Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
24.4.19 12:23
@no.comment píše:
Tak holky, cekam na prijmu v nemocnici, jdu si sem lehnout. Mimca vypadaji v poradku, ale mam zkraceny cipek, tak me pro jistotu hospitalizuji

Ty jo, to jsi tak 20.tt,ne? Taky jsem myslela, že se čípek zkracuje až v pokročilejším stádiu těhu, celkem si mě vyděsila 8o. Hlavně ať se to brzy zase srovná ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
24.4.19 12:25

@sonci82 Mě sice není ani 27 ale i tak mi to přijde úplně šílený :lol: a těžko říct, jestli ještě někdy budu chtít být těhotná, tohle mi přijde vážně náročný :D Určitě to budou jen dobré zprávy :palec: No já zítra začínám 36týden… je to vážně šílený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
24.4.19 12:27

@Niky9191 Já myslím, že může kdykoliv :think: potom je asi důležitý, jestli se zkrátí a tak zůstane nebo se bude zkracovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
24.4.19 12:29

Diky. No holky, popravde jsem s nejakou horsi zpravou dneska pocitala. Cipek mam 30 mm a placentu na predni strane. Jsem 19+4. Sice me stve, ze nebudu doma s dcerou, ale zase je pravda, ze doma fakt nelezim. Porad me to nuti vstavat z postele a kdyz je dcera ze skolky doma, tak si hrajeme, no proste nelezim. A tady si nejakou chvili polezim, neda se nic delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3717
24.4.19 12:33
@sonci82 píše:
@suzka1 z téhle tabulky ještě nikdo neporodil ne :) nebo myslíš, kdo už to má za sebou?

Samozřejmě kdo uz porodil mimo seznam, ktery si pisete vy, tehulky :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
24.4.19 13:21
@no.comment píše:
Diky. No holky, popravde jsem s nejakou horsi zpravou dneska pocitala. Cipek mam 30 mm a placentu na predni strane. Jsem 19+4. Sice me stve, ze nebudu doma s dcerou, ale zase je pravda, ze doma fakt nelezim. Porad me to nuti vstavat z postele a kdyz je dcera ze skolky doma, tak si hrajeme, no proste nelezim. A tady si nejakou chvili polezim, neda se nic delat.

Já myslela že 30 mm je ok…četla jsem nějaké diskuze a tam hodně psaly že to je v pohodě, že s tím i prenasely…možná to je u dvojek jinak, nebo to více hlídaji… :nevim:
Tak snad tam nebudeš až do porodu..to je strašně dlouhá doba…ale to jsi byla jen únavě dr ne? Druhý screening jsem myslela že máš mít v pondělí az stejne jako…mně to čeká příští týden…tak kdo ví jak na tom budu na no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
24.4.19 13:30

@L_cie no nevim kolik ma byt cipek, ale ve 20.tyden je to pry zkracene. A hlavne mam za sebou potrat dvojcatek ve 21.tydnu, takze radsi to chteji pohlidat. Byla jsem na bezne kontrole u sveho doktora a delal mi i screening, ale nema tak kvalitni ultrazvuk, tajze jsem objednana do Gennetu. Ale to uvidim, jak to bude. Doktor rikal, ze bud me zkusi preobjednat nebo sem do nemocnice jezdi primarka prave z Gennetu, taj by zkusil, jestli by mi screening neudelala tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
24.4.19 14:46

@no.comment a můžu se zeptat… ale nemusíš odpovidat…jak tenkrát ten potrat probihal/zacal…a proč k němu došlo tak „pozde“ docela…?
Jsem z toho ted nervozni když jsem stejně daleko jako ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
24.4.19 17:45

Tak jsem byla celý den doma, tak jsem si řekla, že aspoň odpoledne zajdeme na pouť…jedem už domů a mám toho dost. Navzdory cukrovce jsem byla nucena vypít půl litru Kofoly, to nešlo a žízeň byla velikaaaa :mrgreen: :mrgreen: a mládě se odvážilo na tenhle kolotoč…já teda nechodím nikam, max na autodrom bych šla nebýt tehu…ale na poutě chodím kvůli němu.
Manžel prezouval tátovi kola na autě a už je zas doma v pelechu. Doufám, že od něj ten chrchlak nechytnu ani tu rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
25.4.19 07:43

@sonci82 tak to jsi dobrá jít na pouť…Haha taky bych se sice šla mrknout asi ale buď furt makame a nebo už bych to možná ani nedala…posledních pár dní mě zas boli kycle/zada a jsem ráda že se belham…a to jsem měla docela dlouho klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
25.4.19 07:56

@L_cie když me pak přijde škoda, když je hezky, být doma. Manžel mi teda říkal, ať nikam nechodím anebo ať jdu jen u nás si sednout do parku :lol: njn, to jsem celá já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
25.4.19 07:57

Já už čekám na gynde, tak jsem malinko nervní…no snad budu mít tlak ok :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
25.4.19 07:58

@sonci82 Když je venku hnusně, tak vždycky udělám jen to nejnutnější a celý den se valím na gauči nebo v posteli. Jenže jak je venku pěkně, tak to prostě nejde a musím ven :zed: no a pak jsem z toho zničená, že zase dva dny nikam nevylezu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
25.4.19 08:02

@Nugetkka přesně :mrgreen: A manžel mi do toho nadává, že vůbec někam lezu :mrgreen: Ale tohle je tu prostě tradiční pouť a to se muší :mrgreen: A vzhledem k tomu, že dnes budu trávit půl dne u doktorů, zítra odpo to taky nejde a víkend bude asi hnusný, tak jsme si to užili trochu včera no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
25.4.19 08:04

Mě taky partner říká jak mám odpocivat ale pak je tolik práce že to stejně nejde…takze každý den pěkně v 5 ráno vstát, v 6:30 vyrazit do kancelari v mostě..tam celý den, večer dorazit domů a pak už dám jen sprchu a padnu do postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí