Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
2.10.06 15:39

Klarisa - to chodíte plavat jen tak nebo někde na nějaké plavání dětí :D já bych chtěla taky, ale nejbližší bazén máme docela daleko a taky o ničem takovém nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 15:39

holky, s těma jménama je to problém. Potřebovala bych nějaký, který by mě učarovaly a bylo by rozhodnuto.

Teď jsem narazila u nějaký holčiny na vánoční metřík a je 84 dní do Vánoc :lol: :lol: Je to dost, ale ne zas moc, takže začínám plašit jako každej rok na začátku října :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.10.06 15:42

saal: chodime na plavani s detmi … Nikcu uz topim od jejich 18 dnu … a dost uz se to na ni podepsalo :wink: … vodu naprosto zboznuje :lol: … jak ji vidi, je k neudrzeni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.10.06 15:44

misu: uz jen 84 dni 8O 8O :lol: :lol: … no ja se zblaznim :lol: … toto zas utece … :wink: a zachvili bude po Vanocich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 15:45

Klarisa - a umí plavat, malá má vodu taky ráda, ale máme málo možnosti se k ní dostat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.10.06 15:48

holky, mne prijde, ze vsechno tak desne leti :( … za mesic mi rodi kamaradka sveho prvniho prtouska … a mne to prijde jako pred tydnem, kdy mi telefonovala, ze je ve 12. tydnu a ze jsme pozvani na svatbu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 15:49

No budu se loučit malá je už netrpělivá a chce jít ven tak se tu mějte dobře a pozdravujte mimísky v bříškách :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 15:49

holky tak se tady mějte fajn já jdu odpočívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.10.06 15:50

saal: plavat jeste neumi, pry poradne koordinovane plavat se nauci az ve 4 letech, ted trenujeme splivani na vode … ale co ji jde bezvadne :wink: , je potapeni … potapi se s otevrenyma ocima a lovi ze dna predmety …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 15:51

Klariso - mě to taky strašně utíká, Terezka byla nedávno malinkatý mimi a už je hubatá předškolačka, za chvíli budu brečet před školou. :cry: Je to chvíle, co jsem našla na testu dvě čárky a už 15 týden. za chvíli budem v půlce, to mě děsí!!!! Vánoce na krku, už aby bylo jaro :lol: Ikdyž zas tak moc se na ten porod netěším, bojím bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.10.06 15:52

saal, katty … mejte se krasne … hezky zbytek dne :wink:
ja budu muset take koncit … od nedele jsme nebyly doma, tak musime jeste vyrazit neco nakoupit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.10.06 15:54

Misu, neboj … urcite to zvladnem :wink: … i kdyz nerikam, ze ja jsem naka hrdinka a vubec se nebojim (a to jsem mela prvni porod o proti vam fakt pohodovej) … taky se bojim :oops: :wink:
tak misu, taky papa a hezky zbytecek dne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 15:55

klariso - pa pa a kup něco dobrýho dětem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
2.10.06 15:58

jejej to už jste u vánoc 8O
v naší rodině nemá smysl kupovat dárky dopředu, protože každý ještě něco má, hlavně narozeniny, to pak člověk riskuje, že to, co si schovával na vánoce, někdo jiný dá k narozkám … :-)

jinak já jsem u doktora zatím nic neplatila, ale mají tam na nástěnce nějaký těhu nadstandard (2000), tak příště se chci zeptat, co to je
normálně si nadstandard platím (600/rok) na jednorázové pomůcky a to, co vzp nehradí

co se týče jmen, tak jsme první výběr řekli našim a těm se nic z toho nelíbilo, tak jsme si řekli, že konečný výběr (Květa a Kamil jsou stále v kurzu :wink: ) nikomu nepovíme, leda tak anonymně na internetu, to pak mám pocit, že jsem to někomu řekla a líp se mi to tají před ostatními :lol:
ale pohlaví asi budu chtít vědět a asi ho neutajím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
2.10.06 18:07

Ahoj…je tu ještě někdo???

Zítra se chystám na kontrolu, ale jsem trošku nervózní…v pátek jsem malinko špinila…jen fakt rtrošku když jsem se utřela, vložka byla čistá a bylo to spíš nahnědlý… :oops: omlouvám se za ten popis.

Dr to chci zítra oznámit, tak uvidím co mi řekne,…u prvního jsem to taky měla.....ale nijak mě to teda neuklidňuje… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí