Dramatický výstup na gyndě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
16.3.21 14:09
@Anonymní píše:
Děkuju za všechny reakce jak za ty milé, tak za ty ostřejší. Chci to tedy jen dovysvětlit, aby zde nevznikaly dohady těch, kdo si to nepřečetl pořádně.
  1. Nebyla jsem tam prvně. Byla jsem tam dnes asi popáté, akorát s tou dlouhou prodlevou. HA mi původně předepsala tato paní doktorka, ten samý typ, co beru, „jen“ jsem si místo k ní chodila pak pro recepty k příbuznému. Ne že by mi příbuzný sám nasadil nějakou antiko.
  2. O těch jaterních testech jsem mluvila jen proto, že mi ta sestra vytkla, že „Když beru HA, musím chodit 2× ročně.“ Tak jsem se jen zamyslela nad tím, v čem tkví ta větší důležitost, když mi žádná nadstandartní „HA vyšetření“ nedělali a ani neudělají? Sama jsem si o to neřekla, protože jak píšu, antiko sedla dobře a nemám žádné problémy, tak věřím doktorům, že ví, co dělají a asi to není vážně nutné.

a 3) nevím, proč mi tady jedna paní píše, že jsem tam přišla jak mistr světa. Zevrubně popisuju, že jsem byla celou dobu velmi slušná a očividně si dle některých z vás (a máte asi pravdu :D ) nechala až zbytečně moc srát na hlavu, abych ji nepobouřila ještě víc.

Ty se sice omluvis, ale tak zvlastne, protoze zaroven si vse dokazes krasne pred sebou samotnou oduvodnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6109
16.3.21 14:09

Hele zakladatelko bud v klidu. Už po sobě nenech řvát, na to nema právo ani sestra ani doktorka!!
Já nemám důvěru zase k zubařům, našla jsem si jednu a k jiné mě nikdo nedotlačí. Nebyla jsem u zubaře 2 roky protože sla na MD a hned jak se vrátila jsem se k ni objednala a vysvětlila ji proč jsem 2 roky nesla k zastupujícímu a jen se pousmala a nic neřešila.
Příště po ni zařvi taky a uvidíš, že se uklidní raz dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
16.3.21 14:11
@Anonymní píše:
Zakladatelka se ptala já odpovídám. Nikde nenapsala že musím mít odkryté jméno. Nebo jsem to přehlídka???

Nic si z toho nedělej. Anonymní tu může být každý. Stejně tě nikdo nezná a hrubá nejsi. tak co. :mavam: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.21 14:12
@MrsNorris píše:
Tak ne každej se cítí dobře v roli rohožky.Škoda, že ses nenechala podobně pokorně cupovat svou češtinářkou, třeba bys nepsala jak tatar ;)

Já pouze napsala co si myslím. Zakladatelka se ptala. Ale jak vidím pokud člověk nenapíše že je chudinka tak je zle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.21 14:14
@Uslava píše:
Nic si z toho nedělej. Anonymní tu může být každý. Stejně tě nikdo nezná a hrubá nejsi. tak co. :mavam: :palec:

Děkuji aspoň někdo je rozumnější. Já pořád říkám že nejsem sprostá a neurazim. Jen píšu svůj názor na co se paní zakladatelka ptala. Ale vidíš to sama pokud nenapíšes že je chudinka tak že tady ženský ukamenujou

• Citovat
  • Upravit
81482
16.3.21 14:17
@Anonymní píše:
Ahoj myslím že má pravdu sestřička a ty si šílené nezodpovědná. Kort když ti někdo na černo předepisuje antikoncepci. Bez vyšetření. Nedivim se ji. Příště se polepši a chod pravidelně. Nediv se ji. Co kdyby ti ta antikoncepce ublížila co by si pak dělala?? Zase by si měla trauma že ti to někdo předepsal a stěžovala sis.??? Už jsi dospělá tak se podle toho chovej. Promiň ale tohle mě taky docela vytočil. Stěžujes si na doktory ale jsi nezodpovědná. Ty ne oni.

A co je tobě nebo ji do toho? Chápala bych její vylev ještě v situaci, kdyby zakladatelka na ně házela nějakou zodpovědnost nebo si vymrcovala po 10ti letech nějakou zvláštní péči, když se před tím XX let neukázala. Ale takle? Neozdpovedna je ona, pro sestřičku to neznamená žádné ohrožení, tak ať si hledí svého a dá si voraz.
Zajímal by mi pohled sestry a doktorky. Trochu mi znejistuji lidé, kteří neustále narážejí na lidi v okolí, 3 za sebou špatní doktoři, sestry… Trochu mi bliká výstražné světýlko, zda je vše tak, jak je popisováno.
Ale pokud je, tak je sestra prostě neprofesionální pipina, co si hojí ego na lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

No samozřejmě tohle by si sestra neměla dovolit, ale je to taky jen člověk a kdo ví kolik má práce s tím aby někomu založila znova celou kartu? Představte si že by to takhle udělala každá druhá pacientka tak sestra nedělá celý den nic jiného než zakládá karty… Potom ten příběh o antikoncepci od známého už byl asi jen třešnička na dortu…
Na druhou stranu mi není sympatický ani přístup zakladatelky… z každého vyšetření má hned trauma… Nechápu tak snad vím že jdu na gyndu a čekám že mi bude sahat do intimních míst. Já když šla poprvé sama na gyndu, doktor po mě pořád řval ať povolím břicho a furt něco, pak mi předepsal antikoncepci ani jsem nevěděla na co jí beru no a tím to haslo. Když jsem byla po operaci tak jsem se hádala s doktorkou (ti doktoři se tam střídali) že mi má vytáhnout stehy a ona furt tvrdila že jsou vstřebatelné i když nebyly a než jsem odešla tak akorát pronesla „no takže chápete že jste teď neplodná jo“ říkám ano chápu… Prostě nejsou všichni příjemní a tím chci říct že by sis na to měla v životě zvyknout a postavit se za sebe a ne mít ze všeho trauma…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Secado píše:
Je to proti pravidlům, hrdinko. Evidentne se za své názory stydíš. Mohu tě ujistit, že máš za co :mavam:

A proč tedy se dá psát pod anonimni?? Když je to podle pravidlům??? Já se nemám za co stydět.

• Citovat
  • Upravit
81482
16.3.21 14:18
@Anonymní píše:
No samozřejmě tohle by si sestra neměla dovolit, ale je to taky jen člověk a kdo ví kolik má práce s tím aby někomu založila znova celou kartu? Představte si že by to takhle udělala každá druhá pacientka tak sestra nedělá celý den nic jiného než zakládá karty… Potom ten příběh o antikoncepci od známého už byl asi jen třešnička na dortu…
Na druhou stranu mi není sympatický ani přístup zakladatelky… z každého vyšetření má hned trauma… Nechápu tak snad vím že jdu na gyndu a čekám že mi bude sahat do intimních míst. Já když šla poprvé sama na gyndu, doktor po mě pořád řval ať povolím břicho a furt něco, pak mi předepsal antikoncepci ani jsem nevěděla na co jí beru no a tím to haslo. Když jsem byla po operaci tak jsem se hádala s doktorkou (ti doktoři se tam střídali) že mi má vytáhnout stehy a ona furt tvrdila že jsou vstřebatelné i když nebyly a než jsem odešla tak akorát pronesla „no takže chápete že jste teď neplodná jo“ říkám ano chápu… Prostě nejsou všichni příjemní a tím chci říct že by sis na to měla v životě zvyknout a postavit se za sebe a ne mít ze všeho trauma…

Sestře je do predepisovat antikoncepce jiným lékařem velký kulový. Ji to život nijak nekomplikuje. Může si myslet cokoli, ale není jejím úkolem to hodnotit a řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.21 14:20
@Lama Lama píše:
A co je tobě nebo ji do toho? Chápala bych její vylev ještě v situaci, kdyby zakladatelka na ně házela nějakou zodpovědnost nebo si vymrcovala po 10ti letech nějakou zvláštní péči, když se před tím XX let neukázala. Ale takle? Neozdpovedna je ona, pro sestřičku to neznamená žádné ohrožení, tak ať si hledí svého a dá si voraz.
Zajímal by mi pohled sestry a doktorky. Trochu mi znejistuji lidé, kteří neustále narážejí na lidi v okolí, 3 za sebou špatní doktoři, sestry… Trochu mi bliká výstražné světýlko, zda je vše tak, jak je popisováno.
Ale pokud je, tak je sestra prostě neprofesionální pipina, co si hojí ego na lidech.

Já sem pak napsala že to přehnala a bůh ví jak to přesně bylo to se nedozvíme nikdo tady

• Citovat
  • Upravit
858
16.3.21 14:21
@Anonymní píše:
A proč tedy se dá psát pod anonimni?? Když je to podle pravidlům??? Já se nemám za co stydět.
„Anonymní“ vkládání příspěvků je možné využít pouze u intimních témat nebo u příspěvků, u kterých je důležité zachovat anonymitu (posuzuje admin). Anonymní přispívání je zakázáno využívat pro kontroverzní diskuze nebo k napadání ostatních, v takových případech si provozovatel vyhrazuje právo uveřejnit u příspěvku údaje přispěvatele.

Nahlásit tě, nenahlasit tě..? :think: :think:

Příspěvek upraven 16.03.21 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
16.3.21 14:21
@Markéta188 píše:
Nikdy jsem neměla problém s lékařem, naopak se sestričkami mám problém dost často, asi si myslí, že když dělají papíry, jednají s pacienty a vše kolem toho, tak jsou důležitější než kdokoliv jiný :lol:

Ano, celkově vzato mám podobné zkušenosti. Nevím, jestli je to tím, že lékaři jsou prostě vzdělanější a v průměru slušnější, nebo nějakou vyšší pravděpodobností frustrace těch sester. Ale je prostě fakt, že aspoň podle mojí zkušenosti je vyšší riziko, že se člověk setká s nepříjemnou sestrou než s lékařkou/lékařem…
Tím neříkám, že není spousty příjemných a slušných zdravotních sester, samozřejmě že ano… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6109
16.3.21 14:22
@Anonymní píše:

Být tebou, tak se stydím, už jenom za ten pravopis :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22075
16.3.21 14:22
@Anonymní píše:

@kačenka2016, anonymita má jasně daná pravidla - a člověk, který si je neumí ani přečíst, je na diskusním fóru dost mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
16.3.21 14:23
@Anonymní píše:

Tak když se nemáš za co stydět, tak proč anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová