Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My se drzime za ruce, i kdyz jdeme s kocarkem
!!Je to krasne. Bydlime na vesnici a moc lidi tak nevidim.Jen 85.letou babinu a 92.leteho dedouse a je hezky.
@káťa píše:
Já se na to nedívám vůbec nijak, nikdy mě nenapadlo se o držení rukou zamyslet
Jen jsem reagovala na pár komentářů, jak mají lidé hezký vztah, když se drží za ruce
Přesně, taky myslím, že to nic nevypovídá o tom vztahu. Ono totiž nic není, jak to na první pohled vypadá. Já se například za ruku držím nerada, připadá mi to jako ve školce a omezuje mě to v pohybu
A neznamená to, že bych ho nemilovala, nebo, že máme špatnej vztah. Přítel se zase za ruce drží rád, je to prostě povahou.
My jsme oba ochhmatávací, takže pokud to jde a dítko povolí, tak se držíme, dáváme si často pusu, objímáme se…ale zatím jsme spolu jen 4 roky
@káťa já už to tu psala dříve, že mě nikdy nenapadlo takhle nad tim uvažovat, jelikož o vztahu jako takovém to nevypovídá vůbec nic…můžou se mít rádi, ale stejně tak můžou být i dobří herci pro okolí - taky jednu takovou znám, ta to hrála dost dlouho, než manželovi došla trpělivost ![]()
Jsme spolu sice krátce - rok, ale držíme, za ruce za pas jakkoli a o to hezčí je to když se chytá přítel mě, a kor když jsou v okolí jiní mužský..to se odemne neodlepí je to hezky když se chap tulí a doufám že to takto vydrží
![]()
O to se snažíme pořád… ale i lidi co se snažili tak jim to nevyšlo… prostě se uvidí… samozdřejmě já chci byt ta vyjímka které to fakt vydrží ![]()
Jsme spolu teprve 33 let, ale drzime. Pri chuzi za ruku, pri jizde za stehno… ![]()
@Starej Pardal píše:
Jsme spolu teprve 33 let, ale drzime. Pri chuzi za ruku, pri jizde za stehno…
To je nadhera po takove dobe. Jeste bych dodala na jezdicich schodech za zadek.
@Arturie píše:
To je nadhera po takove dobe. Jeste bych dodala na jezdicich schodech za zadek.
Kdyby jen za zadek, ale to jsem sem nechtel davat… Kde jsi nas videla? ![]()
My se za ruce držíme skoro pořád, celkově se hodně dotýkáme. V restauraci, doma v posteli se držíme za ruce večer před spaním, v autě.
@Starej Pardal píše:
Kdyby jen za zadek, ale to jsem sem nechtel davat… Kde jsi nas videla?
Sak v Praze jste tuhle jeli po eskalatorech a ohlizelo se za vama cely metro. A pro kure v mrazaku v Lidlu uz se taky manzelka neohyba, co? Fandim vam. Mam to takhle 3 roky a nemenila bych.
@smoulinka71 píše:
My se za ruce držíme skoro pořád, celkově se hodně dotýkáme. V restauraci, doma v posteli se držíme za ruce večer před spaním, v autě.
Jak v té restauraci jíte, když se držíte za ruce??? ![]()
@káťa píše:
Jak v té restauraci jíte, když se držíte za ruce???
když jíme, tak se nedržíme, ale to mě zas třeba šudlá pod stolem nohou. ![]()
Já se na to nedívám vůbec nijak, nikdy mě nenapadlo se o držení rukou zamyslet

Jen jsem reagovala na pár komentářů, jak mají lidé hezký vztah, když se drží za ruce