Dvojčata 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
23.12.21 13:32

Krásné, veselé, šťastné Vánoční svátky. Ať to s těmi dvojčaty zvládáte a je pohodaaa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
23.12.21 13:37

@Maty3010 kluci jako buci a tak podobní :lol: :srdce:
Krásné vanoce všem i od nás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
23.12.21 19:31

Přejeme Vám krásné Vánoce, hodně zdraví, štěstí a lásky v novém roce a také pevné nervy, bez kterých by to s našimi draky nešlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
24.12.21 12:10

Ahojky holky, taky všem přejeme krásné Vánoce a šťastný Nový rok. A hlavně zdravíčko a pevné nervy :). Holky máte krásné kluky. To u nás všechny holky nějak pěkně vyfotit je nadlidský úkol :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
24.12.21 13:08

Take prejeme krasne vanocni svatky, pevne nervy, hodne stesti a co hlavne to zdravi!

@Jana 212 U nas je taky skoro kazda fotka rozmazana nebo se divaji jinam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
24.12.21 14:58

@Jana 212 to jsou ženiši, pro tvé dcerky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
25.12.21 09:34

Přejeme všem pohodové svátky a do Nového roku 2022 všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví 🎄 🎁 🍀 ❄️️❤️️🥂 ⛄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
2.1.22 14:05

Ahoj holky, přeji všechno dobré v novém roce:) Chci se vás zeptat, jak to děláte s procházkami? Mám 2 kluky 27měs, představa, že jdu s nimi sama ven za ruku je dost scifi, myslim tim, že bych je sama vzala ven. Maji ted období vzdoru, chtějí jít tam kam chtějí oni, s jedním to nějak jde, ale 2 vůbec, to mi musí pomoct muž, ale když přes týden pracuje, tak maximálně po zahradě. Mrzí mě to kvůli klukům, že se s nima moc nedostanu ven. Do dvojčecího kočárku TFK se už nevejdou, máme 2 samostatné kočárky. Naši mi pomáhají, ale na procházky za ruku si netroufnou, jsou po operaci zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3716
2.1.22 15:53

@Blueangel111 Hele, ja chodila s klukama ven na hřiště od 18 měsíců. Ne vždy, ale docela jo, od 2 let úplně normálně a i pak na nakupy. Musíte se to spolu naučit. Jsou to nervy, ale da se to :lol: Nenamlouvejme si, že to bude jednoduché, ja treba v supermarketu jsem z toho byla na nervy, ale pro mě to nakonec vždycky bylo lepší než jit s kočárem. Dokonce i mhd a metrem v Praze jsme jezdili, chodili parkrat do centra ke mně do práce a kluci super. Nebo zkus vodici batůžky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
2.1.22 21:07

@Blueangel111 s nasima to taky moc nejde. Jeden vpredu, druhy vzadu, jeden vlevo a druhy vpravo. Jak byli jako malinkati hodni, tak ted si to vynahrazuji. Jeden obcas jde za ruku, ale druhy ne. Jednou jedinkrat sli se mnou za ruku oba a to asi na 10 vterin :lol: na nakupu se mnou jeste nebyli, zvraci v uate, takze s nima sama jet nemohu a hoavne bych asi nic nenakoupila. Vzdy mam plny kos nakupu, natoz s detma v kosu. Nastesti mi je pohlida po dobu nakupu deda nebo babi…

Take preji vse nej do noveho roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
3.1.22 11:15

Vsechno dobre do noveho roku :*
Jak uz jsou nase deticky velike :roll: to snad ani neni pravda.
Nekdo tu zminoval ze zacal boj s jidlem, kdo to byl? U nas hlavne u Viktorky je to hruza. Jedla by jen brambory s tatarkou, suche testoviny, nebo karbanatky a samozrejme pribinaky a dobrutky to jo. Nic vic a jeste se chce nechat krmit, castecne uz nakazila brachu. Moje nervy. Bylo to zas nejake obdobi ktere preslo?
@Blueangel111 ja jsem taky s nimi zacala chodit bez kocarku od leta, slouzil nam uz jen na noseni odrazedel a blbosti. Zacinala jsem jen cestou k nejblizsimu hristi a domu. Ze zacatku to bylo dlouhe a neco na nervy, ale uz si tu cestu tak prosli ze jdeme celkem inteligentne. Pak jsme pridali i dalsi cile. Do mhd jsem se sama strasne bala, ale jak nastupuji a sedaji si tak jsou to dulezitaci a je to sranda. Do dnes teda v batohu nosim radsi jedno nositko, ale uz jsem ho dlouho nepouzila. Nakupy u nas nejdriv byli jen o par polozkach a s tim ze si vyberou svacu, ted je to jako hra. Reknu co hledame a bavi je to davat do kosiku. Ale na velky nakup to porad neni. V kosiku je nebavi sedet tam kde se sedi. Radsi vlezou dolu nebo oba dovnitr a furt tam prolejzaji a dovnitr a ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1367
3.1.22 12:03

@Blueangel111 Ahoj :mavam: našim dětem je něco přes 2,5 a procházky nic moc :roll: Terezka ta za ruku jde, Davídek se prostě z ničeho nic vysmekne a utíká, kam ho napadne a pak s sebou plácne o zem a řev :roll: uklidnit se mi ho nedaří, takže než, abych ho táhla v náručí, tak radši sedíme doma nebo na zahradě a čekáme na tatínka :( navíc z brány vycházíme na rušnou silnici a nejsou tu ani chodníky. Občas dělám to, že je dám do auta, zajedeme k lesu a vyběhají se tam, nebo k nějakému oplocenému hřišti, jsou vždy tak vykulení, že někam jedeme, že jdou i pěkně za ruku :lol: A na nákupy jedině s tatínkem, každý svůj koš, jedno dítě a vlastní nákupní seznam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
3.1.22 12:34

@Nugetkka No my to máme stejně, hned u domu rušná silnice směr na Říčany a Prahu, takže za ruku max 1 dítě, chodníky teprve budou dělat letos, takže jedině na zahradě nebo větší výlety s mužem nebo kočárem s našima. Mrzí mě to kvůli klukům když vidím jak jiné mamky s 1 dítětem chodí každý den všude možně a my jsme dost v tomhle omezeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
4.1.22 11:06

@Blueangel111 tak já sem si procházky s holkama užívala a užívám, je to můj relax, ale musím jít Teda jen s dvojcatama, jak jdu s vsema 4 holkama tak je to o nervy, protože nejstarší do mě pořád něco hustí a pak se pořád bojím aby Eliška zase někam neutekla nebo šla pořád po kraji. Bydlíme Teda na vesnici, kde není takový provoz a nepotkavame hromadu lidi, do obchodu jen tak bych s nima nešla. Holky teď mají dva roky a měsíc a od letních prázdnin chodí pěkně za ruku, kočár už nepoužívám vůbec. Teď Teda kdyz byl sníh tak trochu zlobily a spíš než na procházku chtěly řádit na zahradě, ale to se jim nedivím. Ale spíš přemýšlím jak je zabavit doma, jen všechno likvidují nebo dělají nepořádek malovat nemůžou, protože kousaji tuhu. Jen všechno roztahuji a s ničím si nepohraji. Ale zase si se mnou rádi prohlíží knížky se zvířátky a jezdí na autě. Konečně Eliška chodí do školky a už tam i spava tak je to fajn. No a dvojčata začnou chodit asi od září tak se už nemůžu dočkat :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
4.1.22 11:30

@Jana 212 No u nás je to doma podobné, už nevím jak je zabavit když třeba venku prší nebo fouká silný vítr. Míša miluje lego, vkládačky, provlékačky, je takovej kliďas, Tomík naopak rád řádí, krámuje v kuchyni i ve skříni, skládačky ho baví jen chvíli, čmárá si taky jen chvíli, knížky má rád, to si spolu ukazujeme co je co, nebo si posíláme auto, míč, má rád zvukové hračky, povahově je to dost živé dítě, tak na procházce by se mi vytrhl. Už aby byli starší aspoň 3 a víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí