Poradna duly
Jana Čurdová
Mám stejný Tygře
. Právě jsem dala pak ty vlňáky kvůli pinďourovi, myslela jsem, že je to opruzenina, ale asi ne. Zadek krásnej, pinďour furt stejnej, tak mažu Imazolem a snad se to ztartí. Pomalu jo, ovšem čekám návrat (jak píše Beetree).
No on náš malej spí nakonec v tý kolíbce dobře. Dřív jsem uspávala na ruce houpáním, ale pak se vzbudil, když jsem ho dávala do kolíbky. Teď ho dám hnedka tam a on kouká na kolotoč, občas vyplivne dudla, pak ho hladím a usne a už se nebudí, až v noci. Ovšem teď jsme byli s rodinou na srazu všech rodinných příslušníků a dva chlapečci od tama měli totéž, ve třech měsících se to zlomilo a přestali spát, buzení prý několikrát za noc. Doufám, že budem vyjímka
.
V noci spí dobře, akorát moc brzy vstává a přes den se s ním už spát nedá. Ale aspoň tak
.
Teď usnul kupodivu v lehátku, to se mi stalo asi jen dvakrát. Vypadá jak Lenin v mauzoleu
.
Tygří, u nás to krmení probíhá stejně jako u vás, v noci spí, takže navečer a hlavně ráno to dohání. A když řve hlady, což začíná vkládáním pěstičky do pusy, tak mu taky dám najíst, i když to nejsou 3 hodiny. No a když řve ve vedru a bříško má jak želvičku, tak mu dám na žízeň trošku čajíku.
Suvi, já taky spím s malým v pokojíčku, bojím se ho tam zatím nechat, Ty už spíš vedle? Už je sám? Já o tom taky přemýšlela, ale pořád nemám odvahu ho tam nechat, i když máme chůvičku..
Bee, plísně? Jak se to projevuje? Nám stačí ty naše bílé tečky po těle.. ![]()
Tak mně prcek spí dost i přes den. Večer s usínám chce unosit - jinak to je horor a nepokládat
V deset si dá druhé kojo a to pak jde i odložit ![]()
Jinak peti taky závidím - já kojila v 11, ve 3, v 6, v 7.30
![]()
Holky, tak já se nechci vychloubat, ale malý se napil naposledy večer ve 20:30, a pak až v 6:30 ráno
Je to normální? Já jsem za to ráda, malý přibírá, tak ho nechci kazit ![]()
Amber , neboj, jen ho nech, nic mu není, určitě je spokojený, když se může takhle nerušeně vyspat a nebudí ho hlad ![]()
Plíseň , no, skoro jako potničky, ale na zadečku, prostě malé červené pupínky, místy, kde je jich víc pohromadě, tak jako typická plíseň-suché načervenalé oválné lehce se olupující bebí ![]()
Krásný den i když dnes to začalo teda ošklivě, pěkná zima a pak nakonec déšť ![]()
Vyrážka u nás na obličeji už vypadá líp ťuk ťuk, tak snad to vydrží, ale teď se jí začala loupat kůže na hlavičce, tam kde má vlásky
tak zkouším vyčesávat a zbytek mám promašťovat olivovým olejem ![]()
No ale opruzelou prdelku máme pořád, dermazulen nepomáhá, sudocream ne, bepanthen, nic nemáte ještě někdo nějaký tip na nějakou mastičku, mě to přijde, že to má hodně i suchý
tak jestli to nemá i k té vyrážce, už nevím, co bych na to napatlala, aby to zmizelo
a co ten imazol? To je na předpis? A je to jen na ty plísně??
Jinak jsem našla co to máme za vyrážku, seberoická dermatitida a snad se to zlomí a nepřejde v atopický ekzém ![]()
Amber buď ráda, že ti malý tak spinká, co bych za to dala, prostě jsi jedna z mála co má štěstí na spinkající mimi přes noc, včera jsem mluvila s jednou maminou a to její taky spinkalo celou noc a naprosto spokojený miminko… to my nespíme ani moc přes den a dnes od 6 ráno vzhůru…
teď usnula a to už toho měl dost i taťka ![]()
A usínání bez mojí asistence neexistuje, uspávám vždy v náruči a pak přenáším do postýlky a nevzbudí se, včera jsem jí nechala trošku vybrečet, byl to brek takovej, že jí nic nebolelo a já se potřebovala aspoň vykoupat, pak jsem si jí vzala a lusknutí prstu a spala
a spinkala do 1 hodiny, takže taky super ![]()
Bee strašně mě pobavilo tvoje popisování sexu jako pod dohledem z toho budu mít taky strach, že stejně v podvědomí na ní budu myslet a nebude to jako dřív ![]()
Jdu se natáhnout dokud spí, i když jsem uvažovala o žehlení, ale potřebuju spíš nabrat síly na další kolo ![]()
Luci, já jsem ráda, ale doktorka říkala, že ho mám po max 6 hodinách budit, tak to mi přijde jako blbost, proč si kazit spící dítě.. Ale abych nezanedbala něco ve výživě ![]()
Viděly jste tohle? Přijde mi to dokonalé
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Amber to nemá chybu
hned bych nějakou objednala na autíčko ![]()
Jinak já bych nebudila, on kdyby měl hlad, tak se určo hlásí, takže neboj a přibírá ne? Tak bych se vůbec nebála
Mamino buď ráááda, co já bych za to dala, spát třeba 6 hodin v kuse ![]()
Amber taky jsem teď pokukovala po jedněch…líbí se mi tyhle: http://www.ditevaute.cz/…molepek.html teda jedna konkrétně, ostatní ani ne. Ten kluk v zeleným tričku. Dá se vybrat barva vlásků, trička i text.
Luci Imazol je sice jen na plísně, ale kolikrát ty opruzeniny jsou právě plísňový, tak se zeptej…moc toho už vyzkoušet nezbývá. Co Rybilka?
Já vím Luci, vážím si toho..
a je mi líto všech, co to tak nemají, protože i tak mi kolikrát dělá problém vstát, když jdu spát po půlnoci a představa vstávání častěji, asi bych byla jak mumie..
Rybilku doma mám, tak můžu zkusit, já už fakt nevím… zkusím to a pak uvidím, když tak zkusím ten imazol
včera jsem byla u dr. tak zase až příští pondělí, budu zkoušet a uvidíme, to je pořád něco ![]()
Suvi, taky pěkný, mě se tam na tom z MMB líbí, že si tam můžeš dát fotku svého dítka
Ale taťka mi právě řekl, že na auto mám zákaz ![]()
Ahojky,
tak po delší pauze zase něco málo. Nestíhám dočítat, tak reaguji jen na poslední stránku.
Amber - taky jsem to řešila. Holky mi spí celou noc. Od 20 hod do 5-6 hod. rána. Zrovna o víkendu tu byla naše známá - je pediatrička a říkala, že holky vypadají pěkně a že je nemusím budit, že jim to stačí. Tak nebudím.
A to už na noc nemají ani Nutrilon.
Mám z toho radost, nechci to zařeknout. Kubu jsem v noci totiž kojila co 2 hodky.
Za to dnešní noc byla bouřlivá. Gabča se mi vzbudila v půl jedné a řvala jak tur. Tak jsem ji nakojila, ale nepřestala, připadala mi dost horká, tak jsem ji změřila teplotu a měla po odečtení 38 st. Tak jsem se trošku začla strachovat neb už druhý den ji hnisá očíčko. Od té půl jedné jsem ji měla nalepenou na prsu, jinak řvala jak tur. A skoro celou dobu furt pila až asi do čtyř do rána - s přestávkama. Ráno měla plínu jak vodní bombu. Usnula a teplota ji ustoupila. Pak se vzbudila v půl devátý na kojo a zase usnula a před chvilkou jsem ji musela budit na kojení neb od té doby furt spala. Je vyřízená z noci. Tak doufám, že v noci pak bude spát. Jinak jsem volala Mudr. a ta mi předepsala nějaké kapičky do očí, a říkala, že by ji nejraději viděla. Ale my tento týden jsme na chalupě, tak mi zatím řekla, že kdyby teplota neustoupila či se to nelepšilo ať přijedem. Tak uvidím. Teplota zatím ustoupila a Gabča spí.
Holky neměly jste někdo s mimčem tento problém? Nevím jestli se to tu neřešilo. Budí se mi Kristýnka musím jít kojit. Tak zatím
Holky nemám dočteno, jen se hlásím........
......... jsem momentálně dosti nasraná a ubulená, ale nebudu to tady ventilovat. Je to jeden z těch problémů co se nedá napast, když to tu čte kdo chce.
Je to relativně blbost, ale mě to teda vzalo.
Tak se nezlobte že nereaguju.
Až se dám do kupy pročtu si vás.
![]()