Poradna duly
Jana Čurdová
Kuk, teď jsme přijeli od babičky, to zas byla jízda
, naší Rézi se musej po pár kilometrech dělat zdravotní zastávky, jinak drhnem auto ![]()
Kkatus, díky moc za informace. Zítra se ke gyn objednám, uvidím, co mi řekne.
Koukám, že máš skoro stejně starý dítě, snad přežiješ těhotenství bez větších nevolností, je to fakt záhul se při tom všem ještě starat o malé dítě. Tak držím palce, aby se ti to vyhlo.
Nito- kuk jsem tu
. Jakpak se máš?
Ahoj Jani - je pěkná ta devítka na metříku, viď? Taky se kocháš?
čau kočky:) tak já jsem něco doma udělala a pak celý zbytek proležela..to je hrůza..teď si jdu vyzvednout miláčka, je na pánské jízdě s chlapama a teď mi volal, ať si pro něj přijedu, že ho nechcou pustit a už by chtěl jít pryč.. takže chápete? on si mě zavolá a mezi kámošema budu za stíhačku
![]()
já ho miluju ![]()
Jana28 - já jsem dostala čípky Torecan, ale dala mi je setřička doktora jsem tam nezastihla, já je ale neberu. Je tam napsaný, že sice nezjistili postižení plodu, ale že se to v těhotenství nedoporučuje. No tak nevím, raději se to snažím rozdýchat, je mi už líp, trochu mi pomáhá kokakola a od té doby co jsem problila celý večer a noc už nezvracím jenom ráno, ale blbě je mi pořád. Taky už si ani nevzpomínám kdy mi bylo dobř. Ještě je mi dobře venku na procházce, ale jsem brzo utahaná
No asi jsem ti moc nepomohla, ale určitě zajdi za doktorem on ti pomůže, nebo tě pošle do nemocnice na kapačky, ale to už by muselo být moc špatné ![]()
jj jsem tu…jakub má opět teplotu…před týdnem dobral antibiotika, měl anginu.-…mě z toho fakt picne.
Nito - tak to naštve, viď? my jsme zase přeléčily průdušky, ale kašle pořád, už jsem na to její kašlání alergická (má astma) ![]()
Jo, přednáška u babičky o mým moc velkým břichu se nekonala, pouze babička konstatovala, že to bude holčička
![]()
Nito - dávám jí Xyzal a má sprej na foukání, dneska je docela v klidu. V září máme jet na alergologii, tak jsem zvědavá, co nám primář řekne. Máš s astma zkušenosti?
Nito - ten mám taky a Teri to zdědila po mě
, ale má ho v klidovým stavu. Uvádí se, že asi 60% dětí, který mají atop. ekzém mají i astma, tak jsme se samozřejmě vešly
Teda jen Teri
Saal, díky za informace o čípcích. Uvidím, co mi dr. řekne. Jsem už z těch nevolností fakt unavená, už mi to leze na mozek. Člověk si říká, že to musí nějak přežít, ale každý večer trávím u kýble.
Mišu, devítka je fakt pěkná, jsme na tom stejně, jsem zvědavá, která z nás porodí první ![]()
misu…no oni říkají, že se z ekzému může přejít na asma, alergii nebo se to prostě ztratí.
Byli jsme na alergologii…dělali mu testy a nemá nic. Prej se mu to ztratí…je fakt, že se to teď hrozně zlepšilo. Meju ho dehtovým mýdlem a když ho to svědí tak máznu tekutým pudrem s mentolem a je pokoj.
Nikdo to u nás nemá, tak nevím kde k tomu přišel, doufám, že druhé mimi bude bez ekzému. I když je pravda, že jsou horší věci ![]()
Jani - nevím jestli jsem se tě neptala včera, co bříško? Ty s tím zvracením, tak asi ještě ne, viď? Já si musím půjčit digi foťák a vrazit vám sem fotku, břišní svaly veškerý žádný, takže buben jako hrom ![]()