Poradna duly
Jana Čurdová
Jiti - ten druhej je krásnej asi bych taky do něj šla ![]()
Nito - no právě nějak ji to nemůžeme naučit ona by bez plinek počůrala a pokadila uplně všechno to už máme vyzkoušené, sedačku máme samý flek ![]()
to jsem vařila doma.........,když někam jdu tak to sním hned tam ![]()
Dnes jdeme s Mončou a manžou na véču do pizzerie mexicano,mňam to si zas dám do nosu
![]()
Jitutu…jsou nádherný, ale tolik peněz za to nedám…ten Patron nás vyjde 8500 i s tou vložnou taškou na mimčo…a to je můj strop… Chceme stavět…musí se šetřit… ![]()
Saal…to jí nech bez plínek jenom doma…a já jsem to dělal tak, že když si do hodiny neřek tak šup na noční ( byl mi teprve rok)…a on hned ucvrknul…nemá cenu je tam nechat vysedávat…když se nevyčurá tak hned dolů…
Už je velká…pokud nepřestane, tak bych přitvrdila…ono občas nějaké to plácnutí neuškodí… ![]()
na pleny mám taky jedinou radu.............nedat plenu a přežít to pár dní ![]()
Monička byla přez den bez plen od 14měsíců a v noci asi 3 měsíce po té.......
Vysvětlila jsem jí,že je velká holka a ty chodí na záchod...........že bude šikulka šikovná,když půjde taky a slíbila jsem jí kočárek na panenku.
Na nočník moc nechtěla,rovnou na záchod.Dala jsem jí tam stoličku z ikei a menší prkýnko pro ní a chodila sama.Někdy to nestihla ,tak to obulela,ale do týdne byla bez úplně.V tu dobu jsem byla dost doma.........když jsme někam jeli,měla plenu.
Tak malá sedí na nočníku, ale byla tam před půlhodinou a má zase počuranou plinku
já nevím nechat ji lítat jen tak budeme mít všechno dočurané ![]()
Nito,taky mi to příjde moc,ale patron jsou na mě vysoký a těžký.........měřím 150cm a mám v pr......záda ![]()
Porodné je pořád víc
![]()
Nic jiného nebudem kupovat,buď to máme nebo jsem už něco koupila doteď a jinak něco málo,ale z bazaru ještě dokoupíme.
Chci taky trojkolku kvůli bruslím a teréní kvůli chalupě a musí mít snižovací rukojeď.........Monička chce taky vozit ![]()
dej jí kalhotky a pokud se počůrá,tak jí to nech osahat a řekni jí jak je to ošklivé a že je ostuda.že se taky nepočůráváš do kaťat ![]()
budeš víc prát,ale jinak to nejde a zítra už bych i dala jednu na prdelku ![]()
http://www.detskyraj.cz/…porte-enfant
tady je s tou vaničkou ![]()
Jitutu…no ten Patron má právě už hlíníkovou konstrukci, tak by neměl být tak těžkej. A rukojeť je taky naklápěcí, no le pokud máš fakt 150cm tak asi musíš opravdu pečlivě vybírat…
My sž jsme skoro pro toho Patrona rozhodnutý
Akorát nevím barvu, holky poraďte ????