Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jakalm Já si říkám, že už dneska jíst nebudu, ale mám hladové oči
Přitom hlad nemám
Tak odpočívej a lež děláš to pro mimíska
Mě by šla malej si zrovna cucal palec, ale já fakt nechtěla otravovat
Si mě uklidnila já měla fakt strach, aby byl v pořádku a tvrdne ti bříško?
Mě totiž jo hlavně kolem rána
Jé to je hezký
Jenže můj drobek kopne třeba 3 krát za sebou, a pak když tam dám ruku, protože bych to ráda citíla tak nic..:( A pak je celej den klid tak mě to mrzí ![]()
@Daniela132 jen hamej.. prakticky to nejíš ani ty takže z toho nemusí mít výčitky..já na mylýho svádím všecko
dneska mi dokonce manžel snědl fidorku a taky to svedl na malýho
![]()
Teď asi tři dny tvrdlo..dneska mi dal na gyndě nějaký magneziový nápoje..řikal že by to ted nebylo po tom odběru plodovky dobrý aby tvrdlo aby mi neodtekla voda..
Tak muj kope hrozně teda..někdy to i bolí
oni pak přestávají schválně když dáš ruku..ale asi je to taky podle toho jak maj náladu.. mě někdy i do ruky bouchá krásně.. aale já tam mam ruce celou noc a hladim ho a tukám na něj..tak to máš asi rád:)))
To přijde..kamarádka má před porodem a někdy si prý říká už aby to kopání skončilo že to je někdy až nepříjemný..
Taky jsem doufala že budeš z blíž…žádnou těho kamarádku nemam..a ted by se mi s tim kočárkem taak hodila.. ![]()
@jakalm Já zas četla, že někteří partneři se v žijou do stejný situace a manžel(přítel) pak přibírají na vaze s maminkou a, když má kontrakce tak je prožívají spolu
Teď jsem se najedla a je mi fajn
Haha to já tvrdím o prdách
Aha, tak pěkně pij
Já ti to zavídím chci taky
Máš živé dítě to moje je líný
Na mě z vysoka prdí přece se kvůli mě nebude namáhat
Jo, když si mi napsala, že si tak daleko tak mě to i zamrzelo, to věřím
A můžu se zeptat kolik ti vůbec je?
Teda pokuď si mi to už nepsala ![]()
@Daniela132 tak mu mam tu fidorku prominout? jako že on má taky těhotenský chutě?:-D
Počkej, jako že prdí miminko v bříšku ne ty??
my to zatim úspěšně svádíme na psa ![]()
pak se někdy sejdeme s dětma..třeba v Praze
je mi 23 a nepsala
tobě??
@jakalm Třeba jo a prožívá to všechno s tebou
Ano ano malej
Nebo přítel já neprdím
Jo to by jsme mohli
Seš asi jediná s kym si fakt hrozně ráda píšu
No jsem o 5 let mladší těhu bylo neplánované. Dodělávám školu, ale prcka bych nedala prostě to příteli ujelo, ale my jsme spolu dlouho a nikdy v životě bych nepochybovala jestli ho miluju
A nevadí mi, když mi tady napíšeš jak jsem strašná atd. ![]()
@Daniela132 takproto říkal, že tu fidorku snědl malej a jemu dal jen kousnout
![]()
Samozřejmě..ženský neprděj
kamarádka mi tenkrát poradila fígl jak si prodnout aby to nebylo slyšet..tak to dělám..ale nesmí pak manžel zvednout v posteli peřinu
![]()
A tak školu stíháš alespon?:)) Proč strašná prosím tě..stane se..a jestli miminko chceš a přítel taky tak není nikde problém..já bych nejraději měla už v 15
ted bych taky měla dávno ale dloooouho nám to nešlo:(( snažili jsme se o něj rok a půl.. takže bud i ráda že to že se vám takhle zadařilo:))
@jakalm Haha s tim prděním si mě rozesmála
Nebo spíš manžel snědl fidorku a malému dal jen kousnout
To já před přítelem neprděla až když jsem otěhotněla tak jsem začala, protože jsem pak měla neskutečné křeče -_- Tak jsem si řekla, že jestli mě miluje tak zvládne i moje prdění
Od té doby mi říká smraďochu
Jojo zatím v pohodě
To je jasný, že prcka chci nedala bych ho ani za horu zlata
Přítel byl dokonce rád, tak mě při té příležitosti požádal o roku a budeme se brát
Ale až se malej narodí, chci mít figuru až půjdu v bílém
Ale zadařilo se tak buď ráda a užívej si těhu ![]()
@Daniela132 já neprdim zásadně
dříve jsem dost trpěla na nafouklé břicho takže jsem to musela nějak řešit
a tedka prdim až když odejde ráno do práce
to si to pak užívám
![]()
Jee tak to gratuluju.. já už bych se snad ani nevdávala
starosti s tim akorát, stres a těch peněz
ale zas miminko bych bez svatby nechtěla..segra má 6 leté dítě a nejsou sezdaný a říká že se to hrozný že ve školce a škole ji pak říkají příjmením přítele a že ji to je už nepříjemný..takže jsem moc ráda že jsme to stihli.. Však figura bude nebooj, zvládneme to ![]()
Zadařilo a jsem hrozně štastná:))) už jsem měla jit na operaci a pak případně na umělé..a najednou to bylo…šla jsem hned v 8tt na nemocenskou takže si to faaaakt užívám:-D
@jakalm Tak to mi s přítelem si někdy děláme srandu kdo smrdí víc
Jasně, že on
Děkuji, já chci obyčejnou nemám ráda ty přehnaný svatby
Tak mamka třeba zase vypadá starší, a má 4 letou dceru (moji sestru) a mamče říkají, že je Kačky babička což si myslím, že je horší tak to pak mamku hrozně mrzí, ale teď se obědnala na facelift, aby prej byla krásná jako za mlada, tak jsem ráda za ní jinak mamka s tim přítelem co sní má 3 letou Kačku tak taky nejsou svoji
To doufám, ještě z nám budou miss mokrá trička
Teďkon sestra mího přítele jde na umělí
Ale mě příjde hrozně zlá.. Nemám ráda cizí děti jsou to parchanti a tak, takže asi budu hnusná, ale nepřeju jí to. Nemám jí prostě ráda ![]()
Takže taky pěkně kyneš od začátku
Jako já ![]()
@Daniela132 fuj:-D k vam bych asi na návštěvu neohlasena nesla:-D
A s tou mamkou to musi byt fakt nepříjemný.. Me měl taťka taky pozde a taky vzdycky rikal každy ze to je můj děda..i me to stalo..
Hele nahodou na miss mokré triko jsem byla před 3 roky a vyhrála jsem:-D sice to mam od manzela do dneska na talíři ale jsem rada ze jsem uspěla:-D
A nekynu
ja hned za prvni mesic na dala 4 kg (ty byly doslova vyzrany) ale ty jsem pak dala dolu a ted mam nahoře jen dve tak to jde:))))
A uz mate termín na svatbu nebo az dyl?:)
@jakalm Ale prosímtě
Já si z toho dělám srandu nejsme prasata ![]()
Je a mě to hlavně pak mrzí za ní, takže to třeba brobulim nebo vynadám ostatním..-_- Oo tady se někdo nestydí
Tak to ti gratuluju Missko
Já mám teď běhání kolem školy a všeho možného tak abych řekla pravdu tak jsem nad termínem nepřemýšlela
Prostě až bude čas ![]()
@Daniela132 píše:
@jakalm Já zas četla, že někteří partneři se v žijou do stejný situace a manžel(přítel) pak přibírají na vaze s maminkou
taky jsem příteli říkala, když ho bolelo břicho, že je od něj pěkné, že to roztahování dělohy prožívá semnou
pak jsem mu raději dala kozlík na nervy, protože kdo to má poslouchat, zvlášť když vypadá, že ho to bolí víc, jak mě ![]()
Ahoj holky
pisu az po delsi dobe, doma mame rozkopanej celej byt a me ve ctvrtek odvezla rychla do nemocnice s vysokejma horeckama
odvezli me teda na gyndu, kde mi udelali celkovy vysetreni, nabrali krev, moc, stery ze sliznice s tim, ze to neni nic gynekologickyho a malej je v poradku a sup semnou na internu.. tam jsem lezela pet hodin na lehatku na chodbe, zimnice, tras horecka, pak mi teda neco pichli na teplotu a pote pribehla doktorka, ze mam zanet mocovych cest jako blazen, jakto, ze jsem neprijela driv.. tak jsem ze sebe dostala jen to, ze na zachod chodim uplne normalne a nic me neboli ani nepali, ze mam jen tu horecku.. a jestli by mi nemohli dat neco napit a najist, ze jsem v nemocnici od pul 11 na lehatku a je skoro 7 hodin.. cekalo me jeste sono ledvin, kde zadnej zanet nebyl. A sup semnou zase na gyndu
tady pan doktor rikal..jeee vy uz jste tu byla rano? Tak mu rikam, ne ja jsem tu furt, jen se cely den valim nekde po chodbach. Tady uz jsem dostala pokojicek a najist a napit cca kolem osme hodiny. Moc hezky den to byl
do ted ani teda nevim jestli to ten mocak je, nebo neni
ladujou do me antibiotika a ceka se na laborku ![]()
@Daniela132
jojooo už to nezakecáááš
A tak to budeš maturovat nebo závěrečky?? ale to vlastně ani nestihneš ne? ![]()
@Wendacek tyy joo chudáčku..tak to dej vědět co to je pak..zvláštní že tě nic nebolí:)
a jinak to tam jde?? jsi sama na pokoji?:))