Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
5.10.06 11:44

Ale koupíme ho na to křemílkovy je tam o 1000 levnější a pak bych chtěla takové to lehátko na doma, měla jsem ho na Jakuba a bylo skvělý… :wink: http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 11:45

Nito - s tou barvou bych počkala až budeš vědět co to bude jestli si to necháš říct.

Tak malá už se počůrala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 11:48

Saal to nevadí…chvilku jí nech tom mokrém ať jí to studí…pak do suchého…a hlídej…fakt jí posazuj často, ale nenechávej jí tam vysedávat…a pokud se počůra potřetí tak jí naplácej.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 11:49

Saal…no my uvažujem o tom červeným :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.10.06 11:57

mě se líbí ten zeleno modrý,ale holčičce bych vzala asi červený

a do té sedačky jdu taky........dík za tip :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.10.06 11:58

k to mu obědu...........čínu umíte určitě každá.......nedělám nějakou spešl a nudle čínské dám uvařit a po vychladnutí zprudka osmahnu na pánvi...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 12:01

Jitutu
Lehátka nebudeš litovat…Jakub v něm byl od 6 týdnů a bylo to super mobilní.

Jinak ty nudle se jako kupujou? Nějaký čínský a pak je osmahneš na tuku nebo je jen na sucho ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 12:09

My máme taky lehátko, Nika si v něm vždycky ráda hověla a hrála, ale brzo z něho vyrostla, jak se začala otačet už jí to bylo malé asi v 5 měsíci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.10.06 12:09

já to lehátko měla i na Monču,ale půjčené......

nudle kupuji běžně v Hyper nebo tescu atd. a osmahnu na min.oleji.......měli by se trochu osmahnout do zlatova.....
ale mívají je u čínských polévek a né moc u těstovin.Mají i různé druhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 12:10

Saal…ahá já měla si nějaké větší byl v tom snad do roka…teda pak asi už jenom třeba na krmení, ale měl ho hrozně rád :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.10.06 12:25

jdu uklízet,zatím pa a měte se maminy :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
5.10.06 12:34

Ahoj holky, konečně se po dlouhé době ozývám. Je mi fajn až na bolest prsou, to už jsem teď pár týdnů neměla.

Saal, rozhodně bych malou neplácala za počůrávání, pak z toho bude stresovaná a bude to ještě horší. Když to teď pár dní nepůjde, zkus to zase za měsíc nebo za dva, jednou na to přijde sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.10.06 12:37

nazdarek holciny!

Nitu: to lehatko fakt bezva vec, do te jdu taky, u Nikci jsme to meli pujcene, ted uz si to holt budem muset poridit, ale ja jsem s tim byla na max spokojena, takze urco si ho poridim!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 12:38

Jani - díky, ale jsem taková nešťastná, že tady všechny holčičky v jejím věku to už umí a ona ne :roll: Určitě bych ji neplácala to nějak u nás není zvykem, ale už opravdu nevím jak na to. Někdy mám pocit, že jsem špatná matka a neumím ani vlastní děcko naučit na nočník :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 12:41

Tak my máme takové klehátko, bylo trochu levnějši, ale svoji funkci splnilo :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie