Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2054
22.4.19 11:50

Holky, byla jste některá nebo chystáte se v tehu s dvojcaty na dovcu? My bychom na konci května rádi ještě stihli týden u moře (cca 25 - 26 tyden)…já bych rada letecky asi řecko…ale partner se bojí a říká že autem chorvatsko nebo itálie…samozřejmě budu konzultovat s dr. Ale zajímaly by mě případně vaše zkušenosti… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3715
22.4.19 14:35

@L_cie Ja byla u more v 9tt-11tt a dr mi tenkrat rikala, ze autem je mnohem horsi cestovat nez letecky. Navic ty tlaky v letadle jsou jen behem vzletu a doletu a pokud poletis par hodin do zeme, kde je normalni zdravotnictví (zadna exotika), tak by to nemel byt problém :) V letadle se navic muzes projit, coz v aute nemůžeš a to drncani je prej jeste horsi.. Takze si to uzij :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.4.19 14:38

@suzka1 ty jooo…takhle v začátku jsi byla…jsem myslela že to se moc nedovoluje kvůli riziku potratu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
22.4.19 14:52

@L_cie tak my se nechystame k mori. Ale ja jsem proste srab, hrozne se bojim. Urcite se zeptej doktora, co on na to rekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.4.19 17:50

Já bych asi taky nikam neletěla, ale v červenci jsme byli v Řecku a byly tam dva páry a obě paní byly těhotné. Jedná mi přišla už dost, druhá méně. A většinou jsem je viděla válet se u moře ve stínu, na lehátku, občas šly na procházky a vypadaly spokojeně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.4.19 17:56

No moje ségra taky v pohodě…já se spíš bojím, že u dvojčat se prostě ze dne na den může cokoliv změnit…pritel ten chytá vztek, když zminim, že bychom letěli…prý jedine autem… ale kdo ví…vypadá to, že mi začíná tvrdnout břicho a obecně všechno začíná být narocnejsi…tak je možné že za měsíc budu ráda, že se zvednu z postele a na nějakou dovolenou nebudu mít ani pomyšlení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
22.4.19 18:04

@L_cie co jsme litali na dovolenou, tak vzdy jsem videla nejake tehule. Ale jak rikam, ja jsem srab a o to vic a s dvojcatama. S mym stestim by se neco stalo. Jako jsem se bala na prvni dovolenou s dcerou u more, kdyz ji byly 2 roky a museli jsme tam navstivit nemocnici, protoze mela vysoke horecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.4.19 18:39

@L_cie ja v prvnim tehu s dcerou kdysi, litala uplne pravidelne, jelikoz mam cast rodiny venku a taky kvuli praci, ale to bylo uplne jiny. Uprimne, ted, se dvojkama, to bych si nelajsla ani nahodou :nevim: Uz nekde od 20t se to tak nejak rapidne zmenilo a jsem rada, za kazdej tyden navic, kterej dam. Jestli byste chteli kolem 26.-27.tt, to uz mi prijde dost, navic nekde v teple. Kazda jsme jina, musis sama citit, jak ti je a taky to probrat s dr samozrejme. Spis jde o to, abyste si dovcu nezaplatili a ty sis to pak sotva uzila :nevim: A autem totez. Ja jsem 31t a uz mi vadi i cesta na nakup, sebemensi otres a tvrdnem :? Tak si pak predstav, sedet x hodin v kare :( Ale jinak, nebyt v takhle pokrocily fazi a se dvema, taky jedu hned, desne mi to chybi a uz mi ted v poslednim tazeni pekne hrabe ze stereotypu doma :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.4.19 19:28

Hmmm to mě moc neuklidnuje, ze by tady nikdo už takhle nejel…ale jsem ráda za vaše názory :D
Přiznám se, že trochu sobecky de mi letos fakt nechce přijít o dovcu u moře…ale samozřejmě bych zas nikdy neohrozila děti…proto jsem zvědavá co doktorka na to… i když moje mudr se na to nevrátila hned na začátku…tak uvidím co teď… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
22.4.19 19:42

@L_cie v ČR je taky hezky, vyprdni se na moře. Když jsem v 7 tt plašila na pohotovosti, zrovna měl směnu prof. Calda, v apolinari kapacita. Ten mě pěkně serval uz jenom za to že chodím do práce a nejsem na neschopence. A to jsem měla administrativní práci. Když jsem se dovolila zeptat na cestování v 2.trim, řekl že dvojčata fakt nejsou legrace a pokud je to nezbytné max 4 hodiny autem a samozřejmě si dávat přestávky. Měla jsem v plánu navštívit rodinu na slovensku, takže jsem radši nejela.

Já jsem teď 22 tt a asi tak posl 2 týdny jsou pro mě náročnější. Když se ohnu mám problém se narovnat a když si sednu na zem, zvednout se je taky mazec. Pokud to takto pujde dal od 30 tt bude ze mě ležák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
22.4.19 20:10

@L_cie uplne ti rozumim a nejak sobecky mi to neprijde, je ti jasny, co te ceka po porodu a chces si to jeste uzit a vyrazit na dovcu, neni na tom vubec nic zlyho :) Spis jde proste o to, ze aniz by se tam muselo apriori neco prihodit, je hodne pravdepodobny, ze uz v tom stadiu budes s jazykem na veste a budes rada, ze zvladnes nutny veci doma atd. Nemusi to tak samozrejme byt ;), ale zatim jsem se setkala jen s nazorama, ze od 20t se dvema, natoz pak od toho 30t, to uz jde fyzicky proste dost tezko. Taky jsem si pri cteni tech zkusenosti maminek driv rikala, ze to je blbost, to dam, ja jo… No a ono to je presne tak, mam dost :mrgreen: @amitrama ty bys take mela rodit u Apo., nebo si tam tehdy jela jen na tu pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
22.4.19 20:13

Koukám, že 20 týden je u dvojek takový první zlom… :lol: to vidim i u sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.4.19 20:30

Jinak jak jste uzily Velikonoce? My byli od soboty u našich na vesnici, pohoda, klídek…ale taky jsem neměla úplně ten svůj klid, kdy doma převážně odpočívám…a dneska teda jsem už total hotová, ležíme v posteli, koukame na Babičku a asi brzo usnu… A všimla jsem si, že mám nateklý kotníky a prsty na nohách 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.4.19 20:31

Na vesnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5447
22.4.19 20:32

Jo a zítra 31+1,takže začínám 8.mesic…mazec! A zítra jdeme na Maxi předporodní kurz do nemocnice.

Jinak já taky měla v plánu se jet podívat za příbuzenstvem, je to 2 hodiny autem, ale už to nedám…bych nevydržela sedět v autě a ten den by byl asi naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí