Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
9.7.15 16:21

@nnatalky ultrazvuk mi dělal přes břicho, ale ten já mám přes břicho od 9tt:)
A manžel byl u toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.7.15 09:44

Tak to si přítele vezmu taky sebou. Uvidím jak ti moji malincí budou spolupracovat.. Ráda bych už konečně věděla co to bude. 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.7.15 10:23

To já taky, jsem zvědavá v kterém týdnu se to dozvíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.7.15 10:36

Když jdu někde okolo těch malinkých věciček, tak nemůžu odolat.. tak kupuju 2× pro kluka a pro holku :-D :-D sem zvědavá co s tím pak budu dělat :-D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.7.15 15:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
23.7.15 11:18

ahoj:-)

Ahoj maminky,
Mohla bych se k vám přidat? Po IVF čekáme dvojčata :D v úterý jsme byli na screeningu ve 12.tt a prý jsou obě miminka v pořádku a rostou jak mají, tak mam radost. Sice mám trochu komplikace ale snad už by to mělo být dobré:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
23.7.15 11:58

@nervozka Ahoj!
Vítám tě mezi nás:))).
A jaké komplikaci jsi měla? J8 byla na ultrazvuku v 16tt a vypadá to, že čekáme páreček, tak uvidíme, jestli se to potrvdí za další tři týdny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
23.7.15 12:22

@mmag : jé tak to moc gratuluji, páreček to by se mi taky líbilo :D
Jinak se mi opakovaně dělají hematomy :oops: jednou prasknul v 8.tt a vypadalo to hodně špatně a já prosila doktory aby ještě čekali no naštěstí to po pár hodinách přestalo krvácet a oba to ustali :lol: teď jsme zjistili, že se tam udělal znovu. Pod placentou jednoho miminka. Ale doktor mě trochu uklidnil, že už jsou mrňousove přeci jen celkem větší a ten hematom je menší tak by nemusel být problém. No ale mám klidovy režim a většinu dne ležím.
Mužů se zeptat, taky při tom screeningu tak moc tlačili? Mě bolelo celé břicho a bála jsem se, že budu mít modřiny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
23.7.15 15:50

@nervozka taky tlačili:D…teda tak snad ti to vše dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
23.7.15 16:04

@mmag : děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.7.15 20:19

Ahoj holky tak sem byla dnes na screeningu a výsledky dopadly vyborne tak sem moc rada jedno mimi je klučina druhe jeste nevime :lol:
@mmag Ahoj vítám tě na bricho taky tlacili u toho druhého to nešlo moc vidět. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.7.15 05:21

@nnatalky : gratuluji k dobrému vysledku screeningu, je to fajn pocit:-) tesim se až taky budem už vědět co jsou naši mrňouskové zač:-) :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.7.15 13:19

Díky ja jsem to chtěla vědět, abych věděla co mam nakupovat, ale stejně vím jenom jedno tak mi to moc nepomohlo věřím že by to druhé mohla být holčička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
26.7.15 16:27

Ahoj holky, může se přidat? Taky čekám dvojčátka, ještě nemám přesný termín, ale vychází to asi na březen :) Doma už jednu cácorku mám, tak jsem zvědavá jak to budeme zvládat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.7.15 16:48

@Alionka : gratuluji k takovému štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie