duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
4.10.08 20:21

V televizi poslední dobou není nikdy nic :roll: Holky, já jdu spát. Jsem si chtěla ještě dát pleťovou masku, ale kašlu na to :oops: Jsem nějaká líná. Však jsem taky s Luckou dnes vstávala v 5 ráno. A už ji zase slyším plakat, tak mám možná po spánku :( Namažte bříška a dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.10.08 20:24

Tak dobrou Ali, hezký sny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.10.08 20:26

Vždycyky sedím u Matese v pokojíku na takovým křesílku a čtu, mám fotku tak ji dám na rodinu, jsem jak babička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
4.10.08 20:26

Aleesho dobrou :-)
Já jdu do spršky a pak zase juknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.10.08 20:28

Holky nejaky film zacina na Markize.................tak jdu koukat.........a pak spat..........Vsem preji dobrou noc a nezapomenout namazat briska........paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
4.10.08 20:30

Merssy,nám bohužel markýza už pár dní nehraje :?
Dobrou i tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.10.08 20:30

Tak jo holky, jdu do sprchy a číst a chnět…
Krásný sny o miminkách paaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.10.08 20:38

Na takové pořady,na které jste se te´d koukaly se zá:,–(ně v těhotenství nekoukám,jsem srabik a ty noční můry mě za to nestojí.
Všem vám to moc sluší,přijde mi,že jste tady samé hodně mladé maminky a budoucí maminky,to já jsem jiná věková kategorie. :wink: :lol:

Jdu se taky rozloučit,za dnešek toho mám dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
4.10.08 20:49

Stanusko,co blázníš,mě bude tento měsíc 34 8O
Tak já jdu taky,ahoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
5.10.08 08:46

Dobre rano vsem :-) ..........

dnes jsem mela silenou noc.........za prve hororove sny, porad jen o miminkach, ze rodim, nemam vybavicku, proste nic nekoupeno..........a to mi dala do hlavy urcite segra..........ze jeji kamaradka, tehu taky z IVF, porodila v 7mesici, jsou oba v poradku, i mimi..........no tak to abych mela vse dulezite pripravene hodne dopredu...........
Pak jsem nemohla dychat, budila jsem se, ze se dusim a pak ze nam zablokovali emimco..............no psycho........... :lol:

Jinak jsem doma sama, drahy jel makat na barak.........snad budem do porodu bydlet :lol: ................a je tu nadherne, slunicko...........akorat ze ven radejc nepujdu,az budu uplne zdrava............a zitra KO u Dr.........

No s tim vekem, ja nevim jak holky, ale taky si nepripadam nejmladsi, bude mi ted 29............. :D ..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.10.08 09:23

Dobré ranko,
merssy chuďátko, byl to jen sen… ta rýma tě trápí už dlouho, viď??? Ach jo… :(

My měli noc taky plnou vášní, Mates pořád chodil asi byl náměsíčný, pořád něco žvatlal, děs, fakt…

Ale jděte holky na věku nezáleží hlavně že se cítíte mladé, mě bude v prosinci 26… Jste tady samé mladice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
5.10.08 09:29

Ahoj Miriam , jo ta ryma je des...........jeste jsem si na to nic nekoupila............
Matysek je namesicny? :D Ja taky byvala, kdyz jsem byla mala.......... :lol:
Holky dnes asi budu celej dne prat, mam toho tu hafo........... :roll: , tak jdu na to..................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.10.08 09:38

No asi je náměsíčný, teda jen mezi náma jednou se vyčůral v koupelně, chudinka… Ale není to často kdy takhle cestuje…

jo merssy taky peru, a mám ještě 2 pračky na vyprání, kdo tohle zase bude žehlit??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
5.10.08 10:25

přeju hezkej den,

teda já z vás začínám mít depky, vždycky když sem nakuknu tak popsaný 4 listy a já nestačím vůbec reagovat :lol:

Koukám, že většina z vás je na neschopence. Občas by se mi to taky líbilo se musím přiznat, protože to ranní vstávání je šílený, ale naštěstí už to mámupravený, ale tělo je zvyklý a já ač hrozně unavená stejně vstávám kolem šestý.

Jinak k věku… myslím, že tady opravdu vedu, takže další depka :-( je mi 37. No ale koukám ven na tu záplavu sluníčka a ač to nenávidím tak jdu na zahradu pracovat.. teda jen zlehka a malinko, ale nechce se mi sedět doma.

Tady ještě všichni spí, takže oběd bude asi hodně pozdní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
5.10.08 10:33

Ale jdi Nicky, žádný depky a už vůbec ne kvůli věku, blázínku…

Já už vařím a peru a věším prádlo a uklízím, jsem zase jak jeblá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí