Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
29.8.06 14:26

Dajana - no ona to má teď krátký, mi ji pravidelně stříháme má to asi 10cm dlouhý, ale chloupky nepouští tedy ne moc. Jinak bydlíme v baráku, takže by byla furt jak čuně kdyby to tahala po zemi. Ona je postelák, takže s nama i spí, ale pouze v nohách, malá ji zabrala místo navrchu :D
Já jdu na prohlídku v pátek, už jsem objednaná :wink: Musím ráno, tak nevím jak se vyhrabu z postele, protože denně stáváme v devět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
29.8.06 17:30

DaJano: jsi šikulka,tak se budeš o seznámek starat dál?když ti to tak jde :P
pošlu ti SZ na doplnění u mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.8.06 17:42

Ahoj Jitutu - nebyla jsi dneska na kontrole? Jak se má miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
29.8.06 18:26

ahoj,mimísek se má fajn,ale maminka hůř.Našli mi chlamydie v krvi a to prý může vyvolat předčasný porod a při porodu nakazit mimi a pak může mít zánět rohovky nebo plic.......nechápu kde jsem to vzala!!!!!!
Jdu s tím k Apolináři :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.8.06 18:51

Jitutu - a výtěr ti nedělali? mě jo, kvůli močáku z močový trubice au au i z pochvy a nic nenašli. Tak hlavně že na to přišli takhle brzo a přeléčí tě nějakýma šetrnýma lékama a bude dobře. Jak je mimísek velkej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
29.8.06 19:13

Jitutu, testy na chlamydie dělají automaticky všem těhotným u prvního odběru nebo sis o to řekla?

Ahoj Mišu, tak kdy se dočkáme fotečky tvého bříška? :D :D Doufám, že už sis půjčila ten foťák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.8.06 19:30

JITUTU - snad to nebude nic vážného, taky mi při 2. kontrole našli jakési bakterie, dostala jsem nějaké tablety, tak jsem zvědavá, jestli zabraly.
S Hankou jsem to měla taky a až do porodu jsem se toho nezbavila (možná tam teda bydlí furt :?: ). Při porodu jsem dostala antibiotika v infuzi a jinak to bylo v poho. Snad na tom budeš stejně.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
29.8.06 19:30

no mě to dělali sami u toho odběru......

a jak je velký?nevím,zítra se zeptám......ale prý akorát na ten 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
29.8.06 19:34

díky moc,jste hodné :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
29.8.06 19:38

jinak na chlamydie jsou prý antibiotika,psala mi to Zdenik od profisnažilek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
29.8.06 20:02

Ahojky…

Jitutu…chlamydie…jsou hrozný potvory, kámoš to měla a bylo mu hrozně…sotva chodil…ale u něj byl problém, že na to nikdo nemohl přijít…co mu je…tak se to hrozně vleklo. Měla to i jeho partnerka a té nebylo nic…je to různý.
Většinou si to lidi přivezou z dovolený…z cizích krajů…a je to přenosný pohlavním stykem , tak by si asi manža měl taky zajít na krev… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
29.8.06 20:23

hmm…tak tady už zase nikdo není… :roll:
Ale zítra mám volno…se mě celej den nezbavíte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.06 07:57

Jitutu, ahojki, chlamydie jsou potvory jedny zatracený, ale platí na ně antibiotika.. já je měla taky, projevilo se to zánětem, myslela jsem si, že jsou to kvasinky, ale byly to ti hnusáci.. dostala jsem ATB a bylo po problému..teda doufám, že je ještě v sobě taky nemám..na krev jdu až 18.9..taky jsem na to myslela..uvidíme..
holky, jak vám dneska je? já jsem zdechlá, ospalá, nemohla jsem se vyhrabat..a není mi dvakrát..chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 08:10

ZABZU - čáááu kočko :)

Holký zdár… :D

Kolikrát berou krev behem tehulovství? TO jako víckrát jo, hm…

Já su neska OK, včera a predevcirem sem ujela na banánech, sem jich zdlabala asi 10 velkejch behem 1dne.
Vcera sem na véču zdlábla 4 nektarinky, hrozny, jabko a 3 banány, to byla ráno lítačka 8O :D
Ale stálo to zato.
Neska ujízdím na koblihách s marmeládou, namky nam, uz jim ctvrtou.

Neska tu bude muj séf, tak tu moc nebudu, zejtra tu bude taky, ale pak tu nebude skoro 3 tejdny, he, to vás tu budu vobluzovat svými dotazy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
30.8.06 08:11

A navíc komu by se chtělo vylízat do 10 stupňů Celsia…

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital