Duben 2015 Pardubicko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4798
3.10.14 14:31

@Pipilotta2 už se těším na info :), člověk se může aspoň těšit na info i od někoho jinýho :) než čekat jen na sebe. Jo, kééž by mě to taky letělo :) Sem vděčná za každej den, kdy mě v břiše bolí, mám pocit, že se to tam aspoň trochu něco děje.
@marteska91 jo, je to fakt arogantní blb, prej když chceš jen napsat HA nebo jdeš jen na preventivku tak je v pohodě, ale jak máš problém.. Já sem od něj šla kolikrát s brekem, dycky mě seřval za mou váhu.. (Jako bych nehubla snad od svých 6-ti let) u mě to hubnutí obvykle funguje dvojnásobným jojo efektem, od 13-ti problémy ms ( tehdy ještě u jinýho doktora) pouze předepsána HA a teď sem měla problém.. S každou změnou HA sem přibrala 10kg.. celkem 3× :oops: a dolů se mi to nepodařilo nikdy dát. Teď se děsím každýho kila nahoře, aby mě ještě seřvali na porodním sále za ty kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
3.10.14 15:11

@Trinetka Mě právě takhle taky parkrát vynadal…jednou jsem se ho ptala na něco, co jsem si někde přečetla, tak mě odbyl s tím, že už si nemám nic číst. A jak jsem, myslím, psala, mojí mamce dost zanedbal endometriozu, takže jsme od něj obě utekli. Chystám se rodit v Orlickoústecké nemocnici a mám taky strach, aby na mě pak nebyli hnusný. V 11tt jsem byla kvůli špinění na pohotovosti v Ústí a byl tam zrovna primář, prý velký odborník, nevím, to asi jo, ale trochu lidskosti a pochopení by mu teda vážně neuškodilo. Jinak když jsem byla na revizi, tak všichni lékaři v Ústí byli příjemní…tak uvidíme, snad to budeme mít OK. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
3.10.14 16:36

@marteska91 Já se taky chystám rodit v Ústí (teda doufám, že dojdu až k porodu). Co sem tu na gyndě byla jednou v nemocnici, tak sem byla se sestřičkama i s doktorkama spokojená. Potkala sem Bederkovou a Doležalovou, obě přijemný, chápavý a výborný.
A kde v ústí bydlíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
4.10.14 08:15

Prvotrimestrální screening

Ahoj děvčata, prosím vás, nevíte, zda-li se dělá PTS normálním ultrazvukem nebo 3D/4D? Děkuji :-) Mějte hezký pohodový víkend bez nevolností atd. :-)

• Citovat
  • Upravit
1934
4.10.14 10:32

@Trinetka Tak tyhle doktorky nebo sestřičky vůbec neznám, takže nemůžu posoudit. :)
@Pipilotta2 Měla jsem ty screeningy v podstatě 2, protože mě doktorka poslala ještě pro jistotu do toho Brna do Prenatalu a oba byly normálním ultrazvukem. A co jsem slyšela od ostatních holek, tak žádná neměla tenhle screening 3D/4D, ale určitě si to můžeš zaplatit. ;) My ale půjdeme na 3D/4D až tak mezi 25.-28.tt, dřív to prý stejně ještě není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
4.10.14 10:34

@Trinetka A nebydlím přímo v Ústí, ale v jedné vesničce cca 10 km od Ústí směrem na Brandýs n. Orl., nevím, jak to tu znáš, tak jestli by ti název vůbec něco řekl? A kde bydlíš ty?

Jinak Vám holky taky přeji příjemný víkend. :) Já začínám mít takový zvláštní spaní, hodně přerušovaný se spoustou snů. :nevim: A ráno jsem si došla u nás do Konzumu pro Vánočku a teď bych ji nejraději celou snědla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
4.10.14 17:25

@Pipilotta2 Já na tom prvním ještě nebyla, jdu až 15.10. :) Ale jdu jen k tomu svýmu, ten nevím jestli má vylepšenej na 3D nebo tak.. Ale jak říká marteska91, určitě se to dá někde objednat a zaplatit navíc. A ty jsi přímo z Pardubic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
4.10.14 17:26

@marteska91 No tak už sme tama jeli i na kole, tak si myslím, že budu vědět, tak klíďo povidej. Já sem z Kerhartic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
4.10.14 17:28

Píšu všechno zvlášť protože sem už 4× místo kliknutí na zmínit smazala celej komentář k té druhé :-D takže už mě to nebavilo :-D jesi to tak se mnou půjde celý těhu, tak potěš :-D

Už sem si já magor dneska dojela pro kočárek :) zatím sme ho nechali u tchýně, dostanu ho až po porodu, je asi nějak pověrčivá :) Vím, že je to brzo, ale nějak nešlo čekat.. Původně sem ho chtěla schánět nejdřív po novým roce.. nějak to nevyšlo no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
5.10.14 09:55

@Trinetka My bydlíme ve Velké Skrovnici, ale moc to lidi neznají, tak nevím, jestli budeš vědět. :) Páni a co jste vybrali za kočárek? My budeme kupovat kočárek až kolem Vánoc, máme už sice asi vybráno, ale chceme si ještě nechat čas na rozmyšlenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pipilotta2
5.10.14 11:00

Holky, děkuji, každopádně zítra uvidím, co uvidím :-) A podám hlášení. Nejsem přímo z Pardubic, bydlíme v takové malé vesnici u Pardubic.
Martesko, jak to dopadlo s tou vánočkou? :-) ;-)

• Citovat
  • Upravit
Pipilotta2
5.10.14 11:04

Kočárek

Děvčátka, vy jste skvělé…my jsme o kočárku zatím ani nemluvili, natož aby bylo vybráno. Můžu vás poprosit o odkaz pro inspiraci? Říkala jsem si po Novém roce to začneme řešit…Jsem amatér :-D Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4798
5.10.14 11:45

Tož toto mám u tchýně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
5.10.14 11:49

@marteska91 Tak neznám to, ale manžel to už slyšel. Jukla sem na mapy..
Já sem si kočár našla přes bazar, když nejsou prašule.. A aby mi ho někdo nevyfoukl, tak sem prostě už investovala :) Mě se tak extrémně líbil, že bych s žádným jiným nebyla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
5.10.14 11:51

@Pipilotta2 Jinak já jsem taky prvorodička, takže nevím o miminkovských věcech absolutně nic :) Vůbec netuším co kupovat do těch všech možných situací :) nábytek mi celkem jasnej je, ale ten zbytek :) Miminka sem nikdy ani nehlídala, ani nedržela.. Holt budem trénovat až na tom našem prvorozeným miminku :)

A z jaké si to vesničky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital