Poradna duly
Jana Čurdová
saal - to musí být docela síla, když si někdo doveze z porodnice tři, to aby měla ta žena tři prsa
a šest rukou. Dvojčata beru ale cokoliv víc je už fakt šílený
zabzu - to jsem ráda, že nejsem sama, za týden budu chtít, aby se na mě mrknul, on jinak nehrabe, ale za chvíli bude hrabat mě. Dneska zase necítímprďolu, asi se milostivě otočil a milostivě kope do bříška a není to cítit.
taky me pobolívá břicho, su z toho patřičně na nervy ![]()
Nesmím treba rychle vstát, ani z postele, ani z židle. Vstávám pomalu a furt su v predklonu a pomalu se narovnávám, jak stará bába. Kdyz se narovnám rychle tak křeč a bolest a píchání, tak nevím jestli malýmu rvu nohu nebo si rvu vaječník vo střevo, napadaj me různý věci, eh.
Mít tak nákej domáci ultrazvuk, he, bysem se dycky pred spaním jukla co dělá prcek ![]()
SAAL - moje švagrina má s bráchou 7 dětí, secko vodnosila poctivě po jednom ![]()
mišu, do mě se dr. zatím teda ještě nekoukal..odkdy se to vlastně začíná kontrolovat? taky dneska prcka necítím, včera mě kopnul jenom jednou, prostě na to prdí..
Misu - tady kdosi má trojčata, kdysi když jsem byla s malou u doktora tak tam zrovna byli všichni a chodili po jednom jenže jeden odešel ostatní dvě začala brečet a chtěli dovnitř za tím třetím potom začal brečet i ten ve vnitř a tak řvaly všechny jsem na ně koukala a nechápala jak to rodičové zvládají ![]()
Tak jsem to tam nasypala…to byl gejzír…normálně to z toho odpadu vystřelovalao jako sopka lávu…teď to necháme hezky působit ![]()
včera v noci jsem se otáčela na bok a probudila mě ukrutná bolest úplně napravo, asi jsem si nějak skřípla vazy
Taky mě někdy bolí břicho na dotek, jako kdybych měla namožený svaly. Jé, brouček vás prej pozdravuje
Poprvé dneska
![]()
jelena četla…jsi éro…já na to moc raděj nesahám, ale ty panelákový odpady stojej za hovno…každou chvilku to neodtéká…a to tam mám sítko…je to k prdu.
jelčo, ty brďo, 7 dětí? to je masakr..jak k tomu přišli? oni chtěli takovou velkou rodinu? no jo, taky bych brala UTZ nebo aspoň dopplera doma, ať si ho poslechnu:))) někde musím vyhrabat ten fonendoskop a budu si hrát:)
Já mám dnes nějakej tlak v břiše…asi se to tam zase roztahuje…to je hrůza…Do mě Dr. šáhnul poprvé teď v úterý…jen nakousínek a promačkal břicho nic víc…Konstatoval, že to roste jako z vody
jó z vody..chacháá…
zabzu - ten doktor, co jsem k němu chodila dřív jen sahal prstama a ke konci už vůbec ne, tenhle teď prý nesahá vůbec, ale mě minule musel kvůli tomu krvácení i zrcadlama. uvidíme co bude teď, já mu jen řeknu, že mám strach jestli se neotvírám.
Misu…to mě kvůlu tomu špinění vyšetřoval tím vnitřním UTZ…to do mě nesahal vůbec…a teď fakt jenom prstama…na kousínek ani jsem to necítila ![]()