Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vidite neco? Je to test píše: Více
Spíš asi zkus 10 test. A nebo jinou fotku? Tedy jestli máš ? Tady na ty nic nevidim ![]()
@Anonymní píše:
Tady mozna lepsi fotka
Bohuzel nic tam nevidim.zkus 10 tkovy test.
Asi zas jen ryska, na 25-kovym testu
Njn… Ja vim, měla bych testovat jen ráno
![]()
@Katka2323 Nechápu, proč se hrabeš v testu od moči, proč nepoužíváš citlivější testy, proč testuješ odpoledne a proč evidentně nedodržuješ limit pro odečítání. K čemu to je?
Hezký den dámy. Ráda bych se zeptala, zda také vidíte na tt ducha, nebo je to jen ???? ryska? Byl dělaný dnes ráno. 5.den zpoždění mens. Děkuji
@Anonymní píše:
Hezký den dámy. Ráda bych se zeptala, zda také vidíte na tt ducha, nebo je to jen ???? ryska? Byl dělaný dnes ráno. 5.den zpoždění mens. Děkuji
Spis asi ryska.zkus za dva dny znovu.treba si mela posunutou ovulaci.
@rozand jezis mas takovou reakce zapotrebi. Treba uz se dlouho snazi a tak proste dela veci, ktery ty ocividne nemuzes pochopit. Asi by priste stacila normalni reakce typu vidim x nevidim a nebo pokud te to obtezuje, tak sem vubec nelez. Toto me dokaze nasr.t kdyz hned bezduvodne nekdo utoci ![]()
@Katka2323 zrejme je to ryska, ale uvidis za par dni. Hlavne se nestresuj a uz vubec se neomlouvej ![]()
@mzat píše:
@rozand jezis mas takovou reakce zapotrebi. Treba uz se dlouho snazi a tak proste dela veci, ktery ty ocividne nemuzes pochopit. Asi by priste stacila normalni reakce typu vidim x nevidim a nebo pokud te to obtezuje, tak sem vubec nelez. Toto me dokaze nasr.t kdyz hned bezduvodne nekdo utoci
Jak vis, co muzu a nemuzu pochopit?
Krásný den, chtěla jsem se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko. Dělala jsem si test 14PO vyšel mi duch viz. Foto, mam jeden den zpoždění ale břicho a prsa boli jako bych to měla dostat. Myslíte že bych mohla byt těhotná? Moc děkuji za případné rady.
@Anonymní píše:
Krásný den, chtěla jsem se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko. Dělala jsem si test 14PO vyšel mi duch viz. Foto, mam jeden den zpoždění ale břicho a prsa boli jako bych to měla dostat. Myslíte že bych mohla byt těhotná? Moc děkuji za případné rady.
Krásný duch. Bude sílit.
@Anonymní píše:
Krásný duch. Bude sílit.
Myslíte? I když se cítím jak kdybych to měla dostat?