Poradna duly
Jana Čurdová
@Miranda1 já zatím dobrý. akorát v tom hicu v kanceláři a ve vlaku je to šílený. chvílema slabo a nemám na nich chuť, ale jím jinak normálně, mám dokonce větší hlad. doufám, že mě ani žádné velké nevolnosti nečekají, ale uvidíme
akorát mám zvětšená prsa, bradavky hodně, bolí a tlačí a pobolívá mě v podbřišku. jo a jsem nafouklá
a mám už pěkný bříško, nezačínala jsem s plochým břichem, ale takovou rychlost jsem nečekala
je to asi i tím hicem
@Ailen píše:
Mě taky přijde zbytečné dělat si další testy furt dokola.. Navíc mi přijde, že to někomu ukazuje někomu ne. Dokonce jedna slečna někde psala, že měla čárku a pak těhotná stejně nebyla..Sandra > jaký test?
Nechce se mi ta fotka vložit
Ale najdeš jí tady na str. 21 ![]()
Taky jsem na jiných testech měla už dálnice a na Mamatestu najednou sotva dušík. Taky mě uklidnil digitální Clearblue ![]()
@Sandra 1988 No jo, na tom druhym už si měla pěknou čáru to jsem neměla, možná tak to jak si měla ty na tom prvnim… ale to bylo po 7 dnech vynechání… Ale týjo možná jsem si ho taky měla vyfotit, škoda. Třeba bych z toho něco vykoukala:D
@Ailen Já jsem si je fotila, protože jsem je posílala příteli. Byl jako vedoucí na 3tydny na dětském táboře ![]()
@Miranda1 Nevolnosti zatím nemám (doufám že ani mít nebudu)
Z jiných příznaků to byla bolest prsou, ale ta tedy byla… au au… Naštěstí poslední dny už to odeznívá. Pak je mi občas slabo, motá se hlava, ale to přičítám i těm vedrům. A bolí mě v podbřišku a v kříži. A taky jsem pořád unavená, jen bych spala a jsem nafouklá, vypadám jak kdybych byla už aspoň ve 4. měsíci
Ale to doufám, že ještě splaskne před tím opravdovým bříškem ![]()
@Sandra 1988 Snad jo, teď už tam nic nebylo, tak snad to byl opravdu jen následek noci.
![]()
@Leni112 Já jsem taky minulý týden začala přímo při sexu trochu špinit, nicméně všiml si toho jako první přítel. Tak jsme hned přestali, přítel se bál jestli mi neublížil. Ale bylo to taky jen zašpinění a pak už nic.
@Leni112 Já jsem taky minulý týden začala přímo při sexu trochu špinit, nicméně všiml si toho jako první přítel. Tak jsme hned přestali, přítel se bál jestli mi neublížil. Ale bylo to taky jen zašpinění a pak už nic.
@Leni112 tak to jsi mě s tou kalkulačkou uklidnila
taky mi to přišlo nějak za dlouho ![]()
@Sandra 1988 Já si právě schválně vzala i bílý kalhotky na noc, abych kdyžtak hned něco viděla…Naštěstí fakt jen ráno. A jinak spolu spíte běžně? Já mam teď trošku strach, ale zase si nemyslím, že to je něco špatnýho…
@Anet94 Jj, je to určitě nejzazší termín, když na srdíčko udávaj 6 - 8 tt. ![]()
Ono je určitě lepší počítat s nezazším termínem, než být zklamaná, že tam není už v 6tt. ![]()