Duševní a fyzická nevěra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
29.11.12 12:50
@atenai píše:
Ouu, to Ti ani trošku nezávidím. Sama nevím, jak by moje setkání s ní dopadlo, asi bych ji naflusala do tváře…moje nenávist k ní je totiž obrovská.

Dřív bych jí ráda dala pěstí. Za to, že ho tak dlouho uháněla a že ho pak ještě svému manželovi napráskala včetně čísla na mobil. Ale teď jsem psychicky hodně dole, takže spíš asi zkolabuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
29.11.12 12:55
@Samantha_cz píše:
Ahoj Vendulko a anonymní, bohužel se domnívám, že vám vaši muži lžou. Nevěřím, že jsou milenky hnusné a v posteli neschopné. A taky nevěřím tomu, když říkají, že vás stále milují a že ve vztahu jim nic nechybělo a že byli spokojeni a přesto se jim prostě náhodou stalo, že zkončili v posteli s jinou ženou. Myslím, že vám nechtějí přiznat skutečnou příčinu nevěry a tím pádem si to možná nechtějí přiznat ani sami sobě. Z toho mi vyplývá, že neumí čelit skutečným problémům a snažit se tyto problémy nějakým způsobem řešit. Naopak počkají, až se vlnky trochu uklidní a problém sám vyhnije.

On byl nespokojený v posteli, ale dohodli jsme se jak to vyřešíme, sám to navrhnul, že mi dá chvíli oddech a vyřeší si to ručně. Že by prý nemohl žít dvojí život. Bohužel záhy zjistil, že to jde. Pak se chvíli vezl na endorfinové vlně, ale brzo se mu zajedla. On si cíleně vybral vdanou se třema dětma, aby po něm nic víc nechtěla. Myslel si, že taková nebude dělat potíže. Jenomže netušil, že jí o sex primárně nešlo, že jí šlo o hezčího a movitějšího chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 12:57
@vendulka72 píše:
On byl nespokojený v posteli, ale dohodli jsme se jak to vyřešíme, sám to navrhnul, že mi dá chvíli oddech a vyřeší si to ručně. Že by prý nemohl žít dvojí život. Bohužel záhy zjistil, že to jde. Pak se chvíli vezl na endorfinové vlně, ale brzo se mu zajedla. On si cíleně vybral vdanou se třema dětma, aby po něm nic víc nechtěla. Myslel si, že taková nebude dělat potíže. Jenomže netušil, že jí o sex primárně nešlo, že jí šlo o hezčího a movitějšího chlapa.

jo, tak to je taky slusnej pruser…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.12 12:58
@H1 píše:
Zas takovej trouba to nebude, když mu aspoň takhle trochu funguje mozek..
Tak ať to dobře dopadne.. On musí být dobrej chlap, že ti za to stojí, a ty fajn ženská, že to takhle dokážeš brát..

Diky:)

• Citovat
  • Upravit
1957
29.11.12 13:09
@Anonymní píše:
SAMANTHA, ptala jsem se i na duvody ( ma narocnou praci, chodi pozde domu, s detmi se vidi skoro jen o vikendu a jsou ve veku, kdy jsou proste zavislacci, takze nemame na sebe tolik casu, jak bychom chteli),protoze verim, ze kazda nevera ma duvod, a vcera rekl, ze mozna u ni hledal klid (je bezdetna, se svym partnerem ma problem, jen mu nerekla jaky a kdyz byl s ni, nelezly po nem zadny deti, nemusel resit penize a rodinne povinnosti) a utek od reality, ale rekl to tak, ze mozna, ze nevi…psycho, desbes…

Jo, jo, jo. Tak to je. To sedí. On je unavenej, frustrovanej. Kamarádka je chápavá, taky má problém. (Tak ať si ho laskavě řeší se svým přítelem :twisted:.)
Máte spolu velkou šanci. Na stříbrném podnose bych jí ho rozhodně nedávala. Měl by vědět, že to časem zvládneš, že chceš. Ale taky by měl vědět, že bys nezvládla, kdyby utěšoval a opatroval ji. To bylo její riziko, že si natluče čumák, když někomu poleze do vztahu. Takže on s ní musí ukončit veškeré kontakty. Tím by Tě jen shazoval. Teď se prostě musí pro jednu rozhodnout a s tou to vybojovat. Jinak ona bude dělat vílu a on bude furt v jejím vleku. Myslím, že u nich ještě fungují ty zblblé hormony. O to je to těžší.
Manželovi jsem to řekla narovinu, že to bych okamžite končila, kdyby jí měl poskytovat nějakou, byť jen přátelskou útěchu. Dlouho věděla, že o ni nestojí, říkal jí, ať s ničím víc nepočítá, mohla se na to připravit. Snad to tak je, on by se asi někdo postaral, kdyby něco proběhlo, abych se to dozvěděla..
Musím prostě svůj mozek donutit, aby to přijal, že to tak je, že nic víc už nebylo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
29.11.12 13:12

Kurňa, ty chápavé kolegyně a kamarádky, to je mor. A ti chlapi se dají na sex a něžnosti utáhnout jak na vařené nudli. :cert:
Lepší je být nasraná, než v depresi. Teď se mi tak udělalo dobře :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
29.11.12 13:42
@vendulka72 píše:
Kurňa, ty chápavé kolegyně a kamarádky, to je mor. A ti chlapi se dají na sex a něžnosti utáhnout jak na vařené nudli. :cert:
Lepší je být nasraná, než v depresi. Teď se mi tak udělalo dobře :twisted: :twisted:

Určitě je lepší být bojovná, souhlas!
:lol:
To si říkám pořád, že mám navrch oproti té couře staré…a docela to funguje :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
29.11.12 13:44
@vendulka72 píše:
Jo, jo, jo. Tak to je. To sedí. On je unavenej, frustrovanej. Kamarádka je chápavá, taky má problém. (Tak ať si ho laskavě řeší se svým přítelem :twisted:.)
Máte spolu velkou šanci. Na stříbrném podnose bych jí ho rozhodně nedávala. Měl by vědět, že to časem zvládneš, že chceš. Ale taky by měl vědět, že bys nezvládla, kdyby utěšoval a opatroval ji. To bylo její riziko, že si natluče čumák, když někomu poleze do vztahu. Takže on s ní musí ukončit veškeré kontakty. Tím by Tě jen shazoval. Teď se prostě musí pro jednu rozhodnout a s tou to vybojovat. Jinak ona bude dělat vílu a on bude furt v jejím vleku. Myslím, že u nich ještě fungují ty zblblé hormony. O to je to těžší.
Manželovi jsem to řekla narovinu, že to bych okamžite končila, kdyby jí měl poskytovat nějakou, byť jen přátelskou útěchu. Dlouho věděla, že o ni nestojí, říkal jí, ať s ničím víc nepočítá, mohla se na to připravit. Snad to tak je, on by se asi někdo postaral, kdyby něco proběhlo, abych se to dozvěděla..
Musím prostě svůj mozek donutit, aby to přijal, že to tak je, že nic víc už nebylo :zed:

Anonymní, úplnej souhlas s Vendulkou…to překonáš, neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 15:36

Diky, taky v to doufam…a ano, je lepsi byt nasrana…taky se mi udelalo lip a citila jsem ze mam navrch, jen se mi ty nalady stridaj jak pocasi;) Taky drzim palce vsem, aby ty vsechny „vily“ dopadlly na cumaky z hodne velky vysky ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky