Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako fakt díky moc. Díky dnešním diskusím jsem nejdřív přestala mít už navždy chuť na anální sex, pak na orální sex, pak na sex vůbec a od teďka nejím ani hermelín. Že já ty diskuse vůbec čtu ![]()
@Šája píše:
Jako fakt díky moc. Díky dnešním diskusím jsem nejdřív přestala mít už navždy chuť na anální sex, pak na orální sex, pak na sex vůbec a od teďka nejím ani hermelín. Že já ty diskuse vůbec čtu
dej si alespoň kávu od Hrušky.
@Šája píše:
Jako fakt díky moc. Díky dnešním diskusím jsem nejdřív přestala mít už navždy chuť na anální sex, pak na orální sex, pak na sex vůbec a od teďka nejím ani hermelín. Že já ty diskuse vůbec čtu
moje čoko -ďourka je jestě skoro panna ![]()
@Burj Chalifa píše:
To je ta z těch žaludů co na ni @Sluka psala recept? ![]()
@Medžika píše:
moje čoko -ďourka je jestě skoro panna
jak vypadá skoro panna?
@terinka4444 píše: Šmarjá, já dneska měla průvan na profilu
To mi povídej, nápodobně.
@Šája Hermelín je ještě v pohodě… Já už pár let, „od jisté doby“ nejím parmazán a nivu ![]()
Příspěvek upraven 04.03.14 v 22:22
@PraženáKukuřice píše:
@Šája Hermelín je ještě v pohodě… Já už pár let, od jisté doby nejím parmazán a nivu
a co tavený sýr? ![]()
@terinka4444 píše:
@Šája místo sexu můžeš uklízet a hermelín je stejně tučnej![]()
![]()
ne každej, dělají i s menším procentem tuku. měla jsem ho ráda ![]()
@PraženáKukuřice píše:
@Šája Hermelín je ještě v pohodě… Já už pár let, „od jisté doby“ nejím parmazán a nivuPříspěvek upraven 04.03.14 v 22:22
počkej, proč? To mi trochu znechuť
@Burj Chalifa píše:
no fakt dík teda. kafe jsem doteď milovala, piju i pět press denně. teda pila jsem. doteď. ![]()
@terinka4444 píše:
jak vypadá skoro panna?
Kdyz jedete ze zadu a pan se netrefí ![]()
@PraženáKukuřice píše:
@Šája Hermelín je ještě v pohodě… Já už pár let, „od jisté doby“ nejím parmazán a nivuPříspěvek upraven 04.03.14 v 22:22
tyhle dva sýry naštěstí ráda nemám ![]()