Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fragola když vidím ty tvoje děcka musím se smát. Ted jsem si početla i váhy a říkám si jestli je vše u tebe dole ok a když se dostanu na konec tak zjistím, že máš čerstvá dvojčátka
a nakonec třešnička držíte se za ruce.To je úžasný
![]()
Příspěvek upraven 30.07.14 v 16:48
@pusina1 píše:
co prosímco si to o mě myslíte?
![]()
Jen to nejlepsi
, vzdavam hold chytre zene a konstatuji, ze se mam jeste hoodne co ucit ![]()
Jak kdy, pokud nevezeme kocar a nelovime zdrhajici dite, tak ano, drzime, kdyz jsme nahodou bez ditete, tak vzdy ![]()
nasi se vodi za ruku porad ![]()
@mlsalkaM jsme spolu 15 let a držíme se za ruce, jak kdy…tohle jsem fakt nikdy nezkoumala
mmch to že jdou vedle sebe a nedrží se za ruce ještě apriori neznamená, že jsou jak cizí a maj vztah na dvě věci
takže tohleto bych jako měřítko úpspěšnosti vztahuz fakt nebrala ![]()
@Virginia píše: že jo, mi to taky přijde divný, půjdeme takhle v neděli na vycházku vedle sebe jako sousedi, ale asi je to prostě záležitostí zvyku
Že jako kdo je zvyklej chodit za ruku, chodí za ruku a přijde mu divný bez a naopak.
Zase to vůbec nespojuju s ochmatáváním na veřejnosti, žádné jiné intimní doteky na veřejnost nepěstujeme, to bych si přišla jak zastydlej puberťák.
no přesně. Když spolu lidé můžou po dvaceti letech sexovat, tak proč ne vodit se za ruce? ![]()
@L92 píše:
No jistě. Tak nevím, ale jít na procházku jen tak vedle sebe?
a co je na tom divnýho ![]()
@brumdinka píše:
a co je na tom divnýho
Asi bych si připadala jako když jdu s kamarádem na pivo ![]()
@L92 no nevim, mě to prostě divný nepřijde…přece na sobě nejste nalepený neustále
a stejně se motaj kolem děti…
@Chocoloco píše:
Jen to nejlepsi, vzdavam hold chytre zene a konstatuji, ze se mam jeste hoodne co ucit
tak tohle se mi líbí
![]()
Po 11 letech se někdy za ruce držímě, někdy ne. Záleží na náladě
. Ale chlapa jsem to musela naučit, ze začátku se moc za ruce vodit nechtěl
.
U nás to tak není. Nejsou ani děti
ale přijde mi to běžný. Jsem na to zvyklá a přítel evidentně taky ![]()
Jsme spolu 10 let a držíme se, když na to máme náladu
Prostě někdy jo, někdy ne.
@brumdinka píše:
@mlsalkaM jsme spolu 15 let a držíme se za ruce, jak kdy…tohle jsem fakt nikdy nezkoumalammch to že jdou vedle sebe a nedrží se za ruce ještě apriori neznamená, že jsou jak cizí a maj vztah na dvě věci
takže tohleto bych jako měřítko úpspěšnosti vztahuz fakt nebrala
Já to taky neberu jako měřítko. Jen mě to tak přišlo na mysl a zajímá mě, jak to mají ostatní ![]()