Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Srabek Aha. No vidíš. Já četla v letáku, že je to i na bolesti (menstruační), tak jsem si to spojila s tím
![]()
@KarolB Nejsi blázen. To je podle mě normální. Já budu mít do konce měsíce deprese asi
Mám to stejný doporučení jako ty. A k tomu se nenamahat. A to mi za chvilku pan doveze novou lednici a pracku. Přítel musel do práce a já jsem zvědavá jak to s panem odtahnu do bytu ![]()
@Srabek Tak u Tebe je to po ET kor pochopitelny, ze se bojis. Hlavne, ze bylo vse ok.
U nas zase, jak mame zakazany sex, tak ale hlave neporucis a asi pred 2 dny me vzbudil normalne celkem silnej orgasmus a hned na to pekny krece do podbrisku. Tak jsem pak porad litala na zachod a zkoumala toaletak, jestli nespinim..
![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám. Jsem zatím taky přelom březen - duben. Od poslední MS jsem dnes 5+5 a k lékaři jsem objednaná až na 17. srpna.
@Dominika1501 Jo nenamahani to mam taky! Nic netahat, kvuli ty moji cyste.. ![]()
@KarolB tak nejsem blazen ten orgasmus a ta bolest me zbudilo uz 2× a ja myslela ze to byl jen sen
a prave po tomhle snu sem trosku spinila ale u doktora uz tam nebylo vubec nic. a zatim je vse ok ale do 3 mesice nikdy nic nevis
nam krasne bije srdicko a od pondelka do vcera ma prcek o 2,5 mm vic ![]()
@Srabek Ono se to, co jsem tak cetla, holkam, co berous utros stava celkem casto, Pry je to tim, jak mas vsechno hodne prekrveny. Do toho je clovek zvyklej na ten sex a nemuze, takze si pak hlava vytvori sen a skonci to takhle no..
Dneska k ranu se mi zase neco zdalo, ale chlap se vedle me nejak pohnul a ja se vzbudila driv, nez se to stalo zas..
Ale byla jsem docela nastvana.. ![]()
@KarolB a mladej doufal ze se mu to stane taky tak to ho zklamu
a ja proc bych nejradej porad spala ![]()
@Lucka328 vítej ![]()
Ja se taky furt hlidam, jestli nekrvacim a pod, protože tenhle rok už jsem měla 2 biochemicky těhotenství, takže uz 2 zklamání. Ale teď to vypada konečně dobře, testy silily a uz jsou to fakt dálnice. ![]()
@Pajuska93 ja mela pred rokem zamlkly a pred 3 rokama taky tak sem vystresovana z kazdyho pichnuti. Navic to IVF bylo pro me celkem psychicky narocny ,tak sem rada ze je u nas zatim vse v poradku ,ale malej neodpovida transferu tak uz sme v jednu chvili i s doktorkou mysleli ,ze se historie opakuje ale ted mame krasny srdicko a krasne rosteme tak snad konecne se dockame stastneho konce . kdy ze jdes na UZ?
Zdravim vsechny nove prichozi
holky, mne je fakt blbe, zveda se mi zaludek, mota se mi hlava a furt litam na zachod, jestli „netecu“, blby pocity a strach, s dcerkou jsem 2krat krvacela, ale uz to bude 13let a ored 11lety ranni potrat, takze fakt srdce poskakuje strachem
holky, mne prijde, ze mam celkem vytok, nepali, nesvedi, ale kalhotky mokre
nemate to nektera taky? ![]()
@Misikra ahojky ten vytok by mel byt v poradku . Uz sem o tom slysela hodnekrat pokud je to prohledny ne bili nesvedi a nezapacha je to v poradku ![]()
@Srabek dekuji
no, ja so po tolika letech fakt prijdu jak prvotehotna
jen premyslim, jak to pak dceri reknu, chci ji to rict po uzv, pokud bude vse ok a na ktery jdu v utery, s manzelem to mame slozitejsi, jeste spolu nebydlime, bydlime od sebe skoro 70km, tak asi budeme s dcerkou a prckem prevazne sami..
@Misikra ja myslim ze bude rada
no ja cekam prvni a sem uplne na nervy ted do toho truhej den lehce spinim a nejradeji bych na dalsi mesic usnula a probudila se az ve 4 mesici ![]()
@Srabek toho se prave bojim, te jeji reakce, puberta s ni mlati vic, nez se mnou v jejim veku
mlada teda na druhou stranu deti miluje, to je pravda
spineni je pry taky normalni, ja zatim tedy nespinim, za to jsem krvacela s dcerkou, takze se taky bojim o to vic.. a ja bych se nejradeji probudila az pred porodem, klidne na sale, tenkrat jaem s císařem samotnym problem nemela, az po nem, to mi bylo ouvej ![]()