Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaca1992 já už jsem z toho nervózní.. pořád chodím koukat do pokojíčku co se musí udělat, co kam dát a jak vymaluju ![]()
@Kaca1992 Ahoj, tak mi testy na cukrovku ještě nepodstoupili
Jdeme do poradny v pátek (25+2). Jinak my se na to vrhneme teď v lednu aby jsme to do března měli hotové ![]()
Příspěvek upraven 06.01.16 v 19:58
@Daniela132 tak to ti raději nebudeme psát svoje zážitky z testu na cukrovku
![]()
@jakalm Takže je
Já mám jít na kontrolu teď v pátek a sestra ani doktor mi nic neříkali minule, tak uvidíme co mi řekne teďkon v pátek ![]()
@Daniela132
ahaa..tak pak ukaž fotečku jestli dostaneš:)) já jdu až 26..to už budu 30tt..to je děs..strašlivě to utíká.. minule jsem se s doktorem hádala jaký jsem týden..pořád si to hlídám, čtu každý týden články a já jeden týden někde prošvihla:-D tvrdila jsem mu že jsem 25. a já už byla 26.. ![]()
Já bych na cukrovku ani nemusela..třeba taky nebudeš muset..doporučuje se nad 25
@jakalm Doufám,že jo. Ale nevím jestli mě doktor vezme na utz, ale už jsem prcka neviděla 5 týdnů což je strašně dlouhá doba. My jsme dneska 25+0 tt to strašně utíka viď?
Haha, já taky vždycky čtu články každý týden co je v bříšku přibližně nového.
Kolik si měla nahoře ve 25tt? Já mám úplně strach, že to bude moc ![]()
@Daniela132 Já jsem dneska 26+2.. myslim
utíká to hrooozně..kamarádka mě říkala, že nad 20 týden to nepůjde tak rychle a přijde mi že spíš naopak
vubec po vánocích se to taak přehouplo.. Mě dělá utz vždycky..tak to ti snad udělá po takové době:)
Já měla na kontrole 5,5 kg.. ted už budu mit víc zase..hrozn teď žeru..ale až nechuťárny
a moooooc.. ale neřeším to.. pořád spolehám na to že pak se bude chodit denně s kočárem tak to půjde nějak:))
@jakalm Já myslela, že si tak o 3 tt víc
Právě, že teď budeme přibírat hodně rychle
Mám z toho strach, mě jen někdy, kdyby mi ho dělal furt byla bych šťastná, mám smůlu
Tak doufám, že teď mi ho udělá
Tak já se tedy nepřežírám, jím střídmě a stejně si připadám, že tloustnu i z vody
Tak já po porodu začnu zas chodit s přítelem do posilovny
![]()
@Daniela132 nee mám termín 11.4
Já žeru jak prase.. včera jsem snědla 1 velkej bílej jogurt, 4 chleby s nutelou, 1 se salámem, a pak jsme si s Martinem dali brambůrky
to jsem se ale v noci budila jak mi bylo zle ![]()
Posilovnu já nerada..nevim co kde dělat ![]()
Určitě ti udělá..kdyžtak si ho prostě vydupej.-D
@jakalm My 18.4
Haha to já dneska měla chleba se salámem, krupicovou kaši, a k večeři jsem dělala kuře tak jsem snědla stehno a sušenku
To se ti ani nedívím já se nemůžu přežírat pak zvracím
Tak já jsem takovej blbec, že mlčím
Neřeknu ani slovo, nechci aby mě tam neměli rádi
Já taky ne, proto chodím s přítelem ten mi říká co a jak ![]()