Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
21.10.06 18:11

no nic už si musím jít hrát, tak si k PC snad ještě sednu večer. Povím podrobnosti z návštěvy doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 18:11

irisko - na nízkej tlak jsem taky trpěla, při prvním těhu se mě sestřička u doktora vždycky ptala , jestli žiju a teď mám ukázkovej 120/80.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.10.06 18:18

mišu, jojo, taky si říkám, že asi řádí v noci, když chrním nebo co..taky jsme mívala nízký tlak, ale teď v těhu je tak akorát.. taky kolem 120/80, takže pohodička.. joj, teď mi v práci kolega řekl, že mi to sluší a čučel mi na prsa, zvíííře!! :lol: žabža

• Citovat
  • Upravit
1858
21.10.06 18:22

Zabzu - prasák jeden! :lol:

pošlu ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 18:25

zabzu - te´d jsem si uvědomila, že se asi nechceš přihlásit, no není to důležitý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.10.06 18:29

už jsem se přihlásila, akorát jsem na cizím PC, tak si to musím pohlídat..bo by mě mohli kolegové číst 8O no jo, prsa už mám celkem výstavní..takové čtyřky, musím si koupit podprdu..chci anitu, ale ne přes internet a fakt nevím, kde na ni natrefím v Ostravě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.10.06 18:33

jé, koblih mě teď kopnul..hurááá!!!! teď zase dlouho nic nebude, jak ho znám raráška.. on bude fakt po Viktorovi..a možná to je dobře, mamča mi říkala, že se mnou se půl roku nevyspala, celou dobu jsem řvala, mamča zhubla na kost, prý to byla hrůza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 18:34

Zabzu - kopne když to nejmíň čekáš, viď? Hopík včera večer po měl taky děsný práce.
Já chci taky větší prsa, mám furt prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 18:38

zabzu - já byla tak hodný dítě, že se mnou mamka byla u doktorky, že prej neumím brečet a Terezka byla to samý, prdíky měla dvakrát asi 10 minut, když měla hlad, jen zakňourala a dostala prso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.10.06 18:40

mišu, jojo, přesně..když čekám, ležím, ruce na břiše, tak nic potvůrka.. jaká byla terezka jako miminko, hodná? jsem zvědavá na to moje zvíře, jestli se vyspíme nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.10.06 18:44

Zabzu - Terezka byla milionová, na každýho házela úsměvy, hezky jedla, kdyby jí 20× za noc nevypadnul dudlík, tak by od třech měsíců spala celou noc v kuse, jinak spala v kuse bez jídla od 5 měsíců. Fakt zlatý dítě. právě mi volala babička, že se blíží k domovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
21.10.06 18:57

Ahojky, tak tu dneska někdo je :D Jsem myslela že v sobotu je tu mrtvo :wink:

Misu - naše Nika asi od jednoho měsíce prospala celou noc a musela jsem ji v noci budit na kojení jinak by mi praskla prsa :D Jsem z toho byla tak vyděšená, že jsem musela volat doktorovi jestli je normální, že měsíční mimčo vydrží spát 8 hodin v kuse :D Prdíky nevím jak vypadají, doufám že to bude stejné i s tímhle prckem :D

Tak já v noci zase krvácela z nosu, už mě to nebaví bylo to potřetí v tomto týdnu :evil: u Niky to samé za chvilku budu vycucnutá jak sardinka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.10.06 19:07

saal, ahoojki, teď jsem musela chvilku makat, takže jsem byla mimo..
holky, vy jste měly tak hodná miminka, doufejme, že to bude u těch našich piškotů stejné, mám kámošku, která měla taky strašně hodnou holčičku, fakt bezva a zase druhou, která kvůli děcku málem skákala z mostu jak se nevyspala..to by byl masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
21.10.06 19:14

Ahoj zabzo - nestraš jenom to ne jak bych zvládala tu první :roll: už teď se bojím aby to nebyl malý rarášek :D Ona sice malá byla jako miminko zlatá, ale zato teď si to vybírá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.10.06 19:14

tady to jede ;-)

za chvilku budem přidělávat lezeníčko ;-)) micinky už se moooc těšej ;-)

zuzu jasný! chtěli jste jedno miminko, tak když bude jedno zdravé krásné miminko tak to bude akorát dle plánu ne? ;-)) jsi statečná :-) a manža je miliónovej ;-)

žabžo neboj budeme mít taky hodný miminka ;-) my musíme mít hodnýho kulíška páč jinak nás bude vraždit pohledem celej panelák :lol: ale já jim to přeju pacholkům ;-) hulej nám do voken tak ať si taky užijou něčeho od nás ;-) hihi :-)

tady je taky celej den eaný počasí…snad zítra bude líp.

já nějak chytám druhou vlnu únavy :? poslední dobou - asi týden - jsem totálně grogy odpoledne a musím si dát šlofíka (většinou můj šlofík trvá tak dvě hodinky :lol: ) - chudák manža - maká tady sám ;-) a taky jsem děsná náladovka náladová - furt sem nafučená jak bublina a ani nevím proč ;-) asi maj tatínkové trénink na dítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí