Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, tak já bych se s dovolením také přidala, jestli můžu… První test jsem si dělala 14.8. a do 25.8. ještě dalších pět
Včera jsem byla u dr., který pohmatem konstatoval asi 7. týden a ukázal mi na ultrazvuku tu bublinu
Za 14 dní mi slíbil srdíčko, fotku a těhu průkazku, tak se těším… Termín porodu mi taky neřekl (snad příště), ale různé kalkulačky na netu podle PM říkají 14.4. ![]()
Jinak teda moje údaje v kupě:
Petra/1983/Vsetín/-/TP 14.4./KO 9.9.
tislerko, Elda se narodil taky 21.4.2006 ![]()
tentokrát nám to vychází asi na 23.4.2009 (u dr. jsem ještě nebyla) ![]()
Ahojky těhulky.
Jsem z února 2009 a jen nakukuju.
Všem gratuluju a speciálně Markétce. Jsi moc statečná a teď už musí vše dobře dopadnout. Budu moc držet palečky.
Vaši určitě budou mít radost, 2 přírůstky i s Kamčou, pěkně jste se sešly
.
Opatrujte bříška a mějte pohodové a bezproblémové těhu.
ahoj holky!
tak u dr. vše ok,miminko mě jen prostě zkouší,ale 4 utrogestany denně musím jíst minimílně do prvního trimestru…kontrolu mám 9.9.,už by mělo být vidět srdíčko
a miminko je krásný,už je bílá čárka..
escargot - jsem z lužin,pracuju v čakovicích,od října na čerňáku ![]()
kackakocka:tak to je super,že je vše O.K.,hned má dušička trochu klid,že.
Já teď trpím jak zvíře-dostala jsem příšernou chuť na krupicovou kaši,tak jsem ji sobě a malýmu uvařila k večeři,děsně jsem se přespala a teď mám křeče v břiše.Ale dobře mi tak,když neznám míru… ![]()
bobi - to si piš
![]()
a s tím přecpáním - no já jsem na tom obdobně:-))) přemejšlím co si dám,garfield by si dal lasagne ale já už je doma nemám!!!
Ahoj holky,tak už jsem zase online
…Šlo to všechno docela hladce,byt je vicemene zarizeny ted sem dát „je“ naše věci a zařídit si to podle sebe..Dnes jsem se o to celý den snažila,ale jsem KO,takže odpočívám u netu
.
Jinak cesta teda nic moc,asi máme vlastence,tak mi bylo v autě pěkně blbě,ale rozdychavala jsem to
.
Moc vítám nové těhulky
.Už jste v tabulce,tak pak opravte kdyžtak chyby
.
Kacko super,že je vše ok
..Já taky hodně špiním a utrogestan mám taky,ale jsem po tom jak zmlácená co ty?
Sammy děkuju..moc,jo my jsme hold se segrou sehraný
.
Bobi mňam krupicová kaše
.
Opatrujte se!
Pa M.
DUBŇÁTKA 2009 http://www.beruska8.cz/…nka1/100.gif
MiriaM Mirka/1982/Praha 8/Matěj(3.6. 05) TP 5.4./KO 4.9.
Angua Petra/1983/Vsetín/-/TP 14.4./KO 9.9.
Bobi Božka/1973/Břeclav/Aleš(27.4. 04)/TP 17.4./KO 24.9.
Lucink_a Lucka/1984/Jilemnice/-/TP 22.4/KO 1.uzv 28.8.
Escargot Lenka/1976/Praha/Eliáš(21.4.06)/TP 23.4./KO 2.9.
Markýsek Marketa/1974/Berlin/Jirka(19.6. 92,andílek Vanesska(23-29.6 2008),Kristýnka 21 tt./TP 27.4./KO 5.9
kackakocka Kacka/28 let/Praha/Artuš(31.5. 06)/TP-/KO 9.9[barva=#444444][/barva]
ahoj markýsku!!!
hlavně odpočívej!!!!
no já když si polknu večerní 2 -3 bobule tak do 5ti minut spím
to je lepší než rohypnol
![]()
ale ráno když si je dám vnitřně tak ok - jen když se nadopoju tak neřídím…
a hurá,dneska špiním jen málo ![]()
Kačko,jo jo taky si řikám
..Já je teda užívám jenom vnitřně,ale to mi bohatě stačí
..
Já špiním pořád stejně,ale už nekrvácím jako před tím..Tak snad je to ok..Ale ta nejistota je stejně šílená… ![]()
Super,že ale špinění ustupuje…Snad to brzy odpadne uplně
.
dobré ráno
markýsku v to doufám…a kdy jdeš na ko?stejně dokud se miminko nenarodí tak ty obavy tam holt udou…a máš dobrého dr?
Markýsku, doplňuji rok narození 1976 a prďola se jmenuje Eliáš, Elda mu jenom říkáme
Četla jsem diskuzi o Vanesssce, držím moooc palce, tentokrát to už určitě dobře dopadne ![]()
Kačko, my jsme z Holešovic, pracuju na Pankráci
Od loňského října už na plný úvazek, na rodičovské je manžel
Bohužel nemáme v Praze žádné hlídací babičky ![]()
Ahoj ![]()
tak já jsem dnes byla vzhuru od 6..zdáli se mi šílený sny o porodu a tak jsem pak nemohla ani usnout
…Ale měla jsem hned od rána nějaký zařizování,tak jsem zase byla funkční..Jinak jsem volala Dr. a KO mám 5.9.
..
Kačko tuhle dr. si všichni chválí,je pečlivá a spolehlivá…tak uvidím..Navíc je to slovenka tak takový další plus
..
Leni ok ok..doplním..upravím
…