Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
25.1.16 12:36

@nikko ta cukrovka pro mě byla hroznáááá:(( já mám teda tedka asi citlivější žaludek a když se nenajím ráno tak mi není dobře.. já se tam hnedka po prvním odběru pozvracela.. a po tom,,roztoku,, taky:( takže jsem tam pořád jen zvracela a zvracela a pak celý den jsem spala.. už bych na to nešla :-D
Já jsu zítra do poradny tak se už těším na ultrazvuk a hlavně až se zvážím.. trochu se bojim :-D myslim, že už se to bude blížit k 10kg :-D
Ty jo tak to taky není moc příjemný:(( s tím ji budou něco dělat po porodu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.1.16 12:44

@jakalm no tak to se mam na co těšit :-D ja mam ultrazvuku každy tyden takže o miminku vím snad úplně vše (momentálně vážíme 960g) :-) a ja přibrala zatim 4kila…jojo musím kvůli tomu rodit na specializovaným pracovišti (takže budu rodit v Motole) a jelikož se minuly tyden zjistilo ze klesá funkčnost ledviny tak pravděpodobně bude muset jít mimco na operaci kde ji nemocnou ledvinu odeberou :-( (ale to se uvidí az po porodu az přesně zjisti na kolik procent Ledvinka pracuje…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
25.1.16 12:47

@nikko ale tak třeba to budeš mít lepší :-D my jsme tam zvracely asi 3 z 10 tak to jde..
já chodím za 4 týdny na ultz ale ted jdu až po 5 týdnech tak už je to dlooouhý :-D už se těším až ho uvidim zas :srdce: my snad máme všecko v pořádku..v ty toxoplazmy může být taky hrozný poškožení, který se ukáže až po porodu..ale plodovka byla čistá tak se modlim aby bylo všecko dobrý:((
Jinak to na vás budu teda myslet:( :hug: a tak nebudeš rodit dříve třeba??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.1.16 12:54

@jakalm a vy budete mit teda chlapečka? :srdce:
Tak to ja jsem jasna, ja zvracim ráno normálně natož kdyz do sebe budu muset návrat nějaký hnus :-D ale Veru si sebou přítele, alespoň nějakou podporu :-)
Rodit dřív snad nebudem, nebo alespoň mi jeste nikdo něco v tom smyslu neřekl…uvidím co mi řekne příští tyden můj doktor, ted jsem jezdila jen do toho Motola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
25.1.16 13:02

@nikko jjj chlapečka.. Martínek po taťkoj :srdce: hlavně aby teď nevykoukla holčička..mam všecko do modra i pokojíček :-D
Já jsem ráda že jsem si manžela nevzala…zvracet před ním bych nerala.. já to,,házela,, z auta ven (šla jsem si tam sednout abych nebyla v čekárně) a pak jsem se tam doslova válela po záchodě a zvracela.. :-D doma jsem se skoro postříkala desimfekcí :-D ale fakt to bylo hrozný..
Aha.. já právě myslela kdyby s tim chtěli dělat něco co nejdříve aby nevyvolávali porod dřív..ale to snad ne..to už by ti řekli:)) tak hlavně klid at se daří miminku dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.1.16 13:06

@jakalm tak me vidí zvracet každy den, uz mu na tom nepřijde nic divného :-D naopak kdyz se náhodou najde den kdy mi je dobře tak je z toho cely udiveny ze jsem jeste nezveacela :-D ale chtěla jsem si potom teda jeste vyřídit nejake věci ve městě tak ted nevim jestli toho budu schopna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
25.1.16 13:12

@nikko aha :-D já se teda vždycky zamykám na záchodě a on jen chudák stojí vždycky za dveřma jestli to zvládám a jestli nechci donést gumičku nebo ubrousky :-D
Joo to zvládneš.. my pak šli s manželem ještě na oběd.. vepřové výpečky mi teda na ten rozházenej žaludek neudělaly nejlíp :-D ale dojela jsem v pohodě i domu.. tady jsem ještě něco dělala a pak si lehla a prospala to až do večera..ale asi o proto že jsem brzo vstávala..jsem od srpna na nemocenské tak jsem si dost odvykla :-D
Můžu se zeptat, kolik ti je?:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
25.1.16 13:22

Devcata na to zvraceni je dobre si rano dat 1/2 pomerance. Stava z citrusovych plodu eliminuje zalud. stavy. Mam to na sobe otestovane. Kdyz po jidle zvracite tak 1dc coly- kyselina fosforecna zklidnuje zaludek taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
25.1.16 13:37

@jakalm tak ja ze zacatku nechtěla aby me tak viděl, ale kdyz uz to trvalo několik měsíců tak mi to začalo byt jedno :-D
Ja jsem doma ted od ledna (a to jenom protoze se nam v práci objevili neštovice - pracuji ve školce) jinak bych jeste chodila…co jsem doma tak se akorát nudim a porad jim :-D
Je mi 25 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.1.16 14:40

@jakalm skytavku taky nekdy mame ale malo nastesti… No uz si velmi prajem vidiet ho nazivo a drzat v naruci…no uz len dva a pol mesiaca a je tu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
25.1.16 14:43

@8Janinka8 my ji máme každý den 2-3×.. takže sranda:)) Joo už nám to uteče a budeme je mit zlatíčka u sebe :srdce: já už jen dokoupím nábytek a zbytek nějakých drobností a může přijít na svět:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.1.16 14:47

@jakalm taky som od srpna na neschpenke a uz mi to leze na nervy ze nikam nemozem…mala si kontrolu vobec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.1.16 14:49

@jakalm my este postylku, prebalovak, teplomer bezdotikovy, flasticku a nejake drobnost a uz to taky mame vsetko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
25.1.16 14:50

@8Janinka8 já chodím pomáhat segře do kadeřnictví občas a hlídám synovce a jezdim po doktorech takže mě to hrooozně utíká a jsem ráda že mám alespoň 1 den v týdnu volný. ani bych neřekla, že jsem doma tak dlouho..kdyby se mě někdo ptal tak řeknu že jsem doma tak měsíc.. :-D
a kontrolu jsem neměla.. :-D ty ano???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
25.1.16 14:50

A holky kde ste kupovali povleceni do postylky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí