Poradna duly
Jana Čurdová
no nic už si musím jít hrát, tak si k PC snad ještě sednu večer. Povím podrobnosti z návštěvy doktora.
irisko - na nízkej tlak jsem taky trpěla, při prvním těhu se mě sestřička u doktora vždycky ptala , jestli žiju a teď mám ukázkovej 120/80.
mišu, jojo, taky si říkám, že asi řádí v noci, když chrním nebo co..taky jsme mívala nízký tlak, ale teď v těhu je tak akorát.. taky kolem 120/80, takže pohodička.. joj, teď mi v práci kolega řekl, že mi to sluší a čučel mi na prsa, zvíííře!!
žabža
zabzu - te´d jsem si uvědomila, že se asi nechceš přihlásit, no není to důležitý ![]()
už jsem se přihlásila, akorát jsem na cizím PC, tak si to musím pohlídat..bo by mě mohli kolegové číst
no jo, prsa už mám celkem výstavní..takové čtyřky, musím si koupit podprdu..chci anitu, ale ne přes internet a fakt nevím, kde na ni natrefím v Ostravě..
jé, koblih mě teď kopnul..hurááá!!!! teď zase dlouho nic nebude, jak ho znám raráška.. on bude fakt po Viktorovi..a možná to je dobře, mamča mi říkala, že se mnou se půl roku nevyspala, celou dobu jsem řvala, mamča zhubla na kost, prý to byla hrůza..
Zabzu - kopne když to nejmíň čekáš, viď? Hopík včera večer po měl taky děsný práce.
Já chci taky větší prsa, mám furt prd
zabzu - já byla tak hodný dítě, že se mnou mamka byla u doktorky, že prej neumím brečet a Terezka byla to samý, prdíky měla dvakrát asi 10 minut, když měla hlad, jen zakňourala a dostala prso
mišu, jojo, přesně..když čekám, ležím, ruce na břiše, tak nic potvůrka.. jaká byla terezka jako miminko, hodná? jsem zvědavá na to moje zvíře, jestli se vyspíme nebo ne..
Zabzu - Terezka byla milionová, na každýho házela úsměvy, hezky jedla, kdyby jí 20× za noc nevypadnul dudlík, tak by od třech měsíců spala celou noc v kuse, jinak spala v kuse bez jídla od 5 měsíců. Fakt zlatý dítě. právě mi volala babička, že se blíží k domovu.
Ahojky, tak tu dneska někdo je
Jsem myslela že v sobotu je tu mrtvo ![]()
Misu - naše Nika asi od jednoho měsíce prospala celou noc a musela jsem ji v noci budit na kojení jinak by mi praskla prsa
Jsem z toho byla tak vyděšená, že jsem musela volat doktorovi jestli je normální, že měsíční mimčo vydrží spát 8 hodin v kuse
Prdíky nevím jak vypadají, doufám že to bude stejné i s tímhle prckem ![]()
Tak já v noci zase krvácela z nosu, už mě to nebaví bylo to potřetí v tomto týdnu
u Niky to samé za chvilku budu vycucnutá jak sardinka ![]()
saal, ahoojki, teď jsem musela chvilku makat, takže jsem byla mimo..
holky, vy jste měly tak hodná miminka, doufejme, že to bude u těch našich piškotů stejné, mám kámošku, která měla taky strašně hodnou holčičku, fakt bezva a zase druhou, která kvůli děcku málem skákala z mostu jak se nevyspala..to by byl masakr.
Ahoj zabzo - nestraš jenom to ne jak bych zvládala tu první
už teď se bojím aby to nebyl malý rarášek
Ona sice malá byla jako miminko zlatá, ale zato teď si to vybírá ![]()
tady to jede ![]()
za chvilku budem přidělávat lezeníčko
micinky už se moooc těšej ![]()
zuzu jasný! chtěli jste jedno miminko, tak když bude jedno zdravé krásné miminko tak to bude akorát dle plánu ne?
jsi statečná
a manža je miliónovej ![]()
žabžo neboj budeme mít taky hodný miminka
my musíme mít hodnýho kulíška páč jinak nás bude vraždit pohledem celej panelák
ale já jim to přeju pacholkům
hulej nám do voken tak ať si taky užijou něčeho od nás
hihi ![]()
tady je taky celej den eaný počasí…snad zítra bude líp.
já nějak chytám druhou vlnu únavy
poslední dobou - asi týden - jsem totálně grogy odpoledne a musím si dát šlofíka (většinou můj šlofík trvá tak dvě hodinky
) - chudák manža - maká tady sám
a taky jsem děsná náladovka náladová - furt sem nafučená jak bublina a ani nevím proč
asi maj tatínkové trénink na dítko ![]()