Dva i více potratů za sebou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1400
8.1.13 09:32

Ahojte holky, mě bylo už 40.Mám děti už velké, vždy bez problému. Nyní žiju s přítelem a ten nemá žádné, tak jsme se snažili. Otěhotněla jsem bez problému, ale rosto to tak do 6 týdnů a pak se růst zastavil. Výsledek 3 zamlklé těhu a nějaké biochemické těhu. Tak jsem byla těhotná s ním 5 nebo 6krát. Dělali nám tolik různých vyšetření, genetiku, v caru imunologii a vše máme v pořádku. Tak jsem se objednala do Plzně, na podrobnou imunologii. Pořád jsem to odkládala, na genetice mi řekli, že je to zbytečné, že nic nenajdou, když je vše ok. Už jsme to nějak vzdali, tak nebylo co ztratit a já tam jela. Příčina se našla ve mě. Houstnou mi krevní destičky, a tím pádem se plod od počátku nevyživuje přes řečiště krve. Stačilo brát obyčejný anopyrin a já už mohla mít malé v náručí. Ted to zkoušíme znova, užívám léky a spoustu vitamínu, co mi tam doktorka předepsala a uvidíme. Prostě když se to opakuje, je tam nějaká příčina a musí se najít. Lékaři to moc neřeší.5eknou stává se to.Jo,může ale nesmí to být opakovaně. Na řeči je to věkem, jsem alergická. Blbost. I doktor v caru mi řekl, kdyby byla vada ve mě horší kvalita vajíčka, tak neotěhotním tolikrát. Tak se nevzdávat, otravovat doktory a preventivně něco brát. Doktorka mi doporučila pivní kvasnice, vitamín E, selen, zinek hořčík, a godasal půlku tablety.To vše dlouhodobě a po celou dobu těhotenství jak otěhotním. Po revizích dostává děloha zabrat, to je co mě dost tíží ted, aby pak dostatečně vyživovala. Po revizích se mi udělali srůsty a ja musela zas na operaci.Tak na posílení piju ještě kontryhel. A kdyby se mi to opakovalo, na revizi mě nedostanou, pokud nejsou žádné komplikace.Tak maličký plod se většinou sám vstřebá a odejde.Jen to trvá o něco dýl. Jen se to doktorům nechce hlídat, pro ně je jednodušší revize. Následky které mohou se objevit, se jich netýká. :cert: Tak přeji všem, at se zadaří a i když si projdem tolika potraty, není to ztraceno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.1.13 09:51

Moris, máš pravdu, hlavně to nevzdávat. Já děti ještě nemám a marně se snažím už 15 let, takže už taky nepatřím mezi nejmladší. Přeji hodně štěstí ať se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
8.1.13 10:19

Ano holky hlavně vydržet!! Já potratila 2× diagnoza - myomy, alergie na spermie, těžká dysplazie děložního čípku a jako třešnička na dortu uplně srostlá děloha s jedním neprůchodným vaječníkem - závěr po 4 operacich - je nám líto vy nikdy svoje děti mít nebudete. Po letech snažení a smutku jsem se s tím smířila a půl roku na to jsem otěhotněla a dneska už tu vedle mě leží vysmátá malá holčička.

• Citovat
  • Upravit
1400
8.1.13 13:48

@parketka Krásné, :andel: ale tak se to většinou stává, tak všem hodně dobré nálady a at se zadaří i ostatním tak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
9.1.13 21:50
@zdenule.t píše:
Dobry den chci se zeptat, v lednu lonskeho roku jsem prisla v 4týdnu a podruhe jsem prisla v 9tydnu. tedka se snazime zase o mimco znovu. bojim se ze uz to nepujde…

Ahoj, určitě to půjde, je super, že otěhotníš. Určitě si nechte udělat vyšetření imuno, genetiku, hematologii, prostě, co jen jde, ať vyloučíte případný zádrhel. Držím palce v dalším snažení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
9.1.13 21:52

@ingrid1977 15 let, to je teda dlouhá doba 8o, to máš tedy moře trpělivosti, ale naprosto to chápu, určitě nevzdávat…

@parketka to je jak z červený knihovny takový krásný happyend :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
9.1.13 21:55

@Janikula

Dekuji to chci udelat zmenit najit si noveho doktora ci doktorku a chci si bejt jista aby se to nepokazilo. Nechci uz slyset to se stava… Ale dekuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
9.1.13 21:59

@zdenule.t pro lékaře 2× ZT ještě není až tak vážný důvod, aby něco dělali. A kdyby gynekolog nechtěl, tak běžte do car, tam mají víc zkušeností, znalostí i možností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
9.1.13 22:04

@Janikula fakt diký za radu jen najit spravneho doktora v trutnove… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
10.1.13 22:13

Ahoj mam takovy dotaz jak vypada samovolny potrat ja vcera rano zacala spinit od hnede do tmave cerne krve behem hodiny do cervene s kousky mam krece boli me strasne zada a mam teplotu coz normalne na teploty netrpim je mi zle od zaludku tak nevim ale ty krece v podbrisku a rekla bych ze i panev boli nebo tam nekde dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
10.1.13 22:37

@janourek a ty jsi těhotná nebo si to myslíš, že jsi těhotná?

• Citovat
  • Upravit
1474
10.1.13 22:42

Nevim snazime se osm let a v rijnu jsem dobrala sestou davku clostylu ted v prosinci par dni po ovu se mi azne nalily prsa a zacaly strasne bolet 28dc jedna kapinka hneda a nic a ted bolesti zad zvysena teplota 37.3 krece v brise a trosku se zhorsily spatne mi je jeste jakoby ze me sla stara uschla krev chvili nevim na testech byl jen stin slaby tak nevim ja to nikdy nemela takhle pri menses mela jsem i chvilemy navaly ted je mi pro zmenu zima
:nevim: :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
10.1.13 22:47

To je potrat. tak to bylo pred prvnim synem a i u syna. okamzite do nemocnice a uz zachranovaly byla sem 5tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
10.1.13 22:49

Jed do nemocnice. vsechny priznaky jsem mela i ja. a tekla jsem hodne krev. neslo to z
astavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
10.1.13 22:50

@janourek no to je těžko říct. Tak je to možný, že vajíčko nevydrželo, ale zase když jsi neměla ani pořádně pozitvní test :nevim: Moc to teď řešíš. Já bych řekla nepátrej a nepřemýšlej nad tím prostě máš menstruaci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty