Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je hezké téma
Ano, držíme, pokud nevezeme kočár. Spolu jsme 7 let, manželé bezmála 4 roky.
Ale co teda úplně nesnáším a nedělám to, ani jsem nikdy nedělala (ani v pubertě), takový to olizování a vyměňování slin na veřejnosti, třeba při čekání na zastávce. Tak to ne e ![]()
To držení za ruce je krásné… hlavně mě dojme, když vidím třeba 80 leté stařečky. Tak si říkám, co ti už mají za sebou (a ani mě v tu chvíli nenapadá, že spolu třeba randí teprve pár měsíců
)
Jsme spolu 14,5 roku, 7 let po svatbě a když jsme sami, tak se držíme
děti jsou teď ve věku, kdy to s nimi fakt nejde, máme jich plné ruce, ale když to jde, tak se za ruce vedeme ![]()
Držíme se za ruku stále, příští měsíc budeme manželé 20 let.
Dokud jsme byli sami, tak jsme se drželi. Vzhledem k tomu, že sami jsme byli naposledy před třemi lety, než se nám narodilo první dítě a situace se poněkud změnila: dvě děti v tom akčním běhacím věku, tak na nějaké držení se momentálně není čas.
Tak snad až zase děti trochu odrostou a nebudeme tlačit kočár. ![]()
Držíme i nedržíme, podle nálady
Ale milujeme se stále a čekáme mimčo
![]()
Manžel má dva metry, já 165cm, takže kolem pasu se fakt nedržíme nikdy, nejde to
ale za ruce jo, jak už jsem psala
A není to věkem, nám je 36 a mým rodičům přes 60 ![]()
Chtěla jsem automaticky napsat „ano, držíme“, protože před dětmi to tak vždycky bylo. Ale na základě dotazu jsem se zamyslela, kdy naposledy jsme šli spolu sami, aniž by jeden netlačil kočár, nebo mu (ev. oběma) na ruce neviselo rozdivočelé dítě. Už vím, před 4 roky, tj. před dětmi
. Ale jsem přesvědčená, že pokud bychom šli na procházku sami (což je momentálně v rovině sci-fi), určitě bychom se drželi. Jsme spolu 17 let.
Já se chci vodit a pusinkovat
Přítel nechce, ani před naším domem, kde by nás viděli jen sousedi šmíráci, za to doma by se potentočkoval a já jako pomstychtivá, doma provokuji a dráždím…
![]()
@roksy25 píše:
Já se chci vodit a pusinkovatPřítel nechce, ani před naším domem, kde by nás viděli jen sousedi šmíráci, za to doma by se potentočkoval a já jako pomstychtivá, doma provokuji a dráždím…
![]()
![]()
To je hezké
![]()
Zrovna dneska si muž pochvaloval nový kočár s volantem, že se s ním super jede a může mě i vzít za ruku
Prý je to jako „za mlada“, jen se kolem nás motá 6 dětí + 3 v kočáru ![]()
@Chocoloco píše:a druhou mu satras po zadku, kde ma srajtofli s kartou, ne?
co prosím
co si to o mě myslíte?
![]()
@sissi79 píše:![]()
no jo.. a v hlavě meníčka
![]()
![]()
nechápu paní já Vás neznám
![]()