Držíte se za ruce? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
31.7.14 07:29

Já se na to nedívám vůbec nijak, nikdy mě nenapadlo se o držení rukou zamyslet :mrgreen:
Jen jsem reagovala na pár komentářů, jak mají lidé hezký vztah, když se drží za ruce 8o

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
31.7.14 07:47

My se drzime za ruce, i kdyz jdeme s kocarkem :hug:!!Je to krasne. Bydlime na vesnici a moc lidi tak nevidim.Jen 85.letou babinu a 92.leteho dedouse a je hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
31.7.14 08:48
@káťa píše:
Já se na to nedívám vůbec nijak, nikdy mě nenapadlo se o držení rukou zamyslet :mrgreen:
Jen jsem reagovala na pár komentářů, jak mají lidé hezký vztah, když se drží za ruce 8o

Přesně, taky myslím, že to nic nevypovídá o tom vztahu. Ono totiž nic není, jak to na první pohled vypadá. Já se například za ruku držím nerada, připadá mi to jako ve školce a omezuje mě to v pohybu :lol: A neznamená to, že bych ho nemilovala, nebo, že máme špatnej vztah. Přítel se zase za ruce drží rád, je to prostě povahou.

• Citovat
  • Upravit
30556
31.7.14 08:58

My jsme oba ochhmatávací, takže pokud to jde a dítko povolí, tak se držíme, dáváme si často pusu, objímáme se…ale zatím jsme spolu jen 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
31.7.14 10:04

@káťa já už to tu psala dříve, že mě nikdy nenapadlo takhle nad tim uvažovat, jelikož o vztahu jako takovém to nevypovídá vůbec nic…můžou se mít rádi, ale stejně tak můžou být i dobří herci pro okolí - taky jednu takovou znám, ta to hrála dost dlouho, než manželovi došla trpělivost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
1.8.14 10:44

Jsme spolu sice krátce - rok, ale držíme, za ruce za pas jakkoli a o to hezčí je to když se chytá přítel mě, a kor když jsou v okolí jiní mužský..to se odemne neodlepí je to hezky když se chap tulí a doufám že to takto vydrží :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
1.8.14 10:46

@prcek14 určitě, pokud na tom budete pracovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
1.8.14 11:25

O to se snažíme pořád… ale i lidi co se snažili tak jim to nevyšlo… prostě se uvidí… samozdřejmě já chci byt ta vyjímka které to fakt vydrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.14 16:31

Jsme spolu teprve 33 let, ale drzime. Pri chuzi za ruku, pri jizde za stehno… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23994
1.8.14 16:33
@Starej Pardal píše:
Jsme spolu teprve 33 let, ale drzime. Pri chuzi za ruku, pri jizde za stehno… :mrgreen:

To je nadhera po takove dobe. Jeste bych dodala na jezdicich schodech za zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.14 16:39
@Arturie píše:
To je nadhera po takove dobe. Jeste bych dodala na jezdicich schodech za zadek.

Kdyby jen za zadek, ale to jsem sem nechtel davat… Kde jsi nas videla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
1.8.14 17:12

My se za ruce držíme skoro pořád, celkově se hodně dotýkáme. V restauraci, doma v posteli se držíme za ruce večer před spaním, v autě.

• Citovat
  • Upravit
23994
1.8.14 17:18
@Starej Pardal píše:
Kdyby jen za zadek, ale to jsem sem nechtel davat… Kde jsi nas videla? :mrgreen:

Sak v Praze jste tuhle jeli po eskalatorech a ohlizelo se za vama cely metro. A pro kure v mrazaku v Lidlu uz se taky manzelka neohyba, co? Fandim vam. Mam to takhle 3 roky a nemenila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
1.8.14 17:19
@smoulinka71 píše:
My se za ruce držíme skoro pořád, celkově se hodně dotýkáme. V restauraci, doma v posteli se držíme za ruce večer před spaním, v autě.

Jak v té restauraci jíte, když se držíte za ruce??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
1.8.14 17:24
@káťa píše:
Jak v té restauraci jíte, když se držíte za ruce??? :mrgreen:

když jíme, tak se nedržíme, ale to mě zas třeba šudlá pod stolem nohou. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky