Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jakalm musíš na první stránku a úplně první příspěvěk
Ta založila tuhle skupinu
Sofiie nebo co ![]()
Holkyy..prosím o radu..jsem už bezradná
Prosííím já už nevím..líběj se mi oba..!!:-D Musim se do pondělí rozhodnout:))) (ten první tmavě modrý, ten druhý tmavě šedý)
@Daniela132 tak joo díík
v pondělí beru fusak co mi dneska přišel a jdu to ještě prubnout:))) ale asi taky dám tenhle.. zatím o malinko vede ![]()
@jakalm Já byla taky dneska, koukat, ale jsem pověrčivá takže kočárek nechci do porodu teda aspoň né doma
Dneska jsem zase měla/mám histerickej den kvůli váze achjo -_-
@Daniela132 nee to já ho nechám v tom obchodě..zaplatí se 1000,– a pak pro něj jde tatínek po porodu:)) ona říkala že je to lepší že kdyby se nedej bože něco stalo tak jen vrátí peníze a nemusíš řešit co s kočárem.. já už zálohu dala a naštěstí mužu kočárky měnit ![]()
Prosíím tě, co jsi blbla zas?:-D to bych měla mit ted já…snědla jsem kupu ovoce, rohlik, bagetu rozpečenou s máslem a zajedla to baličkem polomáčenek ![]()
já byla dneska na tom velkým ultrazvuku a paráda..jen nemam fotku..chudák doktor ho tam snad hodinu honil aby vubec omrkl orgány a malej pořád do toho strkal ![]()
@jakalm Aha,tak aspoň, že tak
Já ráno měla 2 rohlíky pak špagety a dort
a pár brambůrek a už bych jedla zas mám strašnou chuť na rybí pomazánku s chlebem
A kde máš ty pořádný teplý jídlo?
Když já si připadám, že jsem toho snědla zas tunu
Jéé já taky nemám z velkýho utz fotku. Protože mi přišlo, že paní pospíchá
Se mu to nelíbilo, chce mít ještě pár měsíců soukromý
a vše v pořádku?
@Daniela132 počkej já řikala jen to co jsem snědla ted
za celý den toho bylo asi 3× tolik
ale to raději vypisovat nebudu.. jinak na pomazánky mam taky chut..já snědla včera vlašák se třema houskama..to bych nikdy normálně neudělala ![]()
Taky nemam fotku no..a to jsem se tak těšila.. jooo podle ultrazvuku všecko v pořádku..uf:))) ještě ve středu budu mít výsledky z té plodovky jestli tam už nemá tu infekci a snad to bude už všecko jen dobrý:))) Prďolka muj malinkej
taky máš vše dobrý??
A odkud teda že jsi?:))
@jakalm Jo aha
Já myslela za celý den a říkala jsem ji, že si toho teda moc nesnědla teda pokuď si před těhu nejedla vůbec
Já furt rybí, ani nevím proč a dokonce mi to i voní
Já sním taky dva krajíce chleba a dřív jsem měla problém s jedním teda jak kdy
Já si ani neřekla, nechtěla jsem otravovat hlavně po tom co mi můj gynekolog řekl, že na tohle nemá čas
Tak to jsem ráda i za tebe. Hlavně ať je všecko v pořádku
A chtěla jsem se tě zeptat, když si začala cítit pohyby taky si je třeba cítila jen jednou za den a pak nic já se pak hrozně pláším
Jojo vše v pořádku, naštěstí ![]()
Z Teplic
Když jsem se ptala poprvé tak jsem myslela, že budeš bydlet poblíž a získala bych těhuli kámošku ![]()
@Daniela132 Nee neblázni…to by byl dlouhej seznam protože pořád pro něco chodim..a to mam jen ležet a nechodim alespon 3 dny ![]()
Já právě taky nechtěla otravovat o fotku…bylo mě to už blbý..a hlavně ta fotka fakt nešla ![]()
Jj nejdřív třeba jednou.. večer když jsem si lehla na gauč k tv.. pak začaly i dopoledne..když jsem taky ležela u tv
pak mě začaly i ráno budit a večer už to bylo pravidelný.. a tedka už poznám kdy spinká..většinou kope hodně když mam notebook na bříšku.. a pak přestane když ho pohladim:))
Včera jsem našla tohle: Často se však stává, že když otec na bříško položí svoji dlaň, pohyby ustanou. Důvodem je pouhá zvědavost miminka, které cítí, že je právě středem pozornosti a soustředí se na to, co bude následovat. Miminko také svými pohyby k sobě maminku přivolává. Když ucítí její dlaň na břišní stěně, je schopné se k ní přimknout a cítit tak dotek matky. V tento okamžik mezi nimi vzniká pevné citové pouto.