Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
22.10.06 09:55

čau kočky, jak jste se vyspaly? dobrý?
s tou stravou je to jen dobře, že holkám dáváte uzeniny a sladkosti co nejpozději.. rozhodně aspoň do toho roku to striktně dodržovat, si myslím.. moc se v tom nevyznám, ale říkám si, že ufonovi bych to chtěla taky tak dávat.. úplně šílím, když mi Viktor vykládal, jak Honzovi dával v sedmi měsících párek, brrr… řekla jsem mu jasně, že to u ufona zkoušet nebude..
ale Honza je zdravý, no, takže ho to neotrávilo..akorát je to takové tintítko..
jednou jsem viděla jak jedna moje vzdálená příbuzná krmila svou malou holku v deseti měsících zabijačkou, to mě omývali..hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 09:58

Mišu, budu odpočívat, odpočívat a odpočívat :lol: :lol: Vařit nemusím, navařil včera manžel. My se Z jsme byly včera celý den u rodičů, tak dospával noční a pak se nudil, tak navařil. Je to zlatíčko ( jako Žán :lol: :lol: :lol: ).
Manžel měl tento týden taky noční, tak jsme byly s malou co nejvíc venku, aby se mohl dospat. Přes ty panelákový zdi jde slyšet každý slovo, natož Zuzčino brebentění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 09:59

Zabzu - ahoj, no to je brutus. když mě moje mamka vyprávěla, jak mi v sedmi měsících chutnala koprovka s knedlíkem, tak jsem šla do vývrtky, jenže dřív to bylo normální. Terka třeba do tří let pila kojenecký mlíko, nikdy nejedla kupovaný jídlo ve skleničkách, ochucenej jogurt ochutnala taky kdoví kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:01

jani - já měla odpočinkový den včera, přítel denní a Terezka u babičky. Dopoledne jsem ukllidila, uvařila a odpoledne jsem se kousala nudou, tak jsem si naplácala pleťovou masku, naložila se do vany, luštila sudoku a těšila se, až se vrátěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 10:01

Žabžu- ahoj. Taky jsem se setkala s jednou maminou, které se nechtělo vařit, tak svýmu 8 měsíčnímu klučíkovi dávala na oběd párek v rohlíku a ty čínský sajrajty s rychlýho občerstvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:02

zabzu - ono je to pak s těma dětma těžký, Terezka stála u stolu a koukala na nás jako pes, bylo mi jí pak líto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:06

Když jsem dělala praxi na sociálce, tak jsme jezdili do rodin kontrolovat, jak se staraj o děti a nebylo výjimkou, že děti dostaly k obědu jen polívku z pytlíku. Jednou jsme odebírali z rodiny novorozeně a jednou tříletou holčičku, její maminka se zbláznila a tu holčinku zavírala do sklepa a koupala v mrazech při otevřeným okně. měli na chodbě tmavě šedý lino a ona tam klečela s kartáčem a snažila se to vydrhnout, prej je to špinavý. odpoledne jsme pro tu holčičku jeli s ostrahou od soudu a ta musela odstřelit jejich psa, abysme se tam vůbec dostaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.10.06 10:10

no, to je celkem humus..mišu ta koprovka, to bylo fakt normálka..já jsem taky někde vyfocená, jak jsem v chodítku, ani mi nebyl rok a tlačím nějakou klobásu.. no, co se dá dělat..
s těmi sladkostmi..pamatuju se, jako dítě jsme s bráchou vyluxovali neuvěřitelné množství bonbonu, čokolád, oplatků..každý den, dneska bych z toho měla cukrovku :lol: ale byli jsme hubení, všechno jsme to vylítali, teď je to jiné, vyloženě musíš děcko hlídat, aby nemělo nadváhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 10:10

Mišu, z takových příběhů mě běhá mráz po zádech, je to strašný. Když jsem ještě neměla Zuzku, tak jsem se do toho neuměla tak vcítit, ale když si představím, že by měla Z nějak trpět, tak je mi z toho špatně. :(

Mišu, taky se vždycky přes týden těšíš až budeš mít o víkendu chvíli klidu a pak když jsou všichni pryč, tak je ti po hodině smutno? :D Já jsem úplně to samé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:12

Zabzu - Teri je po sladkým jak divá, radši nic nekupovat a nakrájím jí jablíčka, ty ráda. dneska jsem jí chtěla ráno nakrájet takovou velikánskou broskev, vypadala krásně a uvnitř byla úplně zkažená. To mě docela naštvalo.

Chjo. budu muset jít vařit tu polívku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 10:12

Žabžu, co pohyby? Já jsem zase včera cítila neoddiskutovatelně pohyb. Vždycky si říkám, že si to jen namlouvám, ale občas je to fakt hoooooodně přesvědčivý, asi tam fakt prcek bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 10:13

Mišu, polívka se vaří sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:14

Jani - no přesně tak, já si říkám, že nemusím vařit, jen si tu uklidím, abych měla pohodlíčko a pak zjistím, že jsem jak bez rukou a nic mě nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.10.06 10:15

Hopík včera blbnul naposled u počítače, pak vůbec nic, ani ráno a před chvílí jsem sprdla Dana, že smrdí kouřem když přišel z venku a Hopík asi třikrát kopnul :lol: Asi bude po mamince :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.10.06 10:17

Mišu, taky se vždycky těším až večer přijdou a Zuzka celá rozzářená mi „povídá“ co dělali u babičky. Teď je v tak krásným období, že bych nejraději, aby už dál nerostla :D . Žadný období vzdoru, žádná puberta, to by byl ráj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí