Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Claaire ja uz neukazovala, ale kdyz uz neco vidi i chlap… Tak je to super… ![]()
@Kittuli tak tp presne nevim… Myslela jsem ze ovu probehla v pulce prosince, ale asi jsem to mela posunuty… Takze tim nepomuzu ale carka byla az 7 dni po vynechani ms… ![]()
@Samanta28 tak ja tam bohuzel nic nevidim… Ale treba ma nekdo lepsi oci, nebo fantazii…
meska Ti ms?
Zdravím můžete se podívat někdo? Na tom prostředním zeleném jde vidět normálně čárka fialková na živo ale takhle nevím asi blbě vyfocené. Děkuji ![]()
@Anicka2888 ahoj na tem fialovym vidim, jelikoz ty zelene tt se my neosvecily pokazde neco jiny. Mam uz obednany modry. Ty zelene maji malo barviva.
@Anicka2888 píše:
Zdravím můžete se podívat někdo? Na tom prostředním zeleném jde vidět normálně čárka fialková na živo ale takhle nevím asi blbě vyfocené. Děkuji
Na tem fialovym vidim a dobre. ![]()
@Samanta28 No nevím kdy mám zkusit další
Všichni mi říkaji že tam jsou ale já furt nevím no. Proto se ptám na názor jiných lidí.
Chci se ještě zeptat někoho. Jak to je s těma testama? Kdyby nic byl by úplně bílý? Já testuji právě poprvé. Takže by tam náznak druhé čárky vůbec nebyl nebo jak to je? Děkuji za odpovědi ![]()
@Anicka2888 nejake hcg v moci mas, ted je otazka, jestli bude carka ob 2 nebo 3 dny silit. Nektere testy delaji ty slabounke druhe carky falesne, a to prave zjistis opakovanym testovanim, zda duch sili. Nejlepe porovnavat stejnou znacku testu.
jinak naznak vidim na vsech, nejlip fialovy
Mam šest dni do m/s. Ovu proběhla hned po m/s minuléj mesic tři dny po sobě
@Nancyy jo, duch tam je a jestli je to postupne odspodu, tak i sili ![]()
@Petisek89 ano od shora dolu první jsm dělala 16.1 pak 17.1 a dnes. Nemůže to byt jen cysta?
@Nancyy jo, s cystama ja bohuzel, nastesti, nemam zkusenosti…kolik dnu po ovulaci to je?