Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2370
28.11.15 10:25

@jakalm Ty seš zlá :D :D
Nestíhám proto dělám maturitu už v březnu :D Takže teď se šrotím abych to vše stihla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.11.15 10:35

@Daniela132 ty joo tak to hodně štěstí :-D to by se mi nechtělo měsíc před porodem maturovat :-D ale to dopadne..myslím že už tebe trochu i přivřou oči :-D do školy chodíš ještě?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
28.11.15 10:54

@jakalm No já to mám tak, že si třeba příjdu pro úkoly a tak. A pak v pátek všechno odnesu :) Musím mít výpisky a prostě všechno myslím, že je to horší, ještě než ve škole :D Učím se celé dny :D Ale učitelka mi řekla ať se učím nejvíc to z čeho maturuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.11.15 11:00

@jakalm ted mi teda rekli, ze mi musi vymenit antibiotika, ze ty co mi davaj treti den uplne nezabiraj jak by chteli. Mam zanet nekde, nejakej :nevim: a rano po me uz moc nechteli :roll: jinak je to relativne ok, jsem na pokojiku s jeste jednou slecnou, je i stejny tyden jako ja a mame i telku, tak je porad co delat.. k obedu mame rizek s kasi :palec: a pritel si holt zkusi jaky to je mit doma vse na starosti, chodit na postu a komunikovat s elektrikarema, plynarema, obkladacema :-D jeste ze mame to neomezeny volani :pankac: on mi chudak nebyl schopnej zabalit ani tasku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
28.11.15 12:11

Holky chtěla jsem se zeptat nebolel vás spodek a furt nutkání čůrát? :( Mám strach o prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
28.11.15 12:31

@Daniela132 to mam porad, chodim na s pocitem curat tak 5X denne :( je to podle me tim, ze prcek uz tlaci na mocak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
28.11.15 12:58

@Kaca1992 Já mám strach z potratu. Ta bolest se mi ozívá po 5 minutach pak zas klid pak zas bolest :( Asi zajedu do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.11.15 13:08

@Daniela132 curat taky chodím porad ale nic me teda nebolí.. Jen obcas treba parkrat za den (kdyz se spatne zvednu, dlouho stojím..)ale pravidelně nee.. Tak zajed pro klid :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
28.11.15 13:26

Nic neriskovat, jed rovnou ;) oni te zkouknou :-) tak drzim palce at necekas na ambulanci taky cely den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
28.11.15 13:56

@Wendacek Už mě to přešlo, už to je píchne, tak počkám ještě nechci tam být za hysterku. Ty se také hlavně uzdrav ať jste oba zdravý :)
@jakalm Já jsem teď chodila fakt furt nevyčurala jsem ani kapičku a pak jsem měla tlaky a bolest tak jsem se bála aby to nebyly poslíčci a já nepotratila. Ale už je to v pořádku :) Jen to parkrát píchne, ale už to nebolí. Tak zaplať pánbůh :)

Já když chodím třeba dálky tak mě začnou píchat boky. A tvrdne mi břicho :/ Takže dálky ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.11.15 14:15

@Daniela132 to me pak taky tvrdne:( mam ted magnesko od doktora.. Po tom odběru mi zvednout nesmí aby mi nelezela voda tak musim taky tyden ležet:( ale ty nemyslí hned na nejhorší:)) lehni si a prospi se a snad to bude lepsi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
28.11.15 14:45

@jakalm Já mu to řeknu ve čtvrtek to jdu do poradny :) Doufám, že mi udělá utz.. Tak lež já dneska ležet ani nemůžu musím se sestrama na rozsvícení stromečku. Takže já odpočívat nemůžu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
28.11.15 14:59

@Daniela132 je tak to nezávidím.. Ja tady mam synovce a ten pekl vcera s babičkou perníčky..takze se od rána cpeme ale uz je predemnou chudak schovava:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
28.11.15 16:16
@Daniela132 píše:
Holky chtěla jsem se zeptat nebolel vás spodek a furt nutkání čůrát? :( Mám strach o prcka.

nemáš zánět močáku? přece jen je venku zima to je hned… když mám tenhle pocit, tak si preventivně dám pár dní lichořeřišnici, zatím vždycky zabrala :) ale já mám močák už chronický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
28.11.15 19:59

@jakalm Tak až teď jsem dorazila domu úplně vyčerpaná :) Perníčky jsou nejlepší zítra budu zadělávat těsto :D a teď si mi udělala strašnou chuť :D
@Trixia To mě taky napadlo, ale nemám žádné pálení při močení nebo tak. Já v těhu ležela v nemocnici se zánětem ledvin, ale to jsem ještě nevěděla, že jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí