Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych řekla, že je důležité, aby děti viděly, jak hezky se k sobě chovají rodiče a pak to přenesly do svého partnerství
Naši si vždycky po příchodu domů dají pusu (dodnes), klidně se obejmou a políbí i před lidmi, mají k sobě úctu, váží si jeden druhého, respektují ho.. my s manželem to máme velice velice podobně a doufám, že nám to zůstane navždy ![]()
Já se s nynějším manželem za ruce nevodím a ani jsme se nikdy nevodili. Je ode mě o 16 let starší a připadá mu to prostě asi blbé před lidma. Jednou se zmínil, že by si připadal, že se mnou chlubí.
Sice mě to ze začátku trošku mrzelo, ale zvykla jsem si.
A nemyslím si, že bychom se měli rádi méně, než někdo, kdo se za ruce vodí, to ne… ![]()
Po dvaceti letech se držíme, děti už odrostly, tak není třeba je držet. Teď budeme ale zase chodit s kočárem, tak uvidíme, jak to pak bude, zase můžou s kočárem chodit starší děcka, tak se třeba držet budeme pořád. ![]()
@pusina1 píše:
Ale jo okolo desátého mu tu hnátu chytím![]()
Nás nutí dcera, protože ji to baví podbíhat a podjíždět na odrážedle ![]()
Jinak se moc nedržíme. Možná je to věkem.
Jak kdy, ale spíš ne… nejsem na nějaký to omatlávání na veřejnosti
ale taky mi vadí, jak mě drží. On je vysokej, já mrňavá a není mi to pohodlný.
No jistě. Tak nevím, ale jít na procházku jen tak vedle sebe? ![]()
Jinak bejvávala doba kdy jsme se drželi, teď už ne. Ale doufám že se ještě s někým na starý kolena vodit budu
![]()
Drzime..tedy drzivali se porad, pak prisel kocar, ale ted se zase navracime k chozeni „po kope“ ![]()
Budeme spolu 12 let, druhé dítě na cestě a za ruce se stále vodíme. Těžké nákupy, tašky taky za mě vždy vezme aniž bych mu to musela říkat. a pusu si dáme ráno u snídaně, jak přijde z práce, na dobrou noc a samozřejmě když máme pěkné chvilky
nebo prostě když se nám zachce. a celkově se dost dotýkáme, šimráme, hladíme
Je to fajn
Moji rodiče tohle nikdy nedělali, před námi dětmi prostě nic, nepamatuju si z dětství že by dal táta máme jen tak pusu, jen při gratulaci k svátku a narozkám. Takže si to zřejmě nechávali jen na intimní chvíle.. ale je taky fakt že rozvod je neminul, tak těžko říct jak to mezi sebou měli.
@sissi79 píše:
Jinak bejvávala doba kdy jsme se drželi, teď už ne. Ale doufám že se ještě s někým na starý kolena vodit budu![]()
no aby né takový ženský jako jsi Ty být chlapem ty ruce urvu ![]()
@L92 píše:že jo, mi to taky přijde divný, půjdeme takhle v neděli na vycházku vedle sebe jako sousedi
No jistě. Tak nevím, ale jít na procházku jen tak vedle sebe?
@Paní Columbová píše:
Držíme.
Slyšela jsem názory, že je to okázalé, majetnické a svědčí to o žárlivosti(to určitě vymysleli závistivci).Příspěvek upraven 30.07.14 v 15:58
Jsem majetnická a žárlivá
že by ![]()