Poradna duly
Jana Čurdová
saal - no podle toho dnešního utz mimi v pořádku je, ale pochybuju, že koukal na všechno. Má koukat na i na bříško, na močák, na ledviny a to všechno nezkouknul, takže bude téměř měsíční mučírna. Nenávidím Tripple testy
![]()
Miminku jsem viděla do obličejíčku, kroutilo jakoby nevěřícně hlavou a mávalo rukama.
Bože můj…vařím nudle s mákem a ani nevím,jestli to budu jíst. kdyžtak to zblafne Terezka
SAAL - tak jak dycky otevre malá pusu BALON, tak jí tam vraz náký jídlo ![]()
si rikala, ze neji, ne? hehe
Mišu - vydrž určitě je věechno v pohodě oni to mají v oku
já půjdu na ultrazvuk až v tom 20. týdnu a taky se nemůžu dočkat, ale snad to bude všechno v pořádku, buď ráda, že jsi ho aspoň viděla ![]()
MISU - klíííííííííííííííííííííd, ses na to pohlaví moc upnula. Já ti reknu rovnou co budeš mít - KLUKA !!
Stačí takle? ![]()
Jelen - no perníku taky moc nesní třikrát si kousne a dává ho pryč, tak bych asi zase neuspěla, ale pokud jde o lentilky těch s ní celou krabičku na posezení ![]()
SAAL - lentilky za vodměnu po obědě ![]()
Jakto ze neji pernicky? Takovy ty placaty vánoční neji?
fakt uvazuju nad tim, ze pudu dom, ty zada sou tak nesnesitelny, nevím jak si sednout, proste to nejde, silená bolest uprostřred zad ![]()
Jelen - minulý rok byla ještě docela malá tak to moc nesměla, ale letos uvidímě, snad bude zobat a trochu se mi vypase ![]()
nevíte nekdo kde jsou na té Missorce diskuse podle měsíce?? Pry tam nekdo z vás zalozil diskusi Duben 2007, ale nevím kde to najít??
Mě ani tak nejde o to pohlaví, jako o to čekání. Mám to riziko vady strašně veliký, ani mi ten papír neměli dávat do ruky.
zuzi: tak kalhoty dosly
… supeeeer
… a sedi ti … tak to je skvely ![]()
jelen: tak bramburky asi nejsou zrovna nic moc zdravyho
… bohuzel
… jenze mne nestaci maly baleni … ja bych je nejradsi jedla denne a na kila
… takze musim mit silnou vuli … jinak bych byla jak koule ![]()
jezis, ja uz se jdu dneska vazne picnout
… ted jsem zjistila, ze Nikca mi nekde postracela nausnici z bilyho zlata … ![]()
misu: to cekani je sileny
chjo chjo chjo … a kor jestli budes cekat jeste mesic
…
Mišu - a podle čeho to zjistí jestli je mimi zdravé, nějak to nechápu, když ti vyšli špatně ty testy tak by tě měli kvůli tomu někam poslat na vyšetření a ne jenom na kontrolu k doktorovi ![]()