Poradna duly
Jana Čurdová
Misunka pinďour 5cm
to by bylo šidítko …
Ale i s malým kašpárkem se dají dělat velké věci… ![]()
Nito -
tak to fakt nevím, nikdy jsem to nemusela řešit
To jsem napsala proto, že k tomu čípku přeci taky dosáhne a kolikrát ne zrovna jemně. Šmarjá, já radši jdu
, tak pa
misu…já to teda taky naštěstí neřešila…ale ty malý evropský mi vyhovujou
![]()
misu a ty 5cm…to budou leda eskymácký…
páč černoši jsou vyzbrojený fest…teda prej…to bude asi tím teplem......
![]()
ahoj
teda to je téma
snad se radši ani nebudu přidávat
![]()
holky já baštím každej den GS mamavit plus ten ascorutin - napsal 3× denně ale jím to spíš jak si vzpomenu
a občas si vezmu ten vápník+hořčík+zinek. takže feťák hadr ![]()
dneska jsem nějaká cíplá. jen uklízím bordel po „stavbě“ a nic se mi nece dělat…
jinak bolení v podbřišku mám taky. když rychle vstanu nebo si rychle lehnu sednu tak to píchá a taky občas večer to prostě pne…nejste v tom samy berušky
nebojte určitě to nic není…ale mám úchylku se kontrolovat na wécku zda je vše ok
jakože jukám na papír vždycky…taky to děláte? ![]()
jdu lehnout. sorry že se tu nevyskytuji tak hojně jako předtím…som nějaká přešlá.
kontrolářkám zdar! ![]()
To je, ale téma, my jsme byli pouštět draka, perfektně lítal ![]()
Jsem si všimla, že je dneska Michaely a už mi to došlo, Misunka má svátek a dostala foťák tak přeji všechno nejlepší
A posílám košík plný sluníčka tedy slunečnic ![]()
http://sirmi.ic.cz/kytka/148.gif
saal - díky
Foťák už je pořádně prolustrovanej a jsem nadšená. To už mám Ježíška, dostala jsem nakázaný, že si musím dát krabici od něj pod stromeček
Ještě pod něj strčím pupíka a budu maximálně spokojená ![]()
MISU - nojooo, ty ses Míša, hehe, uzsem se te chtela zeptat kdy je „Misunky“ v kalendari, tak šecko nej!!!
Máte zupr téma s těma pindourama, akorát sem to nepochopila… čípek je hodně vzadu né?? Mezi dělohou a pochvou, tak si to prece nemuzete nahmáátnout rukou ![]()
DAJ - no jasný, tak kontroluju toaleták, to je prece normálka ![]()
To se musí! I po prckovi mušiš kontrolovat každý hovino ![]()
Jelen - díky, zkus to a uvidíš
když ho nahmátne doktor, nahmátneš ho taky
čau kočky..mišu, taky všechno nejlepší k včerejšímu svátku..tak jsem byla zblblá, nekoukala se do kalendáře a teď mi to taky došlo ![]()
holky, s tím toaleťákem jsme na tom stejně, taky furt čučím..to je paranoia
![]()
teď dlabu tuňáčka s rohlíkem, zapiju to zákysem a uvidím, co se stane ![]()
Misulko, dodatecne take preju vsej nej nej nej k vcerejsimu svatecku!!! Hlavne at se vam s Hopikem dari
!
Vcera jsem se bohuzel nedostala k netu … tatka mel dovolenou, tak nam naplanoval cely den
, uz v 7 rano byl oblecenej a ze musime uz vyrazit
, proste my kdyz jsme s nim doma … tak nesmime zahalet a furt se musi neco dit
… ale bylo to prima ![]()
Misu - já jsem taky u OZP (jako Jelča) a teď mi (letos už podruhé) přišel formulář, kde si můžu zatrhnout za 1.200 různé služby a nákupy - třeba nákup těhuvitamínů nebo plavání s dětma, očkování, atd. Ještě, že jsem si zrovna za tolik schovala účtenky. Hodí se to.
Nadstandard v porodnici sice taky platí, ale musíš si ho sehnat a při těch návalech v porodnicích to asi nehrozí
. Tak si v lednu zase koupím další vitamíny, abych měla co k proplácení. ![]()
tak Misu jeste jednou, tentokrat ne jako anonym ![]()
Misulko, dodatecne take preju vsej nej nej nej k vcerejsimu svatecku!!! Hlavne at se vam s Hopikem dari
!
Vcera jsem se bohuzel nedostala k netu … tatka mel dovolenou, tak nam naplanoval cely den
, uz v 7 rano byl oblecenej a ze musime uz vyrazit
, proste my kdyz jsme s nim doma … tak nesmime zahalet a furt se musi neco dit
… ale bylo to prima ![]()
Jiti: mne od OZP vubec nic neprislo … nak na mne zapomneli ci co
![]()
holky, vy se máte s tou pojišťovnou..já mám příspěvek 500,– na vitamíny nebo cvičení..takže teď si vyberu do konce roku cvičo a pak po novém roce zase..přece jim to nenechám, že:)))))