat do apartmánu ji nakrmit (před nima nechci…), na pláži by stejně mohla být jen ráno a pozdě odpoledne…a navíc jen v kočáře..
auto sice máme větší, ale nedokážu si představit, jak bychom se tam všichni vešli…takže jediný kdo by si užíval by byl přítel a jeho rodiče…ne že bych nebyla schopná kompromisů, ale tohle asi nedám..naštěstí dovolená ještě není zaplacená, takže jim ji vlastně nemůžu ani zkazit
Laaja píše:
Ahoj,
abych řekla pravdu, tak s takhle malým prtětem bych k moři nejela ani omylem. Děti snad do 2let nemají chodit na sluníčko. Do roka určitě. Zkus to uhrát na tohle. Jinak s tchány na dovolenou taky nee. Všichni v jednom autě, pořád je mít v zádech, starat se o mimi, manžela a ještě tchány s tím, že vám stejně nepomůžou. To je dovolená za trest a ani chvilka klidu. Co takhle, že by to zakázala doktorka? Na to by mohli slyšet, ne?
U nás tchýně zkoušela něco podobného a mě polil ledový pot, při představě, že hlídám dvě děti, ji a starám se o všechny aniž by mi někdo pomohl nebo pohlídal děti. Oni se do toho hlídání bez nás taky nehrnou a už vůbec je nenapadne, že bychom chtěli být spolu s mužem sami.
  • Citovat
  • Upravit
6926
15.6.11 11:11

Ne ne ne ne ne :-) Nejela bych. :-) S manželem jsme tohle řešili už kolikrát (ne dovču, ale jet k nim na návštěvu) a vím co dělaj těhu hormony - kolikrát jsem slíbila a pak se mi nechtělo. Manžel po pár letech pochopil - díky Bohu - a když ohlašuje návštěvu, hlásí „přijedu já a kdo bude k dispozici“.
Získej na svoji stranu partnera - nemá cenu si vymýšlet a vymlouvat se na dr, protože věř že během soužití ještě takových situací zažijte - ať je jasno hned od začátku. :wink:

PS: Přesně jak píšeš - já bych své mamce taky narovinu mohla říct, co mi vadí a co ne. Ale u tchýně se musím krotit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
15.6.11 11:15

No já to s tím lhaním a výmluvala myslela jako nouzi nejvyšší, když už prostě nic nezabere.
Nejlepší je to prostě narovinu odvolat a přesvědčit o tom partnera, že to není dobrý nápad.
Ten můj to díky bohu pochopil včas a drží při mě, když odmítáme společné dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
15.6.11 11:18

Tak já bych na dovču snimi klidně jela,teda spíš jen s tchýňí.Vycházím s ní dobře a vím že bych si tu dovču užila s manželem,protože ona malou hrozně ráda hlídá :-D Takže by to bylo velký plus si myslím :-D Jinak sami k moři,to by bylo pro mimčo asi záhul,a stejně by sis to neužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová