Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
26.5.09 22:20

Adél: Takhle mi dělat večer chutě na buřtík :-) :lol: :wink: Koukám, že se hodí průbojnější kamarádka :wink: :wink: :wink: Adam dneska taky stávkoval s obědem, tak je asi něco ve vzduchu :? :wink: :wink:

Veru: U nás bouřka žádná, jen se zatáhlo-zvedl vítr a bylo po všem…no, taťka nadšenec bouřek sondoval na netu, že nás to jenom lízlo :wink: :wink: :wink:
A vy takhle s Adikou solo, jo :?: :-) :lol:
A Mojito bych si taktéééž dala a to alkoholickéééééé a pak by se teprv otřásla s buřtíkama dietka v základech :lol: :lol: :lol:

Terko: A kam do sudet míříte?

Evelín: To víš, že to čeká jen a jen na tebe :lol: 8) :wink:

No, schválně…jsem zvědavá, jestli mě někdo trufne :oops: :oops: :wink: Kolik jste měli národa na svatbě??? Verča 60-70, … My měli 120 8O 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
26.5.09 22:41

Tynko: k tchánovcům na chatu, je to asi 15km od Lovosic a půl hodky od Mostu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.5.09 22:45

Terko: Tak to jsou sudety na druhou stranu, každopádně si to užijte (mmch my budeme taky dělat technickou letos a vychází nám to perfektně před Vánoci…)

No nic, tak já asi půjdu taky na kutě, vypadá to, že Radek už dochrchlal v pokojíku…děsně totiž kašle na nechce si, hrdina, dojít k doktorovi :roll: :roll: :? Jinak u nás nadále panuje více-méně tichá domácnost…a teď je to kdo z koho, resp. kdo příjde dřív… :evil: :roll: :roll:

Dobrou nocku :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
26.5.09 23:06

Ahoj

My jsme dnes obědvali květákovou polívku a sladký brambory - ty Beník nechtěl :roll: a můj taťka nám dovezl meloun a ani ten Benda nechtěl, ale tvarohová buchta mu teda jela :lol:

Mik , Benda měl teda už i zmrzku :oops: - tvarohovou, ale jen kousek a manža mu dal líznout ovocnou a on si ukousnul a pak pěkně řval, jak ho to studilo :lol: :roll:

Januš , a nejsou to potničky?

Simi , super fotky :wink:

Verčo , jestli to Týnka psala sem, tak to snad najdu, kdyby ne, tak dám vědět 8)

Wenee , taky krásný fotky :)

Evelín , gratuluju :potlesk: . A na srazík půjdem rádi, zatím myslím nic nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
27.5.09 08:32

Ahojte holky,
tak u nás je všechno dobrý, manžel byl ráno na kontrole a dr se divil, jak má ten kotník pěknej, tak mu dal pouze obinadlo a musí chodit s berlema, ale uff, naštěstí se nepotvrdila prognoza, vyhrožoval mu nechodící sádrou přes celou nohu. :wink:

Jsou ty vaše děti taky tak vzteklý :roll: 8O ????
Péťa je děsně, hned bouchá ručičkama a děsně se zlobí, nevřeští teda, ale už namlátil Radimkovi (ten se tomu chechtal, ale já ne :evil: ) Dostal přes ručičku, ale to je spíš horší, takže zkouším po dobrém, někde jsem četla, že vysvětlovat a vysvětlovat a přistupovat v klidu… (no, snažim se, ale dneska, když Radim na sebe vylil jogurt, tak to ještě šlo, ale když mu upadl na zem, tak jsem už teda řvala :oops: :oops: :?

EVELIN: ooobr gratulace :potlesk: :srdce: :pankac: , teda já bych taky chtěla mít aspoň Bc., ale prostě mě to nějak míjí. Já mám vždy všechno vydřené a musím se pekelně učit, tak jse to vzdala. Můj sen je psychologie, nebo tak podobně, ale teď to nejde a už asi nikdy to nepůjde :cry: :cry: (s mými možnostmi na hlídání dětí atd…) Takže máš můj obdiv a ještě jednou gratuluju.

ZEBRO: u nás taky jsou buchty v oblibě, ale dávám jen kousek těsta, náplň zatím ne, nevím jestli děti můžou mák????

SIMI, MIK, TERKO, WENEE: krásný fotky, děti jak ze žurnálu.

ADEL: no jo, buřtík, to taky můžem, jen Péťa má vždy suchej chleba :oops: 8) (ale zato mu dáme patku a o tu je u nás velký zájem, tak snad není tolik škodnej. Zatím nijak nereaguje, že my jíme ještě něco jiného, než jen chleba. :wink: :wink: :wink:

AD bouřka, tady na Chodově pršelo jen v noci a kroupy asi ani nebyly.

