Držíte se za ruce? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9548
30.7.14 16:00

Já bych řekla, že je důležité, aby děti viděly, jak hezky se k sobě chovají rodiče a pak to přenesly do svého partnerství :-) Naši si vždycky po příchodu domů dají pusu (dodnes), klidně se obejmou a políbí i před lidmi, mají k sobě úctu, váží si jeden druhého, respektují ho.. my s manželem to máme velice velice podobně a doufám, že nám to zůstane navždy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.14 16:01

Já se s nynějším manželem za ruce nevodím a ani jsme se nikdy nevodili. Je ode mě o 16 let starší a připadá mu to prostě asi blbé před lidma. Jednou se zmínil, že by si připadal, že se mnou chlubí. :nevim: Sice mě to ze začátku trošku mrzelo, ale zvykla jsem si. :nevim: A nemyslím si, že bychom se měli rádi méně, než někdo, kdo se za ruce vodí, to ne… :think:

• Citovat
  • Upravit
13714

Po dvaceti letech se držíme, děti už odrostly, tak není třeba je držet. Teď budeme ale zase chodit s kočárem, tak uvidíme, jak to pak bude, zase můžou s kočárem chodit starší děcka, tak se třeba držet budeme pořád. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841

Ale jo okolo desátého mu tu hnátu chytím :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
30.7.14 16:03
@pusina1 píše:
:potlesk: a druhou mu satras po zadku, kde ma srajtofli s kartou, ne?
  • Citovat
  • Upravit
10905
30.7.14 16:04

Nás nutí dcera, protože ji to baví podbíhat a podjíždět na odrážedle :)
Jinak se moc nedržíme. Možná je to věkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
30.7.14 16:07
@pusina1 píše:
:mrgreen: :mrgreen: no jo.. a v hlavě meníčka :P :P  :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11370

Jak kdy, ale spíš ne… nejsem na nějaký to omatlávání na veřejnosti :D ale taky mi vadí, jak mě drží. On je vysokej, já mrňavá a není mi to pohodlný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92

No jistě. Tak nevím, ale jít na procházku jen tak vedle sebe? ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
30.7.14 16:08

Jinak bejvávala doba kdy jsme se drželi, teď už ne. Ale doufám že se ještě s někým na starý kolena vodit budu :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7626
30.7.14 16:09

Drzime..tedy drzivali se porad, pak prisel kocar, ale ted se zase navracime k chozeni „po kope“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
30.7.14 16:09

Budeme spolu 12 let, druhé dítě na cestě a za ruce se stále vodíme. Těžké nákupy, tašky taky za mě vždy vezme aniž bych mu to musela říkat. a pusu si dáme ráno u snídaně, jak přijde z práce, na dobrou noc a samozřejmě když máme pěkné chvilky :) nebo prostě když se nám zachce. a celkově se dost dotýkáme, šimráme, hladíme :) Je to fajn :) Moji rodiče tohle nikdy nedělali, před námi dětmi prostě nic, nepamatuju si z dětství že by dal táta máme jen tak pusu, jen při gratulaci k svátku a narozkám. Takže si to zřejmě nechávali jen na intimní chvíle.. ale je taky fakt že rozvod je neminul, tak těžko říct jak to mezi sebou měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.7.14 16:10
@sissi79 píše:
Jinak bejvávala doba kdy jsme se drželi, teď už ne. Ale doufám že se ještě s někým na starý kolena vodit budu :jazyk: :mrgreen:

no aby né takový ženský jako jsi Ty být chlapem ty ruce urvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
30.7.14 16:11
@L92 píše:
No jistě. Tak nevím, ale jít na procházku jen tak vedle sebe? ;)
že jo, mi to taky přijde divný, půjdeme takhle v neděli na vycházku vedle sebe jako sousedi :jazyk:, ale asi je to prostě záležitostí zvyku :nevim: Že jako kdo je zvyklej chodit za ruku, chodí za ruku a přijde mu divný bez a naopak.
Zase to vůbec nespojuju s ochmatáváním na veřejnosti, žádné jiné intimní doteky na veřejnost nepěstujeme, to bych si přišla jak zastydlej puberťák.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
30.7.14 16:11
@Paní Columbová píše:
Držíme.
Slyšela jsem názory, že je to okázalé, majetnické a svědčí to o žárlivosti :mrgreen: (to určitě vymysleli závistivci).Příspěvek upraven 30.07.14 v 15:58

Jsem majetnická a žárlivá :think: že by :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria