Duben 2015 Pardubicko

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
28.11.14 10:45

@Pipilotta2 Já furt pocit, že je cítit mám, ale asi silnějí než bych měla a každej mě přesvědčuje, že je teda necítím ještě :-D takže já necítím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
28.11.14 11:48

Holčička bude asi Anetka, přáli jsme si chlapečka, tak se musíme přehodit na holčičí vlnu.

• Citovat
  • Upravit
4798
28.11.14 12:16

@Pipilotta2 Já bych u nás holčičích jmen chtěla :-D Některý mi zamítl manžel :)
Chtěla sem krom naší Terezy a Nikoly ještě například i Alici, Jůlii, Elena a Nela, Viktorie, Izabela a Zoe.. Ježiš to je jmen co mě by se líbilo :) a našla bych určo víc, jen mě teď nanapadají :)
Mě zase dělá potíž hezký klučičí jméno vybrat :)
Ale Anetka je hezký jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
28.11.14 12:17

@Pipilotta2 a za další plno těch jmen je u nás v rodině nebo mezi známíma.. A my sme chtěli pokud možno něco co se tam nevyskytuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
6.12.14 16:45

Ahoj holky :) dlouho tu nikdo nebyl :) Já sem se dneska byla s manželem trochu vyvýřit do bazénu a na dveřích sme zjistili, že je mikulášský odpoledne, ale přišli sme včas a zavřeli se do relax centra :) ale docela nás pokoušelo zajet si třeba do pardubek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
9.12.14 18:31

Holky kde vás mám? To obě pečete cukroví? :-D Asi budu chtít od každé krabičku :-D Dnešní druhej utz.. Máme smůlu, prcek se neukázal.. Měl nohy křížem i kolínka u sebe.. Takže mega stydlín/ka :/ Máme 440g a pan doktor povídal, že všechno vypadá dobře.. Sme objednaný na 4D utz na 12.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
9.12.14 19:08

@Trinetka Tak hlavně že je miminko zdravé. ;) My máme 4D už za sebou, bylo to fajn, ale prcek si dával ručky před obličej a navíc tam měl pupečník, takže to dalo dost práce. :)

No jinak já peču cukroví, do toho pracuju z domova a předávám práci kolegyni po mailech, tak se moc nenudím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
9.12.14 20:03

@marteska91 :-D to se fakt nenudíš :) Ale myslím, že i tak máš celkem povedený fotečky :) kolik si dala celkem? dneska sem tam četla 1100 za to provedení utz a za 150 3×3d fotky a jednu snad i 2d na papíře.. nebo tak nějak.. nebo to máš z toho dvd takhle vytažený?
My budem naštěstí dělat jen jednohubky a chlebíčky, páč stejně cukroví moc nemusíme.. Manžel je rozčilenej, že je tlustej a že bude hubnout..( na chlebíčcích se mu asi nebude dařit :-D ) já to shazuju na těhu to přibírání :)
Jinak máme prej prcka podélně :) a placentu mám vzadu.. za což teda musím poděkovat do vyšších míst.. páč jinak by utz nebylo přes špek a placentu vidět vůbec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
9.12.14 22:43

@Trinetka Platili jsme celkem 1100, v cene je videozaznam, my mame asi 35 minut, pak uz to bylo porad to same a jednu 3D fotku na fotopapire. Tyhle fotecky jsem si vytahla z toho videa, nejsou tak kvalitni jako ta od doktorky, ale staci to.:-) Zadnou 2D nam nedelala a popravde na tom 2D utz uz misty nevim co je co, jak je miminko veliky a mrska se. Taky mam placentu vzadu, je to lepsi pro utz. Jinak nam se malej pri tom 4D hodne mrskal, uplne mi hopsalo bricho a i doktorka rikala, ze ji narazi do sondy, tak mame misty na tom videu takove vlneni.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
10.12.14 05:36

@marteska91 :-D no my máme lenocha.. Na utz se dycky tak maximálně protahuje :-D i když včera když zabrousil k hlavičce a bříšku mi přišlo, že si prcek snad dvakrát škytnul :-D pak už jezdil všude možně, tak to nebyo vidět :) Tak sem zvědavá, kterej doktor nám to bude dělat, ale určitě mluvili o paní doktorce.. Takže Čadílek určo ne :)
Dneska pádím do města na Galen.. Pořád mám mravenčení, vrnění, někdy to už i bolí a nemůžu spát.. Dnes sem spala možná 4 hodiny.. Chtěla bych se ještě vyspat než se přiblížím ke konci těhu, kdy to začne být nemožný a po porodu.. Sem zvědavá co mi zrovna na ortopedii poradí.. Podle obvoďáka to není žádnej skříplej nerv..
No a odpoledne si jdem s manželem pro stříbrný plakety Jánskýho :) škoda, že nestihnu útočit i na zlatou.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
31.12.14 16:41

No nějak nám to tu usnulo holky..Já mám za sebou předvánoční poradnu, kde sem ukecala Čadílka na rychlí utz, jesi přece jen prcek neukáže co to je :) a neukázalo se nic :) nenašli sme žádný důkaz, tak si doktor říkal, že to možná bude cácorka ( ale pořád může mít kulky mezi nohama schovaný), takže i nadále čekáme :). V lednu mám jít na ten test na cukrovku, čeká nás 4D kde doufám, něco bude vidět a další poradna. Taky mám chodit na rehabky, ale moc to nepomáhá, tak to asi zruším a budu doufat, že nco zjistí na neurologii kam sem objednaná.. Jinak manžel si 24. udělal něco s kotníkem, takže má momentálně nechodící sádru.. Ani nevím jesi bude moct jít do práce.. Takže dneska ani nemůžem jít tady na námko na ohňostroj, kterej tu začíná o půl sedmé, takže bych to stihla i v době vycházek, ale takhle nic. :) Takže sedíme na zadku doma :)

Přeju krásnej půlnoční polibek a nastávajícíma taťuldama :) a co nejvíc splněných předsevzetí v příštím roce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
1.1.15 19:31

Ahoj holky, vypadá to teda, že Pippilota už tu s námi není?? :?

@Trinetka Manželovi to teda nezávidím. My na ohňostroji byli, ale kdybyste tam šli na půl sedmou, tak byste o vše přišli…měl být od 18.00, ale začala asi 18.10 a o půl sedmé už bylo po všem.

Mě čeká další poradna v úterý 6.1. a jdu zase k Čadílkovi na poslední velký ultrazvuk před porodem. Těsně před Vánoci jsme pořídilo kočárek, takže už ho mám uskladněný u tchýně. :dance: Po Vánocích jsem objednala autosedačku a fusak, ale volali, že fusak nemají skladem a bude až 8.1., tak musím ještě chvíli počkat. Pak jsem si objednala 2 těhotenské, kojící košile a dále nakupuju hadříky na prďolku. Pomalu už začínám mít vyškrtaný seznam výbavičky, tak začínám být taková klidnější. :)

Do nového roku přeju všechno nej nej nej a na jaře hlavně zdravá miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
2.1.15 08:21

@marteska91 no jen sem to blbě napsala, to sem chtěla napsat, že končí a že to do 7 domů stihnu, ale jak sem říkala, nechodící sádra a berle se moc neslučují s chůzí ani s řízením auta, takže sme seděli doma.

Nevím kde je Pipilotta2 :nevim:..

A jakej sis teda kočárek vybrala? :) Mě z výbavičky čeká ještě vanička a celkově kosmetika a lékárna. Já se moc netěším na ten test na cukrovu. Viděla sem se na fotce a je mi blbě.. musím mít okolo pupku tak 1,5m ( předpokládám, že sem měla hodně přes metr už před těhu :( :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
2.1.15 12:07

@Trinetka Vybrali jsme Camarelo Art Limited v šedo-bílé barvě. Akorát vajíčko si k tomu dokupujeme maxi-cosi, jezdíme autem poměrně dost a chtěla jsem nějakou opravdu bezpečnou sedačku. No tak mě toho asi chybí ještě víc, ale chci třeba látkovat, takže budu kupovat látkové plenky a zjišťuju si informace a tak. Toho testu na cukrovku se neboj, nebyla to taková hrůza. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
2.1.15 15:37

@marteska91 Pěknej kočár :) Teda já látkování ještě nemám rozmyšlený.. Zezačátku a na noc dám určitě jednorázovky a pak uvidíme..
A kdes na tý cukrovce byla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital