Duch v domě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.1.18 19:12

To jsem moc ráda :hug: A už jen to prostředí je dělaný na takové hrůzné myšlenky a jevy brrr :cert: :andel: ale zase upřímně se tu cítím víc v bezpečí než v paneláku plném lidí

• Citovat
  • Upravit
18304
9.1.18 19:33

Tak přemýšlím, že to třeba někdy ani nejsou duchové, ale otisky minulých událostí..někde jsem o tom letmo něco slyšela, že se to vyskytuje např. v Pompejích. To by pak třeba znamenalo, že ty duše už mají klid, ale ten „otisk“ nějaké události je jak na videu v tom místě prostě nahrán a občas se přehraje..ale i kdyby to tak bylo, děsivé to zůstane, to jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.18 19:43

Mě to tady právě neděsí, ani ponurá atmosféra mě nevadí. Jenže se mi střídají tyhle období para jevů, třeba rok to otravuje, pak rok ne… Když mám klid, tak klidně chodím uprostřed noci sama po baráku, klidně jdu potmě přiložit do kotle, nemám strach :nevim: Ani necítím nic zvláštního, neobvyklého. Pak se,,něco" stane a je to jako spouštěč, pak se to děje nějakou dobu. A já se tu necítím dobře ani ve dne. Alespoň to tak vždycky bylo. Jenže teď je to nějaký jiný, silnější (i ty projevy mi přijdou jakoby agresivnější). Fakt nevím, občas si říkám, jestli jen nejsem blázen a manžel se se mnou veze (davová psychóza). Prostě mám potřebu vše vědecky vysvětlit. Cpž bohužel někdy nelze :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.18 19:45
@Evulina píše:
Tak přemýšlím, že to třeba někdy ani nejsou duchové, ale otisky minulých událostí..někde jsem o tom letmo něco slyšela, že se to vyskytuje např. v Pompejích. To by pak třeba znamenalo, že ty duše už mají klid, ale ten „otisk“ nějaké události je jak na videu v tom místě prostě nahrán a občas se přehraje..ale i kdyby to tak bylo, děsivé to zůstane, to jo :think:

O tom jsem taky kdysi četla, je to nějaký otisk energie…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.18 19:48

Bohužel nejsem odborík ale myslím si že v tomhle případě bych davovou psychozu vyloučila a kort chlapa v těhle věcech ;) tím vás ve strachu nechci podporovat ale muži jsou v tomhle většinou hodně racionální prostě skeptičtí a pokud něco cítí i oni tak bych řekla že v tom něco bude

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.18 00:00

No, ten můj chudák i viděl ;) Nebojí se ničeho a nikoho, ale z tohohle byl celkem k. o. On je ale odvaha oproti mě, rychleji se oklepe :lol:

• Citovat
  • Upravit
1933
10.1.18 09:30

Tak se taky podělím s jednou věcí, ale to bylo jen jednorázově a kdysi, když mi bylo tak 9-10 let.. stalo se to mamce. Pronajali jsme si malou chaticku, kterou měl majitel na pozemnku, kde měl i svůj dům. Dřív to byl takový vejměnek jak se říká. No já spala jeden večer s mamkou v manželské posteli, která měla u nohou starou sedačku, kde se dalo také spát) a tatka spal ve stejném pokoji akorát na posteli jednolůžkové vedle mě jakoby… Ten večer mu nebylo dobře. Mamka se v noci probudila a sedla si na posteli, protože někoho viděla sedět na té posteli u našich nohou. Seděla tam osoba a jakoby přerovnávala věci a skládala je. a dávala na druhou hromádku. Podívala se tedy na tatkovu postel jestli tam je, a ještě se ho ptala jestli spí. Taťka spal…já to vnímala ze spánku že na něj mamka mluví. (tohle všecko nám řekla až jsme odjeli z té chatky. Řekla nám to až při odjezdu abychom se tam nebáli). Pan majitel nám na začátku pobytu říkal, že zde zemřela jeho maminka. Spadla na ni střecha se sněhem. Asi tam její duch pořád je. V té chatce mi ale nebylo ani nijak nepříjemně ani jsem se zde nebála.
Jen jsem se také chtěla podělit s příběhem co se nám stal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.18 10:42
@inkognit píše:
Tak se taky podělím s jednou věcí, ale to bylo jen jednorázově a kdysi, když mi bylo tak 9-10 let.. stalo se to mamce. Pronajali jsme si malou chaticku, kterou měl majitel na pozemnku, kde měl i svůj dům. Dřív to byl takový vejměnek jak se říká. No já spala jeden večer s mamkou v manželské posteli, která měla u nohou starou sedačku, kde se dalo také spát) a tatka spal ve stejném pokoji akorát na posteli jednolůžkové vedle mě jakoby… Ten večer mu nebylo dobře. Mamka se v noci probudila a sedla si na posteli, protože někoho viděla sedět na té posteli u našich nohou. Seděla tam osoba a jakoby přerovnávala věci a skládala je. a dávala na druhou hromádku. Podívala se tedy na tatkovu postel jestli tam je, a ještě se ho ptala jestli spí. Taťka spal…já to vnímala ze spánku že na něj mamka mluví. (tohle všecko nám řekla až jsme odjeli z té chatky. Řekla nám to až při odjezdu abychom se tam nebáli). Pan majitel nám na začátku pobytu říkal, že zde zemřela jeho maminka. Spadla na ni střecha se sněhem. Asi tam její duch pořád je. V té chatce mi ale nebylo ani nijak nepříjemně ani jsem se zde nebála.
Jen jsem se také chtěla podělit s příběhem co se nám stal :)

Ty jo, a oslovila mamka toho ducha? Já bych ho v té chvíli oslovila…

• Citovat
  • Upravit
1933
10.1.18 12:00

Myslím že se ptala jakoby kdo to je, prý se na ni i podíval, ale nic jako odpověď neslyšela a pak to zmizelo za chvilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.18 13:44

Já slyšela že se duše zhmotnit nemůžou, ale kdoví…

• Citovat
  • Upravit
1933
10.1.18 15:24

Ono to byl prý takový jako opar nebo jak to rict, ale docela tvarovanej..nevim no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.18 15:39

Co přesně viděla ví jen asi Tvá maminka ;)

• Citovat
  • Upravit
9947
10.1.18 15:44

Některé ty příběhy jsou dosti strašidelné :nevim:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.18 15:52
@Petruna21 píše:
Některé ty příběhy jsou dosti strašidelné :nevim:..

Připadá Ti strašidelný je číst? ;) Tak buď ráda, že jsi nezažila. Při posledním incidentu mi bušilo srdce div nevyskočilo z hrudníku, klepaly se mi ruce jak stoletý babičce a seděla jsem s přikrčenýma kolenama pod bradou ;) :lol:

• Citovat
  • Upravit
1933
10.1.18 20:59

Ano, některý tady ty příběhy jsou hodně strašidelný. Dost tady na ty věci věřím, a jsem ráda, že jsem zatím asi nic takovýho nezažila, (kromě mamky teda) myslím já přímo. To už by mě asi v tom domě/bytě, kdekoliv bych něco viděla, nikdo neviděl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat