Poradna duly
Jana Čurdová
irisko - jo myje se sama a pak má brambory za ušima
Dneska myjeme vlasy
Mišu, zase má Terka záchvaty smíchu ve vaně? Někdy ji musíš tajně pozorovat, co tam dělá a pak poreferuj ![]()
Zuzce jsme objevili další zoubek, aspoň vím, proč byla v noci tak ubrečená. Myslela jsem, že si jen vymýšlí a nechce se jí spát. Volala totiž „doů doů tam čí“ (dolů, tam, číst, přeloženo: vyndat z postýlky, jít do obýváku a číst). To jsme do půlnoci zvládly třikrát, pak naštěstí usnula. No jsem zvědavá na dnešní noc, zatím spinká.
Jani - no zase záchvat jak vyšitej, ona je má i u sprchování, nechápu. Ale když jsem za ní přišla, tak měla v ruce vodní pistolku a na stropě byl flek. Zrovna jsem si jí vyfotila bezzubou, nám pro změnu zuby padaj
Ježiš, já jsem prase, snědla jsem čtyři knedlíky a talíř omáčky, sotva dejchám, Hopík se probudil, takhle se na něj musí, pořádným jídlem ![]()
Mišu, tak to bude kluk, na omáčku se čtyřma slyší každej chlap ![]()
Jani - já ji ještě neostříhala, spěchala na pohádku na Minimaxu.
Tady je Zubejda
Jéééé, fešanda po mamince
. Tu ofinu nemá zase tak dlouhou, tak ne že jí to vezmeš o 3 cenťáky ![]()
Hlavně jsem jí teď hnala, aby už se konečně učesala. Taky snědla tři knedlíky, po kom to dítě může být????
![]()
Normálně říkáme Terezce Melounek - viz fotka
Zítra má svátek
Vždyť je to takový vyžlátko, kam to ty děti dávají?
Tak já se pro dnešek loučím, jdu se trochu věnovat manželovi
, když jsme se celý den neviděli. Pa pa
Terezka vyžlátko? To je baba do druhý třídy ![]()
Já už taky pádím, Hopíkovi se to sezení nelíbí, půjdu se natáhnout k televizi, přítel má noční
Tak dobrou a hezký večer
Mišu, natáhnout k televizi a vytrávit ty čtyři knedlíky
. Dobrou
ahoj holky
nejdřív mám dotaz
začalo mě tak trochu pobolívat břicho, tedy spíš podbřišek
spíš je to takový tlak a sem tam to někde píchne
myslíte, že to se tak děloha roztahuje nebo co by to mohlo být?
ještěže jdu v pondělí ráno na kontrolu ![]()
jinak co koukám na fotky, jsem tu s nejmladším těhu a s bezkonkurenčně největším břichem
už mě pěkně štvě, že se všude dočítám, že by to na mě vlastně ani ještě nemělo být vidět, zkrátka a dobře, přestávám zatahovat břicho ![]()
taky mám pocit, že dole roste prcek a špeky se přesouvají nahoru ![]()
jiti
možná se vážím moc často, ale i když to zúžím třeba jen na sobotu tak
po týdnu jsem měla nárůst 0,8kg, po dalším týdnu to opět kleslo na původní váhu a dneska mám o 0,2kg víc než před třemi týdny
takže mi to pěkně skáče, nevím, co si z toho vybrat
Iriska
nechápu, proč ti ten druhý metřík nefunguje, mělo by to být zadané správně
když to hodím k sobě, metřík se ukáže
máš mezi prvním a druhým mětříkem v podpisu „enter“? (i když by to asi nemělo mít vliv)