Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
9.10.06 11:57

ZABZU - jdeš na jakou kontrolu?? Já nák nevím kde je ta tabulka už. Jdeš na NT???

Nebooooooooj, prcek je tam, hehe, taky sem tomu neverila, ale fakt na nás jukal....... s tou svou velkou hlavou přerostlou, jak říkal tchán… hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
9.10.06 11:58

Tak já jdu zase hají, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.10.06 12:05

MISU - mazej! Sup do betle! Jééé, ty se máš......... taky bych zalezla.
Nejvíc ze vseho se uz tesim az budu doma s pupkem a vyprdnu se na práci, takze jeste do ledna-unora, pak leháro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.10.06 12:05

mišu, ty se máš..já chcu taky hajíí..
jelčo, na NT už jsem byla, teď mi budou brát krev na triple testy a UTZ..
saal, právě, že o ničem nevím..to je na tom to nejhorší, člověk se cítí úplně normálně.. ale já jsem fakt strašan šílený..sorry, ještě vás znervozňuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.10.06 12:07

nevím jak vy, ale mi ná narostl pupek ted, nejde sfouknout ani! Uz ho nevtlačím. Páč když to zkusím, tak to bolí - Horácius se steká asi jak ho dlachním.
Takze asi su fakt těhotná.

Joooo, neska ve Špáru, hehe, sem si stoupla do fronty pro „10 položek a pro těhotné“ a pokladní na mě „vy ale máte více položek než 10“ a já s usmevem: „ano, ale já jsem ta těhotná, tak sem si sem stoupla“
Jeste mi vysekla vomluvu, HEHEHE.

Nevíte jeste vo nějakých výhodách pro těhule? Ze bych toho zneužila… he

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 12:07

Zabzulka…neboj…mě se taky hned ze všeho klepou kolínka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.10.06 12:08

ZABZU - já taky cítím akorát když na mě jde průjem. Jak si daleko ty? Se mi nezobrazuje tvůj metr.
Ty už chceš pohyby jo????????? Trochu brzo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.10.06 12:14

jelčo, metr dneska zlobí, kruciš.. dneska jsem 15+2tt.. břicho roste, ale fakt furt jen kolem pupku, tam dole to mám takové plošší..měla jsem tam dost vymakané svaly, tak jsem zvědavá, kdy to prcek prorazí :)) jelčo, tak to je dobře, že ti už vykukuje..jen tak dál
nito, taky jsi vyklepaná? já šíleně..někdy si říkám, jestli během těhu nepřijdu o rozum :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 12:17

Zabzulka neboj…o rozum nepříjdeš…to až s dětma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
9.10.06 12:18

Zabzu - když jde všechno v pohodě určitě bude i mimi v pohodě, jenom si děláš nervy a miminku se to nemusí líbit :D Nemysli na to pořád, spíš mysli na to jaké to bude až budete spolu a budeš to mít za sebou :D Já třeba mimi uvidím až za 6 týdnů asi a musím vydržet :cry: máš štěstí že můžeš vidět mimi na každé kontrole :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.10.06 12:22

SAAL - já ted prcka taky uvidím asi az ve 20,.týdnů, eh, což je za 7tejdnů, mě klepne.....

ZABZU - a co se furt klepeš? Nejsi ty nákej nervák? Bud trochu flegmouš, jinak mladej bude vyklepanej po tobě, hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
9.10.06 12:24

zabzo - mě taky zlobí že bříško furt nic, po tom co tady čtu nebo se podívám na fotky holek z března a já furt nic furt je to břiško ploché :roll: a to prý u druhého mimi jde vidět dřív asi to na mě neplatí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.10.06 12:24

jéé, sem tak zapůsobila na svědomí mého kolegy tady, že práskl s prací a šel dom ležet, hehe, hodnej kluk!

V minulé práci sem mela děsnýho kolegu, chodil s teplotama do práce, páč prý „doma ho to nebaví“ a roznášel to po kanclu, kolikrát sem to vod něj chytla, hnup to byl, jeste ze uz s nim nedelam...... vod dubna, zaplatpánbů!!

Jo, cca za 3tejdny jdu vybafnout na šéfa pravdu. Uz to mám sesumírovaný, eh.

DAJÁNO, kde se flákáš fůrt, he

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 12:28

Mě vyrostlo bříško, za poslední týden. teda je dost špekatý, ale už nejde zatáhnout…a dole je taková hmatatelná boulička… :wink: To je asi Madla…Holky já jsem tak zvědavá co tam bude? Přeju si holčičku…a mám docela strach se zeptat co tam bude? Ale v tom 20 týdnu se určo…zeptám. No a jestli to bud emít camfoura, tak holt nic nenadělám, zapomenu jen na culíčky a panenky… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 12:29

DaJana…tak se pochlub…jak to na něj vybalíš??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie