Poradna duly
Jana Čurdová
@Pipilotta2 už se těším na info
, člověk se může aspoň těšit na info i od někoho jinýho
než čekat jen na sebe. Jo, kééž by mě to taky letělo
Sem vděčná za každej den, kdy mě v břiše bolí, mám pocit, že se to tam aspoň trochu něco děje.
@marteska91 jo, je to fakt arogantní blb, prej když chceš jen napsat HA nebo jdeš jen na preventivku tak je v pohodě, ale jak máš problém.. Já sem od něj šla kolikrát s brekem, dycky mě seřval za mou váhu.. (Jako bych nehubla snad od svých 6-ti let) u mě to hubnutí obvykle funguje dvojnásobným jojo efektem, od 13-ti problémy ms ( tehdy ještě u jinýho doktora) pouze předepsána HA a teď sem měla problém.. S každou změnou HA sem přibrala 10kg.. celkem 3×
a dolů se mi to nepodařilo nikdy dát. Teď se děsím každýho kila nahoře, aby mě ještě seřvali na porodním sále za ty kila.
@Trinetka Mě právě takhle taky parkrát vynadal…jednou jsem se ho ptala na něco, co jsem si někde přečetla, tak mě odbyl s tím, že už si nemám nic číst. A jak jsem, myslím, psala, mojí mamce dost zanedbal endometriozu, takže jsme od něj obě utekli. Chystám se rodit v Orlickoústecké nemocnici a mám taky strach, aby na mě pak nebyli hnusný. V 11tt jsem byla kvůli špinění na pohotovosti v Ústí a byl tam zrovna primář, prý velký odborník, nevím, to asi jo, ale trochu lidskosti a pochopení by mu teda vážně neuškodilo. Jinak když jsem byla na revizi, tak všichni lékaři v Ústí byli příjemní…tak uvidíme, snad to budeme mít OK. ![]()
@marteska91 Já se taky chystám rodit v Ústí (teda doufám, že dojdu až k porodu). Co sem tu na gyndě byla jednou v nemocnici, tak sem byla se sestřičkama i s doktorkama spokojená. Potkala sem Bederkovou a Doležalovou, obě přijemný, chápavý a výborný.
A kde v ústí bydlíš? ![]()
Ahoj děvčata, prosím vás, nevíte, zda-li se dělá PTS normálním ultrazvukem nebo 3D/4D? Děkuji
Mějte hezký pohodový víkend bez nevolností atd. ![]()
@Trinetka Tak tyhle doktorky nebo sestřičky vůbec neznám, takže nemůžu posoudit. ![]()
@Pipilotta2 Měla jsem ty screeningy v podstatě 2, protože mě doktorka poslala ještě pro jistotu do toho Brna do Prenatalu a oba byly normálním ultrazvukem. A co jsem slyšela od ostatních holek, tak žádná neměla tenhle screening 3D/4D, ale určitě si to můžeš zaplatit.
My ale půjdeme na 3D/4D až tak mezi 25.-28.tt, dřív to prý stejně ještě není ono.
@Trinetka A nebydlím přímo v Ústí, ale v jedné vesničce cca 10 km od Ústí směrem na Brandýs n. Orl., nevím, jak to tu znáš, tak jestli by ti název vůbec něco řekl? A kde bydlíš ty?
Jinak Vám holky taky přeji příjemný víkend.
Já začínám mít takový zvláštní spaní, hodně přerušovaný se spoustou snů.
A ráno jsem si došla u nás do Konzumu pro Vánočku a teď bych ji nejraději celou snědla. ![]()
@Pipilotta2 Já na tom prvním ještě nebyla, jdu až 15.10.
Ale jdu jen k tomu svýmu, ten nevím jestli má vylepšenej na 3D nebo tak.. Ale jak říká marteska91, určitě se to dá někde objednat a zaplatit navíc. A ty jsi přímo z Pardubic?
@marteska91 No tak už sme tama jeli i na kole, tak si myslím, že budu vědět, tak klíďo povidej. Já sem z Kerhartic.
Píšu všechno zvlášť protože sem už 4× místo kliknutí na zmínit smazala celej komentář k té druhé
takže už mě to nebavilo
jesi to tak se mnou půjde celý těhu, tak potěš ![]()
Už sem si já magor dneska dojela pro kočárek
zatím sme ho nechali u tchýně, dostanu ho až po porodu, je asi nějak pověrčivá
Vím, že je to brzo, ale nějak nešlo čekat.. Původně sem ho chtěla schánět nejdřív po novým roce.. nějak to nevyšlo no ![]()
@Trinetka My bydlíme ve Velké Skrovnici, ale moc to lidi neznají, tak nevím, jestli budeš vědět.
Páni a co jste vybrali za kočárek? My budeme kupovat kočárek až kolem Vánoc, máme už sice asi vybráno, ale chceme si ještě nechat čas na rozmyšlenou.
Holky, děkuji, každopádně zítra uvidím, co uvidím
A podám hlášení. Nejsem přímo z Pardubic, bydlíme v takové malé vesnici u Pardubic.
Martesko, jak to dopadlo s tou vánočkou?
![]()
Děvčátka, vy jste skvělé…my jsme o kočárku zatím ani nemluvili, natož aby bylo vybráno. Můžu vás poprosit o odkaz pro inspiraci? Říkala jsem si po Novém roce to začneme řešit…Jsem amatér
Děkuji
@marteska91 Tak neznám to, ale manžel to už slyšel. Jukla sem na mapy..
Já sem si kočár našla přes bazar, když nejsou prašule.. A aby mi ho někdo nevyfoukl, tak sem prostě už investovala
Mě se tak extrémně líbil, že bych s žádným jiným nebyla spokojená.
@Pipilotta2 Jinak já jsem taky prvorodička, takže nevím o miminkovských věcech absolutně nic
Vůbec netuším co kupovat do těch všech možných situací
nábytek mi celkem jasnej je, ale ten zbytek
Miminka sem nikdy ani nehlídala, ani nedržela.. Holt budem trénovat až na tom našem prvorozeným miminku ![]()
A z jaké si to vesničky? ![]()