Poradna duly
Jana Čurdová
Gabu-chodíme do Betynky v Rytířské ulici a jsme moc spkojené.
Bundu mám naštěstí jednu takovou plandavou,sice je už postarší,ale pořád poslouží. ![]()
tulipánku - hezký utz!
bunda - no jestli budu pořád mít jen „noční břicho“ tak neřeším,pokud záhadným způsobem nakynu tak to asi jistí sekáč,protože se mi nechce vyhazovat peníze na jednu sezónu…
Ody, a co zkusit syrovátku nebo psyllium??? Já piju každý den velký hrnek syrovátky, dá se koupit sušená v lékárně a chutná to jak naředěné mléko. Hlavním účinkem je, že zabraňuje zadržování vody v těle, aniž by docházelo ke ztrátě vápníku, a pak taky upravuje funkci střev. No a hlavně je to přírodní produkt, takže to nezasahuje do těla. Já to tedy pottřebuju jako sůl, protože co jsem těhotná, piju jak velbloud a v minulém těhotenství jsem na konci ani nepoznala, kde končí kolena a začínají lýtka, jak jsem měla oteklé nohy. A taky ruce a 4 brady a 25 kg nahoře…
Tak se teď snažím tomu předcházet. Jo a taky už neobuju žádné střevíčky, co jsem nosila před těhotenstvím, protože se mi rozplácla noha.
No ale jestli se ti ještě zvedá žaludek, tak to asi není zatím dobrý nápad, protože to tak divně voní, že si u toho ijá zacpávám nos a to je co říct. Ale musím říct, že to asi opravdu funguje, protože vážně hodně piju, mám docela velké břicho a přitom jsem přibrala zatím jen 1 kg (v minulém těhotenství to bylo touto dobou už asi 10 kg nahoře
).
Kačko, a kam jste chodili plavat??? Ony jsou dva rozdílné přístupy v plavacích školách, jeden prosazuje potápět se hned, bez nějakých nácviků, a druhý na to jde přeci jen volněji - na ten jsme narazili my a jsem vážně moc spokojená, Fandík taky bojkotoval plavání od roka do roka a půl věku, ale radili mi vytrvat a nepotápět, že se to zlomí, a teď se potápí nejraději a nejčastěji ze všech dětí v kurzu. A možná že jste se taky dostali do hodiny s pokročilejšími dětmi a nevzali na vás ohled…
No já se bud nabalím pod vestu-----ta by snad měla být dost velká,nebo taky sekáč........ten to jistí ![]()
gabu - my chodili na čerňák…právě že jsme nebyli jediní začátečníci…uvidíme u druhýho dítka… ![]()
Já jsem si zkoušela manželovu bundu, vypadám v ní jako Golem, ale asi to budu muset řešit takto. Alespoň budu nepřehlédnutelná, a jestli to zase dotáhnu na těch 25 kg, tak se třeba při chůzi bude i zem otřásat, jako by Golem šel
.
Kačko, já jsem si o víkendu ožehla břicho o plamen na sporáku, omlouvá mě jen to, že to bylo večer a to mám tak dvojnásobnou velikost než ránok, takže jsem se s ní ještě nezžila. ![]()
Dobré dopoledne,… počasí pěkně na …
Bundu asi moc řešit nebudu, mám dvě lyžařský, tak tam snad něco narvu… ![]()
Ahoj tulipánku vítej a užij si UTZ
dneska moje nálada je fakt na … , ráno mi volal Mates ( je u otce ) je nemocný, a bývalý mi řekl ať si pro něho přijedu že ještě na volné dny mají něco naplánovanýho a že s Máťou nechce být doma zavřený, Maty tam má být až do středy, mimochodem si to ex vyřval aby tam byl, tak jsem se jen zasmála, řekla mu ať si to užije že to chtěl aby tam malý byl, otituloval mě že jsem svině a práskl mi telefonem, asi jsem měkká, ale pro malýho asi dojedu, když je dítě nemocný, je mu nejlíp s mámou, nevim co mám dělat… ![]()
Gabu - já vždy v těhu měla břich celý umatlaný, jak jsem něco vařila a břicho se mi nejen mazalo o vše o co jsem se otřela, ale i ruce jaksi lákalo bříško k otírání.
No neřekla bych že budu takové čuňáko, ale přiznávám že to tak bylo a asi zas bude. ![]()
gabu - teda ožehlý břicho?tý vo.e…
dávej na sebe pozor!!!!
miri - teda tvůj ex je pěknej sobec!!!dostat ´ho do rukuo tak spáchám zločin!!!
ale nejhorší je,že matýsek za to nemůže,takže být na tvým místě asi si pro malýho taky jedu…drž se kočičko!!!!
Miriam - pro malýho si zajeď, to víš že mu bude u maminky líp když mu není dobře. Já to taky znám, někdy mi je vrátil dřív, že jsou nemocní, a někdy zase tvrdí že snad k němu můžou jít i nemocní, že léky jim umí taky dát. Taky to občas nechápu. Ale když jsou nemocní tak jsou prostě doma a je to. Dál o tom nediskutuju.
![]()
teda holky - ty ex jsou vážně ![]()
já to teda nechápu…
asi to chce hodně pevný nervy…
No jo dojedu pro něho, apozor to je v Hradce Král., mám to 100km a on mi ho nemůže dovést musím si já pro něho, je to fakt magor!
A jednou Máťu bolel zoubek, ( máme s tím problémy ) musela jsem sednou do auta a dojet s ním k zubaři, protože on s nïm nedojde aby si ho nespojoval se špatnýma věcma. Je to mazec. Ale je to táta Matýsek tam jezdí rád i za babičkou a dědou, tak mu to nechci brát, ale nejradši bych mu ho nedávala.
Ody tak to si taky užíváš, co?
holky,tak vy řešíte ex manži a u nás je to zase ex přítelova.
já minule byla pro holky a ona jen jsem je naložila do auta,tak ona už byla pryč,ještě dřív,než my.No a doma jsem zjistila,že Elča má skoro 39 teplotu.No holt je ráda,když se jich zbaví.............no ale kdyby aspoň něco řekla,že...........