Už mi tu Péťa všechno vyházel od PC na zem a brečí, tak se mu jdu věnovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.5.09 09:20

Ahoj holky,
jejejeje, my jsme si včera k té super večeři dali dvě lahve vína… cabernet sauvignon pozdní sběr, mňam! Ale teda na takové dávky fakt už nejsem zvyklá :oops: samozřejmě jsem měla míň než Jára, ale stejně… ale je mi dobře! :wink: :lol: Jinak užili jsme si to bezvadně, určitě tam zas vyrazíme, je to „keltská“ restaurace na Vinohradech, asi 5 minut od Járovy práce.

Jo holky, doporučíte mi nějaký obchod s dětskou zdravotně nezávadnou obuví??? Chystáme se na to už co nejdřív, možná už o víkendu…

Evelín , moooooc gratuluju, ty jsi neuvěřitelná šikulka!!!!!!! :D :D :D

Týnko , to musela být oooobr svatba 8O :D My měli na hostině 23 lidí vč. nás a na večírku se vystřídalo asi 70 lidí. Ale je fakt, že jsme radikálně zkrouhli příbuzné (byli tam jen ti fakt nejbližší) a zvali jsme hlavně kamarády…

Katy, u nás se vzteká Silvinka, nedokáže se smířit s tím, když jí něco seberu, pokud si hraje s něčím nevhodným… říkáme, že „dělá muslimku“, protože na kolenou padne hlavou k zemi a u oušek buší pěstičkama o zem :lol: :lol: Obvykle si ji usmířím křupkou a je po vzteku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
27.5.09 10:21

Holky, teď jsem zjistila, že Ondra má stoličku!!! 8O :D Na tom by nebylo nic tak zvláštního - ale on ještě vůbec nemá dvojky dole! 8O 8O Já furt vyhlížím ty dvojky (nahoře má 4 zuby, jedničky a dvojky), je fakt, že měl hlavně právě v místě téhle stoličky už pár týdnů fialovou bouli :( ale vůbec mě nenapadlo, že se prořízne už teď! Muselo se to stát v noci, protože je to stolička dole a je venku už skoro celá, takže je to hodně viditelné… fakt čumim 8O A spal úplně normálně, celou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
27.5.09 10:35

Ahoj
Evelín-gratulujem!!!!!!!Si super!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.5.09 12:27

Ahoj vsem,
tak nam od rana netece voda, ani kapicka (teda ranni curani jsem stihla, Dan si i vycistil zuby, ale co odesel, tak nic 8O ), takze je to des :twisted: Domcovo piti a kasi jsem udelala z vody, co jsem mela v termosce, to je ok, ale ani jsem se nemyla :P :roll: a ted si nemuzu udelat nic k obedu, my doma nemame lahvovou vodu, beeeee :cry:
Asi pujdu do obchodu neumyta :lol:

Katy , Domca neni moc vztekloun, obcas si sedne a snazi se neco vybrecet, ale moc to nefunguje :wink:
O tom maku jsem take premyslela, protoze ho Domca mel na rohliku. Mak je velka zasobarna vapniku, takze by byl vhodny, ale zase nevim, jestli to neni alergen, budu se muset podivat do chytre knihy 8)

Simi , my jsme botky nakoupili v obchudku skoro u zastavky tram Jana Masaryka (4, 22, 23). Jmenuje se Detska obuv a prodavaji tam prevazne boticky DPK, ale i jine. Hodne mych kamosek tam chodi, taky mi to doporucili, pani se vyzna a umi poradit. Blbe je, ze jsou tam vetsinou 2 prodavacky a vzdy se venuji jen jednomu klientovi, chce to vychytat, abys tam necekala. Ale nevim, jeslti maji otevreno o vikendu. Ceny jsou dobry, celokozene botky za 700-800 kc, latkove backurky za 300-400 kc :wink:
Asi jste meli kvalitnejsi vino, ja pila v sobotu Tramin, ale sladkej jak cecek, to nemam rada, miluju sucha cervena vina jako Rioja nebo tak.. no, od hospody Na rybnicku jsem to ale nemohla cekat, ze jo :lol: 8)

Tynko , to jste meli dost lidi teda :roll: My pozvali teda skoro vsechny pribuzne (prime), nastesti asi 4 nedorazili na ten obed, tak jsme se vesli :lol: No a odpo a vecer presne, jak pise Simi, se tam stridali ty kamosi tak ruzne, pribuzni odchazeli… :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
27.5.09 13:55

Ahojte!
jsem unavena az beda, rano jsem byla v aqua a necvicilo se s nudlema ale s pasem omotanym okolo pasu-resp pod prsama a byl zahul se jenom udrzet nad vodou :lol:
Kubik spi, ja cekam, az mi vychladne pernik, abych ho mohla zakrojit ke kaficku :oops: , uz bych teda nemela vzhledem k vaze, ale neco sladkyho si kazdy den povolim…
A prekvapeni dne, Kuba si rekl dnes na nocnik ( na velkou chodi uz tyden a zatim se to obeslo bez nehody do plinky), ale dneska si zavelel znovu. Tak jsem dost skepticky vyrazila pro nocnik, on uz se na nej vylozene trasl, aby si na nej mohl sednout 8O a pak se vycural 8O 8O 8O . Manzel byl doma a oba jsme uplne konsternovane koukali. Mozna bude po tatovi, ktery plinky pry opustil v 15mesicich a nebo zapracovaly latkovky a Kubik uz v nich nechce byt. Ale pokud by vydrzel (coz je pro me zatim dost scifi predstava, tak bych od zari prala jen jedny pliny, hura hura).

Veru , svatba na Myslivne musela byt super. Ted se tam vdavala kamaradka, mela pry pozvano okolo stovky lidi a fotky vypadaji uzasne!
Mak je alergen. nekdo dokonce uvadi, ze vedle orechu ten nejvetsi.
A nemit vodu si fakt nedovedu predstavit,jen je zajimavy, ze vam nedali vedet..nejaka nehoda?

Tynko , ja Te netroufnu, my meli asi 45hostu + vecer kamaradi.
A uz je malemu lip?

Katy , Kubik se umi perfektne vztekat, kdyz neni po jeho, neco mu vezmu nebo ma neco lakaveho zaklazane atd vetsinou se snazim ho nechat vyvztekat, nepodlehnout, ale … nekdy jsou nervy na pochodu a dostane pres prstiky nebo ho zanesu do pokoje s tim, ze se muze vratit, az se uklidni…pak se vraci s pokornym vyrazem :)

Simi , gratulace ke stolicce! Takhle pekne a nepozorovane se vyklubat :wink: A s nakupem boticek mi ted hlavu zamotala kamaradka, jeji manzel je fyzeoterapeut a pry podle jeho znamych, kteri se detskou botou zaobiraji, tak vyhovuje doporucenim maloktera bota, ktera se ve specializovanych obchodech prodava. Oni vybrali jedine boticky v celem obchode :! :evil: takze jsme z toho vsichni zcela mimo. Snazis se koupit to nejlepsi a nakonce ani to neni vyhovujici a za ty prachy… :roll:

Evelin, obrr gartulace! Sikulka!

A srazik by byl super, my zatim nic naplanovaneho nemame, jen nemuzem ve ctvrtky a patky. A do celorepublikoveho sraziku bych sla, i dokonce bych neco zacla hledat a zarizovat,ale vzhledem k memu terminu se do toho moc nezenu :oops: . Jako koordinatorka bych nakonec mohla selhat a nedojet :lol: , ale komukoliv pomuzu s organizaci, pokud bude chtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.5.09 14:12

Dite spi, voda tece, co vic si prat, ctu si, jsem na netu, jak zamlada :lol:

Mahul , ja vubec nevim, co s tou vodou bylo, pustili to ve 13 h, takze jsem se sla umyt :lol: a udelat si jidlo..
Ja jsem ti zapomnela pogratulovat ke kontrole a k holcicce samozrejme :P :wink: Je super, ze vse je ok!!
No a s tim nocnikem je to paradni, kez by to slo takhle dal, co? :wink: Ja si teda neumim predstavit, ze by si Domca rekl, i kdyz nejake pokroky vidim, tak furt je to prcek miminkovskej 8)
A ten srazik bys teda mohla zacit planovat, co, tehule, urcite nemas co delat :lol: :lol: kaficko, zakusek… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
27.5.09 14:23

Ahoj holky,

tak jsem dneska mela odpocinkove dopoledne s mamkou a segrou a Stepan ted jeste dospava na terase, tak mam chvili pro sebe :wink:

Mahul, to teda ziram, ze uz si Kubik rika o nocnik 8O :D Parada! Ja si myslim, ze to tema latkovakama muze byt, ony deti v jednorazovkach jsou pohodlnejsi, protoze je nic nestudi… Je mi fakt lito, ze nam to s latkovakama nevyslo :(

