Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3718
8.9.21 11:51

@Nugetkka U nas řvali, protože tam chtěli ještě zůstat, takže to je takový pozitivní, vis jak :D U vas placou, že se jim taky líbí, nebo ze nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
8.9.21 12:27

@suzka1 NO zatím toho volna je málo, tak max obchod, dnes tedy konečně kadeřník :lol:..už je mám zpět a spí. A dnes ve školce tam „tety“ rozesmáli..sundali tepláky a trenky a cupitali, že curat :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
8.9.21 12:28

@suzka1 Je, tak to se máš :lol: jsem to špatně pochopila. Brečí ráno, když odcházím :roll: a to jsou teda nervy. Teď jsem je vyzvedla a prý brečeli jen chvíli, Terezka se ještě běžela rozloučit s nějakou kamarádkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
8.9.21 19:39

@Nugetkka jeee, to se nesmíš nechat načapat při odchodu. Musíš se ztratit veeeelmi nenápadně naši by to taky nepřežili, kdybych jim zamsvala a čauky :lol: :lol: ;) My jdeme zase zítra a budu tam celé dopo, uvidime, možná i příští týden a pak je tam už taky na chvilku necham, musí si zvyknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
9.9.21 07:45

Spánek

Dobré ráno, maminky, dlouho jsem tu nic nenapsala. Deti mají skoro 15 měsíců. Do teď spali ve svých postylkách ale syn poslední dobou normálně usne u sebe ale v průběhu noci se vzbudí a neusne jinde než v naší posteli. Už jsem kvůli tomu asi měsíc nespala. Prosím jak ho to odnaučit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
9.9.21 09:21

@Beth 92 :lol: já tě uklidnim..my s oběma spíme pořád..každý s jedním.. :lol: Neresim. Pro nás je důležité, že se vyspíme všichni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
9.9.21 16:52

@Beth 92 Ja te taky potěším :lol: Od 7 měsíců skoro 1,5roku jsme taky každý spali s jednim, pak jsme koupili detske už jakoby velké postele, zaridili detsky pokoj a my jsme s manželem konečně zase v loznici, ale každou noc k nam minimálně taky jeden chodí :lol: :lol: A netusim, jak je to odnaučit, prostě se chtějí v noci mazlit :hug: My si uz zvykli. A to naší vstavaji mezi 5 a 6h, kdyz vstavaji v 6:30,tak jsme opravdu hooodne vyspani :lol: :jazyk: Kdo da zaručeně jasný tip a navod, jak to deti odnaučit, ráda to taky zkusím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
9.9.21 18:54

@Maty3010 @suzka1 dámy to jste mě moc nepotěšily😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
10.9.21 06:39

@Beth 92 u nás stejný, každý spíme s jedním…partner s Maxikem, ten vyžaduje tušení, ja s Alexem, ten vyžaduje houpani. Zbavit je toho by bylo sice super, ale taky neřešíme, hlavně když je v noci klid (s Alexem Teda není vždy, někdy je v noci několik hodin vzhuru), jinak já se rozhodla pro nějaké změny apod počkat až dorostou zuby, tlačí se nám poslední stoličky. U dítěte je toto přirozene, nějaká separační úzkost může být apod…vymyslela bych spíš jak zařídit aby spal nějak s vámi a všichni jste se vyspali, ale je to náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
13.9.21 09:07

Tak to přišlo. Jeden má teplotu, je doma. Druhý šel do školky sám, tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
14.9.21 09:01

@suzka1 Ahojky dekuji, vím že, nemám srovnávat. Ale u starší dcerky si pamatuji že chodila od 15 měsíců sama na nočník. Jinak už je u nás zlepšení teď se občas Kryštof vyčurá do nočníčku. Tak snad se blízká na lepší časy. Jinak s tou komunikací je to horší protože si sám, neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
14.9.21 19:23

@Maty3010 Ahoj. Jak to zvládli? Nebylo smutno i tomu doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
14.9.21 19:36

Ahoj, hlasim, ze piskotci uz chodi do jeslicek. Zatim se adaptuji, tak jen dopoledne, ale budou chodit na cely den, od rijna jdu na plny uvazek do prace (fakt dobra nabidka, prace z domova, casove dle mne a klientu, firma, kde jsem delala 9 let a znam ji).

Danielce se tam libi, v satne se na mne ani neohledne a jde. Jirka rve uz od pulky cesty (nastesti to je jen 200 m od nas - jediny statni jesle/detska skupina na Praze 10). Ale kdyz se zeptam, jak dlouho rve, tsk 2 minuty po prichodu tam. Je tam i velka zahrada, tam to maj fakt radi (Juras pry druhy den lomcoval vraty od zahrady, at uz ho tam pusti :mrgreen:

Akorat teda jsme zacali promorovat, zvraceni a prujmy vsichni. Jirka sobota, Daniela a mama vcera (muj prvni prac den - zatim puluvazek) a ja dnes. Skvely… jeste dnes jsem prala periny…

Ale je videt, ze jim to jde k duhu, ruzne si doma tancuji, hraji si vic a jinak s hrackama atd. A normalne Jirka ji polivku! Teda ne ze by mu nechutnala, ale technicky! Vzdy je sice jak prasatko, ale sni to :D

Plus zacali chodit driv spat, tralala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
14.9.21 19:41

A nocnik, u nas traga. Pred letem byli porad doma nahaty, tak se docela naucili chodit, vetsina pripadu, plinka jen ven a na spani. Ale nerikali si.

No a ted na chate byli bud nahaty venku a curali, kde je napadlo (i kadili :? A nebo bylo chladno a byli uvnitr i s plinou.

Tak ted je zo celkem anarchie, i kdyz obcas se zadari, vetsinou ne.

Jirka si normalne navic ze mne dela srandu - casto podrepne a zacne hekat, ja zacnu jecet “nocnik, nocnik” a on se smichem utika pryc :zed: srandista malej..,

Jinak plinu na noc bufou mit asi az do puberty, maji ji vzdy hrozne moc nacucanou. Kdyz jsme venku s @amitrama, tak ji vzdy moje deti behem par minut vypijou piti na pul dne. A vecer pak mliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
14.9.21 19:45

@Maty3010 jak jste to vyresili logisticky, manzel vezl do skolky ty doma? A jak to zvladli bez sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí