Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
jsem zpátky z dovolené.Od zítra tu zas budu denně s váma
,už mi to chybělo ![]()
Dal někdo dohromady seznámek za mě???????
pokud ne,zítra na to vlítnu
,ale až poobědě.........jdu na kontrolu hned ráno
,teda vstávat se mi nechce
.Ale asi uvidím mimíska,tak to se těším
![]()
Co je nového?????????Nevím jestli to zvládnu dočíst.....jste pěkný pisatelky ![]()
Jitu…jak bylo na dovče? notady snad nic nového, to víš každá se těšíme na UTZ, kdy už ty své kulíšky uvidíme. Seznámku se ujala DaJana…
Ahoj. Je tu někdo? Takhle poránu? Já jdu za chvilku s Jakubem k doktorovi, tak budu doma… ![]()
ahoj ženský, tak mám depku. Já nevím co s tím miminem budu delat az se narodí ![]()
Já to nezvládnu, vubec to s miminama neumím, nejsu materský typ, připadám si hrozně mladá na to abych měla děcko, jenze to sem si mela rozmyslet dřív
![]()
Já vubec nevím co mám delat a vsecko se tak neuprosne blízí ![]()
ahoj jitutu, jojo seznámek mám v galerce, změním ho a odkaz sem vrznu
vždycky tam dopisuju to co se dozvím „nového“ ![]()
ahoj Nitko, tak doufám že Kubikulovi nic vážného není a že bude hodnej aby máma mohla chatovat
hehe…
jeleno, blázínku!!! to zvládneš levou zadní! seš ženská a ty prostě zvládnou všechno!!! kdyžtak si o tom promluv s přítelem, oni ti chlapi občas uměj i potěšit
mě manža taky občas uklidňuje že jsem nejlepší a nejkrásnější a nejšikovnější
je to super
doporučuju ![]()
už začínám maličko cejtit prsa, jak jsou citlivý po večerech ale jen maloučko takže zatím se to dá a můžu občas spinkat i na bíšku
a včera jsem měla děsně uřvanou
manža už ze mě fakt nemoh' uf uf je to moje zlatíčko ![]()
DAJÁNA - ale já to fyzický zvládnu, ale abych z toho mela vůbec nejakou radost, toho se bojím, ze uz se celej zivot nehnu vod decka…
Ten můj me nepotestí, v tomhle na nej spoleh není. Prijit za nim s touhle depkou, tak mi rekne „já sem ti to rikal! Chtelas decko, tak to más, tak si nestezuj“ a né ze budu tam kde sem byla, ale budu na tom 100× hůr, takze si to musim vyresit sama…
Proc si mela urvanou??
A co rodice?? A pránicka??? Jak se tvarili????????????
DAJ - já se o víkendu prezirala
![]()
V pátek sme sli do restaurace, tam zuprove vari a bylo nás asi 8. Vsici si dali jen hlavní jídlo, ale já měla: polivku, pak hned zeleninový salát, pak hlavní jídlo a pak tiramisu a vsecko sem do sebe nasoukala s blazeným výrazem ![]()
Nikdy na tu véču nezapomenu, este ted se mi sbíhaj sliny ![]()
Jen na mě vsici koukali jak na blázna ![]()
V sobotu sem tohle apklikovala na domácí stravě a pak sem nemohla usnout, jak mi bylo blbě s přežrání ![]()
Jestli já ztloustnu, tak me ten můj pěkně nadá ![]()
holky, dobré ránko:))
jeleno, neblbni, to jsou všechno hormony, každá si tímhle stavem projde.. já osobně bych spíš raději měla těhu za sebou, abych se už mohla radovat z koťátka..úplně se na něj třepu:)
tak s tím žraním to mám stejné.. já normálně vážím 50-52 kilo na 165 cm, tak jsem hodně hubená, ale jestli to takhle půjde dál, tak nevím.. včera jsem žrala jak nenajatá, ještě kolem deváté večer jsme seděli s kámošema na zahrádce a kluci si dávali do trumpety, no a já tlačila kuřecí křidýlka z KFC..
přítel byl úplně v šoku, tak už mi říkal, že je to v klidu, že o mě nemá strach, protože to prý všechno shodím (to je optimista:)) ale že bych si měla koupit krém na břicho
chápete? chlap!! ![]()
Ahoj holky.
Jitutu - vítám tě po dovolený, musíš pak referovat, jak je velký mimi
Jeleno - neboj, ono to všechno přijde samo. Ze začátku je z toho vyplašená asi každá, ale ono jde o zvyk a čím bude mimi starší, tím to bude lepší. Jsou taky babičky, který si rády to štěstíčko na chvíli ukořistěj
Budeš dobrá mamina, neboj sehttp://www.gify.nou.cz/…ory/z110.gif
Daji - já taky bulím každou chvíli ![]()
Nito - dej vědět, jak jste dopadli
jo, moje mamča je fakt úžasná, já se musím smát..každý den mi od ní chodí maily, jak surfovala po té a oné stránce a jak našla úplně super věci, pak tabulku, podle které mi vychází chlapeček, no, zásobuje mě
ona je super!