Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ![]()
Lucinko,tak gratuluji ke kontrole
mě ukápne slza pokaždé ![]()
Jinak já v noci spala tak 2 hodiny,síla,prostě mi to nešlo a to není poprvé.co jsem čuměla do stropu a pak jsem to vzdala tak i na telku.No a dávali Kolotoč
Ačko…jestli si pamatujete ![]()
tak ráno jsem si taky nepospala,jela jsem do Boleslavi,ted jsem dorazila ajdu se natáhnout.
Holky,taky nemůžete spát????
bre odpoledne!!
taky dodatecne preju merssy vse nej k narozkam! ![]()
posledni dobou to tu nejak nestiham..
u nas nic noveho, jen jsem se dneska konecne zaregistrovala do porodnice. jeste tam bylo volne misto na duben. takze bulovka to jisti! ![]()
jinak do domecku ja bych chtela, ale az budu starsi a decka odrostlejsi.. ted by se mi tam jeste nechtelo bylet, bylo by toho na me moc. jsem taky rada, ze jsme zatim zustali ve meste v byte.
Lucinko : gratuluju. A tlaku se zatím neboj, na cukrovku je snad brzy. Třeba jsi byla jen nervozní z té kontroly. Já předminulou kontrolu měla taky vyšší, jak jsem se bála odběrů, a minule už to bylo lepší.
Cítila jsem pohyby miminka
Manžel včera večer říkal, že se mu zdá, že něco cítí, ale já nic. A dnes v poledne jsem se na chvíli natáhla, měla jsem ruku na břiše a malý vetřelec se převalil ![]()
Ahoj,
Lucinko-gratuluju ke kontrole. ![]()
Eskargot-doufám,že kontrola dopadne dobře a že se nám pochlubíš fotkou z UTZ.Já jsem taky rozená Pražanda a Prahu miluju.Bydlíme 23km od centra a když není zácpa,tak jsem v centru za 20min.autem.Stejně dlouho jsem to jezdila autem do centra z Vinohrad,když byla zácpa a to byla skoro pořád.Bála jsem se,že se mi na vesnici nebude líbit,ale kromě zahrady větších prostorů nevidím žádný rozdíl.Na zahradě máme převážně jen trávu,nějaké ovocné stromy a kytičky,co nás těší,takže žádné kmitání kolem zahrady.Baráku chybí fasáda,tu budeme dělat na jaře,ale ne my,přizveme firmu.Takže vlastně ani žádné kmitání na baráku.Fajn je,že se mi sem vlezla myčka na nádobí(úžasný stroj) a sušička na prádlo(taky vele úžasný stroj).Já vidím jen výhody,ale pravda je,že máme dvě auta a že můžu být v Praze raz dva,s autobusama je to tady na pytel.
My taky na domě nemakáme
Manžel je opak kutila - nebaví ho to, ne že by to neuměl, ale radši na všechno pozve firmu. Na zahradě taky nemáme žádné záhony, trávu nám místo brigády seká švagr
Ale fakt je, že semtam je potřeba něco udělat. Ale to i v bytě.
Teď budeme dodělávat pokoje v druhém patře, čili tři týdny dělníci v baráku. Na to se moc netěším, ale zas to pak bude pěkné. Tedy časem, protože nám nejspíš už nezbyde ani na nábytek ![]()
Holky co máte baráčky…moc vám je závidím ![]()
Jéééé pohyby,tak na to se těším ![]()
Ahoj kočenky!
Zdravím po dlouhé době a Mersíovi vše nej k narozeninkám!!!
![]()
Jináč vidím, že screeningy budou za chvíli za námi…nás to čeká v pondělí, krev už mi brali, tak to bude jen utz..už se těším,až na prďátko uděláme kuk..no jinak slzy mi potečou uplně stopro..jsem teď poslední týden jak prdlá..furt kvůli nečemu brečím..
Řekli už některé i pohlaví miminka?To ještě asi není poznat, že?
Ad. domeček:my koupili půldomek s malou zahrádkou na jaře a děláme si tady všechno svépomocí, protože penízků moc neni a firmy si účtují až 40% provize..takže práce je tu pořád dost a ještě bude,ale chceme co nejvíc stihnout do jara..pak už se bude všechno točit kolem mimíska..v bytě je pohoda.ale zase máme z každé práce radost (když už je to hotovo samozřejmě
)A hlavně..milujem ty grilovačky v létě
Aleesha..doděláváte celé patro?Každý prcek bude mít svůj pokojík?To se jim bude určo líbit ![]()
PetiZ:taky nespím dobře..usínám pozdě v noci, budím se brzy k ránu většinou po nějaké super noční můře a v posledních dnech není výjimkou, když se proberu ubrečená..šup šup na wc a pak to dospávám do oběda..ale celkově ty noci stojí za prd..spíš ještě na břiše?Mě to přijde už trochu nepohodlné..nebolí to,ale není to jako před tím..přitom břicho ještě nijak těhu nemám..spíš jen špek ![]()
Lucinko..a neměřila ti ten tlak hned po příchodu do ordinace?Mě totiž jo a měla jsem ho vysoký na můj vkus až moc (mívám tak 95-70 a naráz 135-85) tak jsem to sestře řekla, že to není v normě a ona mi ho přeměřila když jsem odcházela a už byl v normálu. Jestli to nebylo tím, že jsem byla z té kontroly nervní a taky ty čtyři patra k ordinaci udělali určo svoje…tak třeba je to jen planý poplach ![]()
Alessha - jeeeeeeeeeeee, závidíííííím. Strašne se těšímna kopanečky. ![]()
Já dnes běhala po městě, jsem unavená.
Ale musím říct že dnes jsem snědla 2 knedlíky se svíčkouvou, housku, a sušenku. To je na mě výkon nad výkony. ![]()
Koupila jsem si v DM nějaký masážní krém proti striím Babylove, stojí jen 39,90 Kč.
Tak uvidíme jaký bude.
Používám Elastic-Q, ale tohle m připadlo dobré na střídání, hezky voní.
Budu ho asi používat v situacích kdy mě bude svědit břich. ![]()
Dobrý večer,
dneska jsem si koupila těhu sukni a halenku,mám radost,všechno mě jinak škrtí a pořád dokola nosím dvoje kalhoty.
Aleesha-moc gratuluju k pohybům
,já se na ně taky strašně těšim.S Emou jsem je už taky cítila v tomhle tt,ale to jsem byla hubeňoučká jako ty,měla jsem o deset kilo méně.
Aleesha - jů, gratululu k pohybům, taky se moc těším, v minulém těhotenství jsem je poprvé cítila, když jsem se strašně rozčílila u soudu, tak doufám, že tentokrát to proběhne v lepší atmosféře. Ačkoli s dvouletým prckem doma nějak zapomínám, že jsem těhotná, není čas se pozorovat, tak to možná propásnu
. Jinak můj manžel je taky technický antitalent, bohužel švagr též, takže u nás zahradu sekám já, a to ostatní taky, jen se ještě musím naučit vrtat a čistit odpady ![]()
PetraZ - taky se mi mnohem hůř spí, pořád se budím, chodím na záchod a zdají se mi rodící sny. A když už pořádně zaberu, spolehlivě se vzbudí prcek nebo manžel začne chrápat.
Nancy - ráda bych si přečetla ten článek o tobě, ale nevím na jaké rodině ho najít
Poradíš? Díky.
Jinak jsem ode dneška slaměná vdova, a to až do další soboty, manžel odjel rybařit s chlapama do Švédska, přiveze nám čerstvě vyuzené lososy a mně doufám čokoládu Toblerone, takový ten dlouhý hranol, mňam
! Ale docela mu závidím ten relax, celý den sedět v lodičce a koukat na vodu, jak neberou…
Tak dobrou noc, jdu žehlit ![]()
Gabu - poslala jsem ti soukromou zprávu s registračními údaji ať víš kde máme na rodině fotogalerii. ![]()
Vložím ti tam tvoje album.
Tak jsem se teď dívala na Primě na Jste to, co jíte o zdravém stravování v těhotenství, tak jsem ráda, že dělám všechno dobře, ale konec mě teda rozbrečel… Jdu se uklidnit k Zoufalkám, tak už vážně dobrou.
Ahoj,
tak jsem napsala takový dlouhý příspěvek a ono mi spadlo připojení ![]()
Poslední dobou spím docela dobře, snad to nezakřiknu. Spím i na břiše, nejlepší je mít jednu nohu pokrčenou a podloženou třeba polštářem, to se bříško nemačká ![]()
Majko: druhé patro už stojí, jen tam není izolace, příčky, rozvody… Děti budou mít pokoj velký společný, dokud budou malé. Stejně s námi mimi bude nejmíň půl roku v ložnici
.
Aleesho - gratuluju k pohybůůům!!!!
Peti - tak ráno čumákuju a večer nemůžu usnout. Navíc courám na záchod
![]()
Gabu a co v tom pořadu říikali? Jsem ho neviděla
přeji krásné dobré ranko,
Aleesho moc gratuluju k pohybům, to je parádička, už se na to taky moc těším, je to jedna z nejhezčích věcí v těhotenství cítit toho malýho vetřelce uvnitř.. tak ho poťukej i za mě. Pamatuju se, jak sem mlaďocha šimrala na nožičce ![]()
Jinak mě už v tomhle týdnu končí ten hroznej pracovníkolotoč, ráno vstávat do práce v šest a končit v půl sedmý večer. Domů jsem přijížděla kolem půl osmý a hned postel. Jen jsem včera dopůadla do postele a e čtyři mě probudil telefon. Moje mládě bylo se školou na výletě v Kolíně nad Rýnem a protože je na škole v Brně a vraceli se přes Prahu tak ho vyhodili aby nemusel zpátky busem z Brna. Takže už jsem pak moc nezabrala, mám to jak píšete vy, sice večer usínám okamžitě, prý ještě než položím hlavu na poštář, ale tojsou určitě pomluvy
, ale ráno straším už od pěti a pak ne a ne zabrat. No bude to dneska fakt zajímavý až tu usnu za pochodu
![]()