Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
27.8.06 10:47

misu, no, to radši nečíst..já jsem z toho nepříčetná.. 8O :?
moje máma mi říkala, že za doby, kdy byla těhotná ona, tak si ani nepřipouštěli, že by se něco mohlo stát, taky si čte diskuse na emiminu a říká, že to je síla, jak jsme z toho všechny vyplašené.. to měly hned lehčí..
ale fakt je, že já si to ani nechci připouštět, jsem už fakt hysterická, když o takových věcech začnu přemýšlet..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 10:49

Zabzu - když já neodolám a pak si nadávám, že jsem to četla, je toho tolik, co se může stát…no ale naše miminka jsou ZDRAVÁ a na svět vykouknou nejdřív koncem BŘEZNA a hotovo :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 10:54

Za chvíli už se tu objeví Květen 2007, to budu taky holkám držet palečky, já to tady se všema hrozně prožívám :lol: K nám už dlouho nikdo nepřibyl, tak kde jste další dubňátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.8.06 10:54

já to taky tak beru :lol: říkám si, že jsem zdravá, žiju zdravě, navíc se na ně všichni strašně těšíme, moje mamča je úplně hotová, ta mi ho snad po porodu vezme a nedá :lol: takže to moje koťátko by bylo hloupé, kdyby se nechtělo narodit do takové pohodičky :lol:
modlím se za to každý den :lol:
no nic, já idu něco dělat, mám celkem rozdrbkaný byt, prádlo v pračce, větrám peřiny, no mazec..jdu to dokončit..papa
pěkný den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 10:55

Pa pa, já pořád odbíhám k tomu obědu, tak se k tomu jdu postavit pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 12:02

No já si udělala houbové řízky, teda jen pro sebe…Jakub to nejí ten má těstoviny…ty miluje…Přítel tento víkend pracuje , tak nepřijel :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
27.8.06 15:18

Ahojda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 15:27

radik ahoooj…copak jsi vařila dobrého???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
27.8.06 15:55

Ahoj holky, mě je pořád tak blbě a jsem tak unavená, že už jsem si včera večer i pobrečela. Po šesté večer se nemůžu hnout od kýblu, sice zvracím jen občas, ale na zvracení je mi pořád. Už si ani nepamatuju, co to je, když je člověk fit. Už fakt nemůžu :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
27.8.06 16:10

jani a ako dlho to trva myslim od ktoreho tyzdna? zajdi si zajtra za svojim dr, na tehotenske nevolnosti existuju cipky aspon teda myslim, idem to zistit, nedavaju sa bezne kazdemu, ale u teba to vyzera, ze by si si ich zasluzila…
A prve tehu bolo v pohode???
 k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
27.8.06 16:17

Ahoj kkatus, trvá mi to asi tři týdny. V prvním těhu jsem nezvracela, jen mi bylo nevolno. Někdo tu o těchto čípcích mluvil, myslím, že Saal. Musím vyslídit, jestli to pomáhá. Ty s tím máš zkušenosti nebo nějaká tvoje kamarádka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
27.8.06 16:43

Kamarátka, ona ich v tehu tiez musela brat, skusam to zistit, ktore su to, ale maly sa mi zobudil, tak je to narocnejsie :) (som totiz dr ale nie gynekolog, takze z fleku neviem, ktore sa mozu v tehu). skusim co najskor ok?
 k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
27.8.06 16:45

Díky, to bys byla zlatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
27.8.06 16:56

Takze cipky sa volaju Paspertin, dalej do tej istej skupiny patria Cerucal a Degan.
Ale tie su len tbl. a inj. roztok, takze do infuzie…
Neviem, co presne gynekologovia davaju, tuieto su podla dostupnych zdrojov pre plod neskodne. ale zo skusenosti viem, ze podaniu akehokolvek lieku sa niektori dr snazia dost vyhybat…a pravdupovediac sa im ani necudujem
Takze skus zajtra zajst za svojim dr co ti povie on.
A skus zalozit novu diskusiu na tuto temu priamo na emimi, urcite sa ti nejaka baba ozve.
Tak sa hlavne drz, ja cakam, kedy to zacne u mna… :wink:
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 17:57

kuk je tu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek