Držíte se za ruce? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
30.7.14 16:47

@fragola když vidím ty tvoje děcka musím se smát. Ted jsem si početla i váhy a říkám si jestli je vše u tebe dole ok a když se dostanu na konec tak zjistím, že máš čerstvá dvojčátka :mrgreen: a nakonec třešnička držíte se za ruce.To je úžasný :kytka: :pankac:

Příspěvek upraven 30.07.14 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
30.7.14 16:48
@pusina1 píše:
co prosím :roll: co si to o mě myslíte? :roll: :mrgreen:

Jen to nejlepsi :mrgreen:, vzdavam hold chytre zene a konstatuji, ze se mam jeste hoodne co ucit :palec:

• Citovat
  • Upravit
3451
30.7.14 17:02

Pokud jeden z nás neveze kočár, tak jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
30.7.14 17:04

Jak kdy, pokud nevezeme kocar a nelovime zdrhajici dite, tak ano, drzime, kdyz jsme nahodou bez ditete, tak vzdy :D
nasi se vodi za ruku porad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
30.7.14 17:04

@mlsalkaM jsme spolu 15 let a držíme se za ruce, jak kdy…tohle jsem fakt nikdy nezkoumala :lol: mmch to že jdou vedle sebe a nedrží se za ruce ještě apriori neznamená, že jsou jak cizí a maj vztah na dvě věci :) takže tohleto bych jako měřítko úpspěšnosti vztahuz fakt nebrala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
30.7.14 17:05
@Virginia píše: že jo, mi to taky přijde divný, půjdeme takhle v neděli na vycházku vedle sebe jako sousedi :jazyk:, ale asi je to prostě záležitostí zvyku :nevim: Že jako kdo je zvyklej chodit za ruku, chodí za ruku a přijde mu divný bez a naopak.
Zase to vůbec nespojuju s ochmatáváním na veřejnosti, žádné jiné intimní doteky na veřejnost nepěstujeme, to bych si přišla jak zastydlej puberťák.

no přesně. Když spolu lidé můžou po dvaceti letech sexovat, tak proč ne vodit se za ruce? 8)

• Citovat
  • Upravit
25123
30.7.14 17:06
@L92 píše:
No jistě. Tak nevím, ale jít na procházku jen tak vedle sebe? ;)

a co je na tom divnýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
30.7.14 17:11
@brumdinka píše:
a co je na tom divnýho :mrgreen:

Asi bych si připadala jako když jdu s kamarádem na pivo :)

• Citovat
  • Upravit
25123
30.7.14 17:12

@L92 no nevim, mě to prostě divný nepřijde…přece na sobě nejste nalepený neustále :mrgreen: a stejně se motaj kolem děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
30.7.14 17:14
@Chocoloco píše:
Jen to nejlepsi :mrgreen:, vzdavam hold chytre zene a konstatuji, ze se mam jeste hoodne co ucit :palec:

tak tohle se mi líbí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
30.7.14 17:15

Po 11 letech se někdy za ruce držímě, někdy ne. Záleží na náladě :mrgreen:. Ale chlapa jsem to musela naučit, ze začátku se moc za ruce vodit nechtěl :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L92
30.7.14 17:16

U nás to tak není. Nejsou ani děti :) ale přijde mi to běžný. Jsem na to zvyklá a přítel evidentně taky :)

• Citovat
  • Upravit
8959
30.7.14 17:25

Jsme spolu 10 let a držíme se, když na to máme náladu :-)))) Prostě někdy jo, někdy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
30.7.14 17:44

Ano držíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
30.7.14 17:46
@brumdinka píše:
@mlsalkaM jsme spolu 15 let a držíme se za ruce, jak kdy…tohle jsem fakt nikdy nezkoumala :lol: mmch to že jdou vedle sebe a nedrží se za ruce ještě apriori neznamená, že jsou jak cizí a maj vztah na dvě věci :) takže tohleto bych jako měřítko úpspěšnosti vztahuz fakt nebrala 8)

Já to taky neberu jako měřítko. Jen mě to tak přišlo na mysl a zajímá mě, jak to mají ostatní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí