Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sissi1112 to je dobre vedet, diky. Ale stejne asi nebudu mit odvahu na to to vyuzit ![]()
@L_cie registraci musis mit potvrzenou v prukazce a to do tydne od registrace. Pokud si tan nedojdes, tak Ti registrace propada
@no.comment tak to budu rodit asi na sene
haha nebyla jsem ani v jedné porodnici
@L_cie je to tak, jak pise @no.comment, registraci je treba mit potvrzenou v Tp a jakmile by tam videli uz jedno razidlo, druhy ti tam stejne nedaj, kor v Podoli, ti maji ta nejabsurdnejc prisny pravidla
Tohle kdysi taky zkousela kamradka, na dvou mistech a nepochodila. @no.comment jasne, hadat se tam nechce nikdo, ale vzdy je lepsi vedet predem, co muzes pozadovat a co ne, kdyby slo do tuhyho ![]()
Stejne to predem nijak moc neovlivnime a jednou to prijit musi, nekde ven musej, ale rozhodne si zaslouzime alespon trochu komfortu, kdyz uz se s tema detma mesice v briskach tahame a delame prvni posledni, aby jim bylo dobre
Ted me spis trapi aktualne, ze jsem rano zas dostala tu svou zachvatovitou chut na rukolu
, zasla jsem si do kramku jen kousek od domu a od ty doby uz jen polehavam se psem a silu nemam regulerne na nic a hlavne jsem zjistila, ze me zacly tlacit nejpohodlnejsi kecky
Takze mi asi pomalu, ale jiste taky otekly haxnicky
A to dnes ani neni to teplo, jako vcera. Timhle tempem nevim, kam se dokulim. Pritel uz si ze me delal srandu, ze vytahne choditko z pudy po babicce, kdyby se mi pak jo zle chodilo
![]()
Tak mám po první nemocniční kontrole
všechno v pořádku, bylo krásný poslouchat ozvy, odhad obou je 2300g a v pátek jdu znova ![]()
@Nugetkka tak to je super zprava
Stale je pohlavi jeste prekvapenim? ![]()
@Sissi1112 Jj stále jsme si nenechali říct ![]()
Teď se bude čekat do 38tt, to bych šla na císaře, pokud se teda do té doby nerozjede porod sám.
@Nugetkka To je super, úžasné váhy miminek. A to teď budeš takhle často chodit na kontroly až do porodu?
@no.comment To nevím. Asi vždycky řekne, kdy mám zase přijít.
Nugetkka TP 30.5. dvojvaječné překvapení
Sissi1112 TP 7.6. bi bi kluci
sonci82 - TP 24.6. bi-bi páreček = Plzeň
klara1410 TP 22.7. bi-bi holka kluk
79Pavlínka79 TP 27.7. mo-bi kluci
Dracek89 - TP 17.8. - mo-bi kluci
Amitrama Tp 30.8. Bi-bi holka kluk = Praha
L_cie TP 10.9. (Interně jsem to ale dětem naplanovala max na 22.8. ), asi dvojvajky, rozhodně bi bi a asi dva kluci…i když doufáme, že se z jednoho nejisteho chlapecka ještě stala holcicka = Praha
No. comment TP 14.9. mo-bi pohlavi nevime = Benesov u Prahy
Makas TP 20.10. mo-bi pohlavi nevíme
Ellenik TP dle MS 1/11, dvojvajecna
Jsem dohledala, abychom věděly…nevím, jestli tam nebyla nějaká změna?
@sonci82 super jsem to před pár dny taky líbila v historii abych se furt neptala kdo je jak daleko ![]()
Hele máte taky problémy se spaním? Já začínám být už fakt na nervy…sice usnu dobře…ale furt se budim, nemůžu pak zas zabrat, prevaluju se atd…navíc kvůli práci každý den vstávám v 5 a asi i kvuli tomu me dost casto boli hlava a začíná mi to asi pěkně lézt na mozek ![]()
@L_cie já jsem tuhá večer hned…a teď??
Manžel nachcipany, tak tu chrápe, kašle, smrka. Já jsem ráda, že jsem od začátku doma a tak si spím i přes den ![]()
My byli vcera na 2h kurzu v nemocnici. Ufuf, se to bliziiiii jako
Divný, jak jestw jsme viděli ten porodní pokoj..co je fajn, že jedno patro je porodnice - mají 6 takových porodních pokojů - zrovna jedna byla po a jedna před, tak ještě, že jsm nic neslyšeli
a na tom patře mají i svůj sál na císaře, že tě nikam nemusí odvážet daleko. Jen pokud je císař, tak tě přijmou den předem o patro níž. A z toho porodního pokoje jsme viděli na nasi bytovku, divný..tam budu pak brečet, už to vidím ![]()
A oddělení šestinedělí jsou pokoje pro 3..
jsem se ptala, zda i s dvojkama dávají tři maminy k sobě, jako 3 ženy a 4 mimina? Když není místo… každopádně asi začínám uvažovat o nadstandartu. Těch ale že mají jen 8 a dost často není místo. Ale pokud máš plánovaný císař, tak je asi možný si ho zamluvit dřív. Uvidím, ale pokud by bylo vše ok a byla bych tam treba jen těch 5 dní, tak ho beru.