Držíte se za ruce? :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6078
30.7.14 16:12
@pusina1 píše:
Ale jo okolo desátého mu tu hnátu chytím :roll: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elinka1989
30.7.14 16:12

To je hezké téma :D Ano, držíme, pokud nevezeme kočár. Spolu jsme 7 let, manželé bezmála 4 roky.
Ale co teda úplně nesnáším a nedělám to, ani jsem nikdy nedělala (ani v pubertě), takový to olizování a vyměňování slin na veřejnosti, třeba při čekání na zastávce. Tak to ne e :poblion:
To držení za ruce je krásné… hlavně mě dojme, když vidím třeba 80 leté stařečky. Tak si říkám, co ti už mají za sebou (a ani mě v tu chvíli nenapadá, že spolu třeba randí teprve pár měsíců :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
Virginian
30.7.14 16:13

Jojo, za ruku, už dvacet let.

• Citovat
  • Upravit
7932
30.7.14 16:14

Jsme spolu 14,5 roku, 7 let po svatbě a když jsme sami, tak se držíme :srdce: děti jsou teď ve věku, kdy to s nimi fakt nejde, máme jich plné ruce, ale když to jde, tak se za ruce vedeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
30.7.14 16:16

Držíme se za ruku stále, příští měsíc budeme manželé 20 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.7.14 16:17

Dokud jsme byli sami, tak jsme se drželi. Vzhledem k tomu, že sami jsme byli naposledy před třemi lety, než se nám narodilo první dítě a situace se poněkud změnila: dvě děti v tom akčním běhacím věku, tak na nějaké držení se momentálně není čas. :mrgreen: Tak snad až zase děti trochu odrostou a nebudeme tlačit kočár. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.14 16:18

Držíme i nedržíme, podle nálady :mrgreen: Ale milujeme se stále a čekáme mimčo :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
30.7.14 16:25

Manžel má dva metry, já 165cm, takže kolem pasu se fakt nedržíme nikdy, nejde to :-D ale za ruce jo, jak už jsem psala
A není to věkem, nám je 36 a mým rodičům přes 60 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5305
30.7.14 16:26

Ano i po 8 letech se stále držíme, pokud nevezeme kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
30.7.14 16:27

Chtěla jsem automaticky napsat „ano, držíme“, protože před dětmi to tak vždycky bylo. Ale na základě dotazu jsem se zamyslela, kdy naposledy jsme šli spolu sami, aniž by jeden netlačil kočár, nebo mu (ev. oběma) na ruce neviselo rozdivočelé dítě. Už vím, před 4 roky, tj. před dětmi :mrgreen:. Ale jsem přesvědčená, že pokud bychom šli na procházku sami (což je momentálně v rovině sci-fi), určitě bychom se drželi. Jsme spolu 17 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.7.14 16:30

Já se chci vodit a pusinkovat :oops: Přítel nechce, ani před naším domem, kde by nás viděli jen sousedi šmíráci, za to doma by se potentočkoval a já jako pomstychtivá, doma provokuji a dráždím… :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.14 16:31
@roksy25 píše:
Já se chci vodit a pusinkovat :oops: Přítel nechce, ani před naším domem, kde by nás viděli jen sousedi šmíráci, za to doma by se potentočkoval a já jako pomstychtivá, doma provokuji a dráždím… :oops: :mrgreen: :mrgreen:

To je hezké :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.7.14 16:35

Zrovna dneska si muž pochvaloval nový kočár s volantem, že se s ním super jede a může mě i vzít za ruku :) Prý je to jako „za mlada“, jen se kolem nás motá 6 dětí + 3 v kočáru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
30.7.14 16:43
@Chocoloco píše: :potlesk: a druhou mu satras po zadku, kde ma srajtofli s kartou, ne?

co prosím :roll: co si to o mě myslíte? :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
30.7.14 16:43
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: no jo.. a v hlavě meníčka :P :P :mrgreen:

nechápu paní já Vás neznám :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek