Poradna duly
Jana Čurdová
Klarisa - to chodíte plavat jen tak nebo někde na nějaké plavání dětí
já bych chtěla taky, ale nejbližší bazén máme docela daleko a taky o ničem takovém nevím ![]()
holky, s těma jménama je to problém. Potřebovala bych nějaký, který by mě učarovaly a bylo by rozhodnuto.
Teď jsem narazila u nějaký holčiny na vánoční metřík a je 84 dní do Vánoc
Je to dost, ale ne zas moc, takže začínám plašit jako každej rok na začátku října
![]()
saal: chodime na plavani s detmi … Nikcu uz topim od jejich 18 dnu … a dost uz se to na ni podepsalo
… vodu naprosto zboznuje
… jak ji vidi, je k neudrzeni ![]()
misu: uz jen 84 dni
… no ja se zblaznim
… toto zas utece …
a zachvili bude po Vanocich ![]()
Klarisa - a umí plavat, malá má vodu taky ráda, ale máme málo možnosti se k ní dostat ![]()
holky, mne prijde, ze vsechno tak desne leti
… za mesic mi rodi kamaradka sveho prvniho prtouska … a mne to prijde jako pred tydnem, kdy mi telefonovala, ze je ve 12. tydnu a ze jsme pozvani na svatbu …
No budu se loučit malá je už netrpělivá a chce jít ven tak se tu mějte dobře a pozdravujte mimísky v bříškách ![]()
saal: plavat jeste neumi, pry poradne koordinovane plavat se nauci az ve 4 letech, ted trenujeme splivani na vode … ale co ji jde bezvadne
, je potapeni … potapi se s otevrenyma ocima a lovi ze dna predmety …
Klariso - mě to taky strašně utíká, Terezka byla nedávno malinkatý mimi a už je hubatá předškolačka, za chvíli budu brečet před školou.
Je to chvíle, co jsem našla na testu dvě čárky a už 15 týden. za chvíli budem v půlce, to mě děsí!!!! Vánoce na krku, už aby bylo jaro
Ikdyž zas tak moc se na ten porod netěším, bojím bojím
saal, katty … mejte se krasne … hezky zbytek dne ![]()
ja budu muset take koncit … od nedele jsme nebyly doma, tak musime jeste vyrazit neco nakoupit ![]()
Misu, neboj … urcite to zvladnem
… i kdyz nerikam, ze ja jsem naka hrdinka a vubec se nebojim (a to jsem mela prvni porod o proti vam fakt pohodovej) … taky se bojim
![]()
tak misu, taky papa a hezky zbytecek dne ![]()
jejej to už jste u vánoc ![]()
v naší rodině nemá smysl kupovat dárky dopředu, protože každý ještě něco má, hlavně narozeniny, to pak člověk riskuje, že to, co si schovával na vánoce, někdo jiný dá k narozkám … ![]()
jinak já jsem u doktora zatím nic neplatila, ale mají tam na nástěnce nějaký těhu nadstandard (2000), tak příště se chci zeptat, co to je
normálně si nadstandard platím (600/rok) na jednorázové pomůcky a to, co vzp nehradí
co se týče jmen, tak jsme první výběr řekli našim a těm se nic z toho nelíbilo, tak jsme si řekli, že konečný výběr (Květa a Kamil jsou stále v kurzu
) nikomu nepovíme, leda tak anonymně na internetu, to pak mám pocit, že jsem to někomu řekla a líp se mi to tají před ostatními ![]()
ale pohlaví asi budu chtít vědět a asi ho neutajím ![]()
Ahoj…je tu ještě někdo???
Zítra se chystám na kontrolu, ale jsem trošku nervózní…v pátek jsem malinko špinila…jen fakt rtrošku když jsem se utřela, vložka byla čistá a bylo to spíš nahnědlý…
omlouvám se za ten popis.
Dr to chci zítra oznámit, tak uvidím co mi řekne,…u prvního jsem to taky měla.....ale nijak mě to teda neuklidňuje… ![]()