Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
27.8.06 21:25

misunka, ale horší je to oslovení Julča… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
27.8.06 21:40

Ahoj holky,
jsem zpátky z dovolené.Od zítra tu zas budu denně s váma :P ,už mi to chybělo :wink:
Dal někdo dohromady seznámek za mě???????
pokud ne,zítra na to vlítnu :wink: ,ale až poobědě.........jdu na kontrolu hned ráno :( ,teda vstávat se mi nechce :( .Ale asi uvidím mimíska,tak to se těším :wink: :P
Co je nového?????????Nevím jestli to zvládnu dočíst.....jste pěkný pisatelky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 21:47

Jitu…jak bylo na dovče? notady snad nic nového, to víš každá se těšíme na UTZ, kdy už ty své kulíšky uvidíme. Seznámku se ujala DaJana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 21:54

Tk já jdu spát dobrou papááá sladké sníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
27.8.06 21:57

skvělé,dík tak zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
28.8.06 07:11

Ahoj. Je tu někdo? Takhle poránu? Já jdu za chvilku s Jakubem k doktorovi, tak budu doma… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
28.8.06 07:18

hmmm…tak asi není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 08:26

ahoj ženský, tak mám depku. Já nevím co s tím miminem budu delat az se narodí 8O
Já to nezvládnu, vubec to s miminama neumím, nejsu materský typ, připadám si hrozně mladá na to abych měla děcko, jenze to sem si mela rozmyslet dřív 8O 8O

Já vubec nevím co mám delat a vsecko se tak neuprosne blízí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
28.8.06 08:35

ahoj jitutu, jojo seznámek mám v galerce, změním ho a odkaz sem vrznu ;-) vždycky tam dopisuju to co se dozvím „nového“ ;-)

ahoj Nitko, tak doufám že Kubikulovi nic vážného není a že bude hodnej aby máma mohla chatovat ;-))) hehe…

jeleno, blázínku!!! to zvládneš levou zadní! seš ženská a ty prostě zvládnou všechno!!! kdyžtak si o tom promluv s přítelem, oni ti chlapi občas uměj i potěšit ;-)))) mě manža taky občas uklidňuje že jsem nejlepší a nejkrásnější a nejšikovnější ;-))) je to super ;-) doporučuju ;-))

už začínám maličko cejtit prsa, jak jsou citlivý po večerech ale jen maloučko takže zatím se to dá a můžu občas spinkat i na bíšku ;-) a včera jsem měla děsně uřvanou :-(( manža už ze mě fakt nemoh' uf uf je to moje zlatíčko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 08:41

DAJÁNA - ale já to fyzický zvládnu, ale abych z toho mela vůbec nejakou radost, toho se bojím, ze uz se celej zivot nehnu vod decka…
Ten můj me nepotestí, v tomhle na nej spoleh není. Prijit za nim s touhle depkou, tak mi rekne „já sem ti to rikal! Chtelas decko, tak to más, tak si nestezuj“ a né ze budu tam kde sem byla, ale budu na tom 100× hůr, takze si to musim vyresit sama…

Proc si mela urvanou??
A co rodice?? A pránicka??? Jak se tvarili????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 08:45

DAJ - já se o víkendu prezirala 8O 8O
V pátek sme sli do restaurace, tam zuprove vari a bylo nás asi 8. Vsici si dali jen hlavní jídlo, ale já měla: polivku, pak hned zeleninový salát, pak hlavní jídlo a pak tiramisu a vsecko sem do sebe nasoukala s blazeným výrazem :)
Nikdy na tu véču nezapomenu, este ted se mi sbíhaj sliny :)
Jen na mě vsici koukali jak na blázna :D

V sobotu sem tohle apklikovala na domácí stravě a pak sem nemohla usnout, jak mi bylo blbě s přežrání :o

Jestli já ztloustnu, tak me ten můj pěkně nadá 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
28.8.06 08:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
28.8.06 08:51

holky, dobré ránko:))
jeleno, neblbni, to jsou všechno hormony, každá si tímhle stavem projde.. já osobně bych spíš raději měla těhu za sebou, abych se už mohla radovat z koťátka..úplně se na něj třepu:)
tak s tím žraním to mám stejné.. já normálně vážím 50-52 kilo na 165 cm, tak jsem hodně hubená, ale jestli to takhle půjde dál, tak nevím.. včera jsem žrala jak nenajatá, ještě kolem deváté večer jsme seděli s kámošema na zahrádce a kluci si dávali do trumpety, no a já tlačila kuřecí křidýlka z KFC.. :oops: přítel byl úplně v šoku, tak už mi říkal, že je to v klidu, že o mě nemá strach, protože to prý všechno shodím (to je optimista:)) ale že bych si měla koupit krém na břicho :lol: chápete? chlap!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 08:53

Ahoj holky.
Jitutu - vítám tě po dovolený, musíš pak referovat, jak je velký mimi

Jeleno - neboj, ono to všechno přijde samo. Ze začátku je z toho vyplašená asi každá, ale ono jde o zvyk a čím bude mimi starší, tím to bude lepší. Jsou taky babičky, který si rády to štěstíčko na chvíli ukořistěj :wink: Budeš dobrá mamina, neboj sehttp://www.gify.nou.cz/…ory/z110.gif

Daji - já taky bulím každou chvíli :oops:

Nito - dej vědět, jak jste dopadli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
28.8.06 08:54

jo, moje mamča je fakt úžasná, já se musím smát..každý den mi od ní chodí maily, jak surfovala po té a oné stránce a jak našla úplně super věci, pak tabulku, podle které mi vychází chlapeček, no, zásobuje mě :))) ona je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí