Poradna duly
Jana Čurdová
@Sandra 1988 Nejdeš dnes na kontrolu? Držím palce a dej vědět jak si dopadla ![]()
@Kytičkaaa no já jsem nikdy nesportovala a začínala jsem s váhou 68,6…dám tady břicho v 8tt ať vidíš…zdá se mi to vlastně že jsem ho měla od toho osmého zhruba stejné..možná jsem dokonce v tom osmém byla nafouklejší než v osmnáctém ![]()
@verulicek no jooo, hodně čtu že je to asi tím jak jsem nafouknutá
Já miluju sport, taky sem měla vždycky vyšší váhu, ale nižší velikost
Když sem měla 55 - 56kg tak sem nosila hadry jako když sem měla 50kg… Ale teď vidím jak to všechno povoluje a to velkou rychlostí ![]()
@Kytičkaaa nooo to můžeš klidně i nabírat vodu…to se těžko posuzuje. ale je fakt, že u vyloženě hubených holek to jde poznat trochu víc ![]()
@Leni112 @Kytičkaaa Holky moc děkuji, doufám že to vážně bude ok, ale ten vnitřní neklid je hrozný, stále čekám jestli se to nerozjede úplně.
@verulicek já hubená nejsem
Byla sem, ale pak sem přestala kouřit
Teď mám 61 nebo 62
budu mít po porodu co dělat :-/// Ale upřímně vůbec nechodím na záchod a když ano tak jednou za několik dní a málo. Cítím jak jsem oteklá, nějak to na sobě cítím.. ![]()
@Eliza2 Chápu tě, ale snaž se myslet pozitivně… Dali ti nějaké léky? Pusť si nějaký dobrý film a odpočívej ![]()
@verulicek a nemáš fotku třeba z pátého měsíce? Máš hezké bříško, tak si musela mít hezké i potom
@Eliza2 Je nás tu víc, které špiníme/krvácíme. Který jsi týden? Já na to dostala utrogestan a od té doby mám klid… Ale nevím, jestli to na miminko mělo vliv… ![]()
@Kytičkaaa @Renca5500 Nedostala jsem nic já hormony nesmím. Takže je to na přírodě a v klidu také nemohu mám doma 3 malé špunty takže klid ani trochu nehrozí, ale přestala jsem je nosit. Jinak včera jsem začala 7tt nešpiním, ale teče červená krev, teda aspoň včera, dnes zatím klid.
@Eliza2 Asi jsem to přehlédla v předchozí diskusi, Ty čekáš už čtvrté? A jak malé máš ostatní špunty?
Držím palce, ať je vše ok!
@JituleF Ne čekám 6 dítě, ale první dvě jsou už veliké. Dceři je 21 a žije s přítelem už několik let. Syn má 15. Takže puberťák. No a holky ročník, 2010,2011 a 2012.
@Eliza2 Tak držím palce ať je vše ok
Teda 4 děti to budeš mít co dělat ![]()
@Eliza2 Hezky pěkně
Tak to máte a budete mít doma veselo. Sestra má 5 dětí, druhá 4, tak vím, o čem to je. Máš můj obdiv! Taky jsem chtěla mít více dětí, ale bohužel mi to nevyšlo a partnery. Tak teď čekáme 4., ale 2 jsou nevlastní.