Katy, abych prevdu rekla, tak bez hlidani si studium neumim predstavit a to jsem vlastne se Stepanem delala posledni semestr. Ale mam kamaradku, co studuje se dvema detma a hlidani nema a taky to jde. A neboj, ja mam taky vsechno vydreny, musim byt naucena, neumim improvizovat :wink: Na kazdou zkousku jsem se musela ucit, i kdyz treba byla jednoducha… Hele, prihlasku si podat muzes, prijimacky zkusit taky muzes a pokud se toto podari, tak pak muzes zkusit i to studium :wink:

Na svatbe jsme meli asi 40 lidi z rodiny a na vecer celkove asi 70, takze jsme na tom asi jako Verca :wink: Ale ted jdeme v sobotu na svatbu, kde bude asi tech 150, ale jidlo bude formou rautu…

Brnensky srazik: Navrhuji tedy utery 9.6. Je nam jedno, jestli dopo nebo odpo! Pokud bude hezky, tak nekde venku, v pripade spatneho pocasi davam k dispozici nas byt :wink: Ale okna teda neumyvam!!!! :twisted:

Celorepublikovy sraz: Jsem schopna se po necem zacit divat az po statnicich, ale zkuste uz ted psat, jestli byste jely a v jake rodinne sestave, popr. jak byste to videly i cenove!!! Klidne mi piste SZ, at je to v kupe a neztrati se to v diskusi!
Predbezne bych to videla na termin 4.-6. 9. 2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
27.5.09 14:30

Ahoj holky,

jsu vás jen pozdravit.Dopol jsme byli naproti u kamarádky na návštěvě a za chvíli razíme k Dr.na Jiříčkovo přeočkování žloutenky,je teď levnější vakcína.Máme to kousek,ale zjistila jsem,že mám málo peněz,tak ještě musíme do bankomatu :wink:

Tak zatím ahoj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.5.09 16:42

Ahojte

Tak jsme byli venku jen chvilku, dnes se mi vůbec nic nechce, nic mě nabaví, všichni a všechno mě rozčiluje - znáte to někdo? :roll: V takový dny bych se nejraději zavřela do skříně a vylezla až po tmě, kdy všichni spí :oops: :lol: . Bendu už jsem taky sežvala :oops: a to je hodnej, jen se občas vztekne a asi mu rostou zuby, tak na to má právo :( . Až přijde manža, tak se musím držet nebo to schytá taky :lol: . Třeba je to nízkou hladinou cukru, tak se preventivně cpu sojovýma řezama 8) Kafe jsem měla 2, tím to nebude a PMS taky nehrozí, MS končí, tak nevím :roll: :oops: :oops:

Katy , četla jsem na nějaké stránce na netu, že na mák mívají alergii i větší děti (jak na ořechy) :?
Benda je taky vzteklej, prohne se v pase, nahodí hrozivej výraz a mlátí kolem sebe :roll: . Teď je asi to období, kdy se rozhodne, kdo to doma povede děti nebo rodiče 8O :lol:

Verčo , s netekoucí vodou to je radost, to taky nesnáším :evil:

Mahul , to je super, že si Kubík říká na nočník, šikula. Beník na něj chodí ráno po probuzení a hrozně ho to baví, seděl by tam hodinu a většinou kadí i čůrá, ale jak se vzbudí po obědě, tak na něj nechce a řve - nechápu :?

Evelín , se srazem budeme počítat :)

S tím celorepublikovým - a chcete jet do hotelu nebo třeba do chatek? Jestli by nás bylo hodně, to si neumím představit, jak by nás ubytovali 8O . Už tak nás je tu dost a když pojedou ještě manželé a děti, to budou tak 2 hotely (co si pronajmout louku a stanovat) :lol:
Snad to vyjde a pojedem, ráda bych vás poznala, ale manža se zatím tváří divně, tak ho snad přemluvím, v nejhorším bysme přijeli alspoň na jeden den 8)

Adel , ať zvládne Jirka očkování :wink: . A jakou vakcínu dáváš? Taky to chci očkovat, ale později, ať toho teď nemáme moc, za nějaký 3 týdny jdem na druhý Synflorix a pak asi ještě jeden a další hexa :roll:

Manža volal, že jede domů, tak jsem ho varovala, že budu asi protivná a on prý po cestě koupí pizzu, tak třeba to pomůže :lol: (poručila jsem si 4 druhy sýru :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
27.5.09 16:50

Kolik myslíte, že by nás mohlo jet? Občas se dívám na net, ale např. penziony jsem viděla třeba s 11 pokojema, to je málo ne? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí