Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
21.10.06 15:59

zuzu teď jsem dočítala a bulím tu jako malá. moc mě to mrzí. já myslím že když se z toho vybrečíš tak to nikomu a ničemu vadit nebude a ty si ulevíš..stejně to nezastavíš…musí to být hrozné na to myslet a uvědomovat si víc a víc dalších věcí okolo :-( tak hodně moc sil, máš určitě báječnýho manžílka kterej tě vezme do náručí - tak se tulte a zkuste to do těch 14 dnů vymyslet co a jak, co vy byste chtěli. posílám hodně moc veliké pohlazení na dušičku!! a kdykoliv bys chtěla písnout o svých problémech tak napiš..nikomu to tu nevadí a myslím že od toho ta diskuze je!!! držte se…

ahoj žabžule ;-)

tady venku je hnusně :? naštěstí se nenudíme ;-) zeď už je hotová (teda z jedný strany aj naštukovaná - už jen vymalovat) - a teď vymýšlíme lezeníčko pro miciny - musíme je přesunout aby si tak nějak nenásilně zvykly na to že nebude vždy do ložnice otevříno. až tam bude mimísek tak tam asi budu zavírat - nevím, uvidím jak se na to míci budou tvářit ;-) třeba jakmile bude mimčo doma tak budou prchat ;-)))a pomalu si na jeho přítomnost zvyknou…snad ;-) tak vám pak pošlu fotečky ju?

jinak toho bordelu vokolo už si přestávám všímat ;-) do kuchyně mi to nejde a obývák, kde teď spíme je taky v poho…zbytek bytu se zametá ;-) na víc prostě nemám…

jo a včera večer jsem se docela vylekala - byli jsme už v pelíšku a nějak jsme se chechtali už ani nevím čemu a najednou mě začalo děsně bolet bíško dole :-( každej smích nebo uchechtnutí bylo k nesnesení :roll: uf uf…máte to taky někdo? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 16:09

Ahojky :D

Zabzo - ty už zase pracuješ?

Daji - u nás doteď svítilo sluníčko

Já jsem doma sama, ráno jsem si troufla vytřít a vyluxovat, byla jsem hodně opatrná. Už je mi tu smutno, těším se, až se moje zlatíčka vrátěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
21.10.06 16:47

ahoj holky, jste moc hodné

už se zas dostávám do normálu, ani už moc nebrečím, dívám se na to s chladnou hlavou
sestřička u mého doktora má pravdu, plánovali jsme jedno miminko, tak když to nakonec bude jedno miminko, bude to fajn

po opatrných diskuzích, kdy jsme ani jeden nevěděli, co na to ten druhý, jsme se shodli, že i kdyby za těch 14 dní výsledky nebyly (nepodařilo by se jim to zkultivovat) a mimi bude vypadat pořád špatně a dají nám doporučení (bez toho to nejde), tak do té redukce půjdeme
přeci jen při redukci v 16tt má druhé (zdravé) mimi ještě dost dobré vyhlídky

sice pořád tajně doufám v nějaký zázrak, ale moc tomu nevěřím
naopak špatný konec (mohli bychom přijít o obě) si vůbec ale vůbec nepřipouštím

musím říct, že nemile mě překvapila rodina,
maminka mi volala, rozbrečela jsem se do telefonu a ona mě zepsula, že jsem citlivka, poprvé v životě jsem jí položila telefon a vypnula zvonění
až dneska, když jsme u nich byli na obědě, snad pochopili, jak vážná ta situace je
do toho babička, jak dopadla prohlídka, tak jsem jí to vylíčila do asi pěti smsek a její reakce byla, jestli máme nějakou novou uz fotku

ještěže mám tak chápavého, statečného a trpělivého manžela, který za mě vyřizoval telefony, mluvil u doktora a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
21.10.06 16:58

jinka je u nás celý den hnusně a i pěkně zapršelo, teď už je zas jen hnusně

teď je manža venku se psem, já se pořád ještě šetřím
i když musím říct, že ta amniocentéza není nic tak strašnýho - jako zákrok
dělali mi to bez umrtvení a bývala bych řekla, že když do vás zabodnou tak dlouhou jehlu, že to musí bolet, ale je to spíš nepříjemný

jo a už taky vím svou krevní skupinu
jsme se doma dohadovali, že budu mít asi nulu, protože maminka má nulu a babička a dědeček z tatínkovy strany mají nulu
ale táta se smál, že je tam příliš mnoho nejistot :D
no ale nakonec fakt mám 0+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
21.10.06 16:59

Zuzajdo jen jsem ti chtěla říci, že na tebe myslím a držím moc palce aby vše dopadlo co nejlépe. Moc dobře vím co teď prožíváte.Je strašně důležité, že jste na to s manželem dva a že stojíte při sobě. Někdy si osud vyžádá to co člověku způsobí tu největší bolest a my nevíme proč se to děje. Ještě jednou držím moc moc moc palečky a věřím, že to bude dobré. Vždyť naděje umírá poslední. Posílám moc energie :-) Katty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.10.06 17:11

mišu, jojo, zase makám..teda, to je hrůza, už chcu domů:))
zuzu, hmmm..řeknu Ti, že na to máte zdravý názor, co se dá dělat, pokud by to bylo špatné, tak asi žádná jiná varianta není..jen to příbuzenstvo, to je hrůza..fakt některé reakce mě opravdu šokují..ale mamku omlouvá to, že si neuvědomila, jak vážné to je..víš co..je to vaše věc..tvoje a manželova, tak si do toho nenechejte kafrat..
daji, ty bolesti občas mám taky, ale asi ne tak silné..jen takové píchání, tahání, občas..
dneska před prací jsme se byli podívat na stavbu dálnice tady u nás..řeknu vám, to bude síla, až to bude hotové, prošli jsme si tunel, který se tady dělá, bylo to hrozně moc zajímavé..no a teď zase makám, chjo.. žabža

• Citovat
  • Upravit
1858
21.10.06 17:56

Zuzi - to je dobře, že už je ti líp. Věřím, že je to moc těžký. Hlavně že na to nejsi sama, jste na to přinejmenším dva a tady je nás taky spousta. Posílám pohlazení na dušičku a na bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.10.06 17:58

Saal, Jano, Jiti- díky za rady, dříve jsem se nedostala k počítači. Asi ty náušnice fakt nechám na uších. Lenička navíc nechce slyšet o tom, že by byla bez náušnic. :) Budu to pravidelně desinfikovat a kontrolovat a snad to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 17:59

Zabzu - co Ufonek, už zase kope? Hopík si mě dokonce drze v noci vzbudil :lol: a jako včera celej den nacvičuje asi na spartakiádu. Teď jsem ležela ve vaně a nestačila se divit,normálně mi poskakuje bříško. jestli my taky nemáme nějakýho ufona :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 18:00

irisko - ahoj, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.10.06 18:03

ty brďo mišu, ty se máš.. ufon na to prdí..asi to bude hodně klidné miminko..flegmoš po taťkovi.. ráno nějak zaťukal a od té doby zase nic.. a to mě v úterý tak hezky pokopal rošťák jeden.. ještě si fakt budu muset počkat na pořádné kopanečky..
ahoj irisko, dneska jsme byli v Klimkovicích, tak jsem si na tebe vzpomněla:))

• Citovat
  • Upravit
1858
21.10.06 18:06

Zabzu - Terezka byla oproti tomuhle rošťákovi normální lenoch. už počítám dny do utz, jestli je všechno v pořádku, aby se historie neopakovala. Včera jsem byla za hrdinku a pak jsem Danovi brečela v náruči jak malý dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.10.06 18:08

ahoj misunko, docela dobře, jen mě trochu trápí nízký tlak. Tak nesmím moc prudce vstávat. O zuzajdě jsem toho zatím moc nepřečetla , tak nejsem v obraze, co se stalo. Tak doufám, že to apoň s tím jedním dobře dopadne. (snad s oběma). Neumím moc utěšovat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni

mišu, to bude dobrý, uvidíš.. já vím, že ti to nedá, holt ty hormony nás fakt likvidujou, ale to musíme vydržet..taky bych už prcka chtěla vidět, je to děsný lenoch, občas ťukne a nic jiného, co tam dělá, by mě zajímalo:)

• Citovat
  • Upravit
1858

jestli si dobře pamatuju, tak po pozitivních tripple testech byla Terezka taky divoká, asi mi dává najevo, že je v pohodě.
Ufonek třeba kope směrem do bříška a nebo kope když spíš. On se ozve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital